Autisme, Het nieuwe alledaags ……?!

We zien de laatste jaren een enorme toename in HSP, hoog-gevoeligheid en depressies. Ook zien wij een enorme toename van kinderen die over de afgelopen jaren binnen het autistisch spectrum gediagnostiseerd zijn. We zien dat, hoeveel medicatie deze groepen ook krijgen, er alleen nog maar meer mensen binnen de DSM4 gediagnostiseerd worden in plaats van minder.

Deze kinderen hebben het nieuwe bewustzijn en zijn vele malen abstracter dan wat wij, de oudere generaties, zijn. Dit betekent dat deze kinderen minder emotioneel zijn en een veel groter ruimtelijk inzicht hebben. We zien langzaam maar zeker dat het bewustzijn van de mens volledig veranderd en abstracter wordt.

Wie zien dit terug in het feit dat in de begin jaren 90 het speciaal onderwijs werd gelanceerd. De kinderen met de zogenaamde concentratiestoornissen en overprikkeling werden in kleine klassen gezet en kregen een aangepast leerschema waar ze zelf hun eigen tijd en daarmee hun eigen niveau konden bepalen. Nu, 15 tot 20 jaar verder in de tijd, zien we dat diezelfde kinderen veelal zijn uitgegroeid tot zeer talentvolle mensen met goede banen of eigen bedrijven.

Helaas probeerden we destijds een compleet nieuw verschijnsel in een oude systemen te plaatsen en werden deze kinderen weggezet als “niet kunnen leren” of niet "sociaal vaardig" te zijn. Na jarenlang onderzoek gedaan te hebben naar de bewustzijnontwikkeling van de mens kan ik zeggen dat dit verschijnsel niet een afwijking of een stoornis is maar dat alles binnen het autistisch spectrum onderdeel is van veranderingen in het bewustzijn is en hiermee een onderdeel is van de evolutie. Om meer inzicht en acceptatie te genereren en ouders en partners een hart onder de riem te steken,geef ik het webinar “Autisme, het nieuwe alledaags”.


Een beurscliente met autistische 18 jarige zoon...

Bijgevoegd een tekening van één van mijn beurs-cliënten, een jongeman van 18 jaar die de diagnose “zwaar autistisch” droeg. Moeder was een warme, emotionele en over-beschermende persoonlijkheid en kon niet met haar zoon communiceren. Haar zoon had dan ook met regelmaat enorme woede-uitbarstingen als moeder te beschermend naar hem was. Op de tekening hiernaast zien we dan ook wat voor een ongelofelijke kennis en ruimtelijk inzicht deze jongeman had, maar dat hij niet begrepen werd door zijn omgeving. Hij was een kleine jongen in een groot mannenlichaam met zware stem en zich niet kon verwoorden. Hij voelde zich zo niet begrepen!

Deze jongeman wilde koste wat het kost met mij praten omdat hij wist dat ik hem begreep en de tekeningen kon vertalen. Hij wist mij te vertellen dat de wereld er vroeger zo uitzag als op de tekeningen. Kijken we naar de tekening zien wij een ongelofelijk ruimtelijk inzicht en duizenden jaren oude symboliek in deze tekening. Hoe komt een zwaar autistische jongeman aan deze kennis en wijsheid? MMm, zou dit dan toch het nieuwe bewustzijn zijn??

Note voor de moeder; Ik weet dat je regelmatig mijn website opzoekt om te kijken waar ik ben. Je hebt mij regelmatig opgezocht op de paraview-beurzen en we hebben vele diepgaande gesprekken gehad met jou en jouw zoon! Maar toch weet ik jouw naam niet. Zou je zo snel mogelijk contact met mij op willen

nemen?

Worstel je zelf met het gevoel anders te zijn, heb je het idee dat mensen jou niet begrijpen en ben je of denk je autisme te hebben, schrijf je dan in voor dit uitzonderlijk webinar, waar emoties, wetenschap & spiritualiteit samen komen!

Aan het einde van dit webinar ga jij jezelf, je partner of kind 100% beter begrijpen.....

Webinar; Autisme het nieuwe alledaags.....

Datum: 26 januari 2021

Tijd: 19.30

Tarief: 55,-

waar: Online via ZOOM

Duur: 60 min. (kan uitlopen)

Ja, ik wil graag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen

E-mailadres  
Voornaam  

Deelnameformulier webinar AUTiSME, het nieuwe alledaags

Voor en achternaam  
E-mailadres  
Stel hier jouw vraag die je tijdens het webinar wilt bespreken.  
Telefoonnummer