Wil je ook weten wat de sterren en planeten ons iedere maand te vertellen hebben?? Vergeet je dan niet aan te melden voor de gratis Astrologische forecast. Je kunt iedere 1e van de maand gratis deelnemen aan de Astrologische forecast en zelfs een vraag gratis voorleggen die we tijdens het webinar bespreken.

Gan naar meer informatie Astrologische forecast!!

Altijd al interesse in Astrologie gehad maar je weet niet waar je moet beginnen?

Ontdek tijdens deze zeer boeiende

cursus Astrologie voor beginners

de geheimen van het universum en leer de dynamieken van de planeten begrijpen en deze te vertalen naar jouw persoonlijke ontwikkeling

Van oudsher was de Astrologie alleen voor de hogepriesters en priesteressen weggelegd. Tot voor de vroege middeleeuwen was Astrologie en Astronomie één en viel de Astrologie onder de zeven vrije kunsten. Helaas werd het in de middeleeuwen verboden en werd het onder hekserij weggezet. Wat velen niet weten is dat grote denkers zoals Plato, Socrates, Pythagoras en Carl Gustaaf Jung zich hebben laten leiden door de sterrenkunde en Astrologie en daarmee ons huidig denken wereldwijd hebben beïnvloed.

De sterren en planeten bestuderen blijft de mensheid fascineren. We zien dan ook dat de laatste jaren de interesse in Astrologie, het bestuderen van de planeten en dierenriemtekens, opnieuw een explosieve groei doormaakt. Opvallend zijn twee dingen: enerzijds de traditionele astrologie die een hele droge stof aanbiedt waar je vier jaar voor moet studeren en een overschot aan details krijgt. Anderzijds de volledig gestripte versies waar je praktisch niets leert.

De meesten van ons willen gemotiveerd studeren en willen het liefst zo snel mogelijk dingen weten die we op onszelf en in de praktijk toe kunnen passen. Buiten dat is Astrologie niet statisch. De planeten leven en werken. Dit heeft mij aangezet om een all-in cursus aan te bieden gebaseerd op meer dan 25 jaar praktijkervaring als succesvol fulltime praktiserend Astroloog. Onderdeel van deze unieke cursus zijn o.a. planeten, dierenriemtekens, aspecten, geluk punten, leefgebieden-meditaties, numerologie en psychologie. Deze fantastische cursus wordt afgerond met een bijeenkomst waar wij elkaars horoscoop gaan duiden en ter afsluiting een systemische opstelling met planeten zullen doen. Schijf je daarom direct in voor deze bijzondere cursus boordevol duizenden jaren oude kennis, in een nieuw, lekker zittend comfortabel jasje gestoken……..

Aan het einde van deze cursus heb je:

  • De kennis om een horoscoop te duiden.
  • Ken je de werking en betekenissen van de planeten en dierenriemtekens.
  • Weet je hoe je de energieën van de planeten en aspecten in jouw voordeel kunt gebruiken.
  • ParaHolon WTC certificaat, bewijs van deelname.

Start: September 2021

Andere data zijn: Iedere daarop volgende dinsdagavond

Waar: online: ZOOM

Tijd: 19.00 - 20.30

De laatste les is op locatie grens België/ Nederland

Tarief: 745,- incl. een afdruk van jouw eigen horoscoop, huiswerkopdrachten en uitgebreid lesmateriaal van in afdrukbaar PDF.

De laatse les, bijeenkomst op locatie. Alle versnaperingen en vervoer heen en terug zijn voor eigen rekening.


Inschrijfformulier cursus Astrologie voor beginners, maar dan anders 😈

Voor en achternaam  
E-mailadres  
Telefoonnummer  
Adres  
Bijzonderheden