De grootste glorie van het leven ligt niet in nooit vallen,

maar elke keer dat we vallen, groeien we. "- Nelson Mandela

Ben je tijdens de lockdown erachter gekomen dat je mogelijk in een narcistische relatie zit? Of heb je in deze periode van gedwongen rust de tijd gehad om je vorige relatie de revue te laten passeren?

Heb je ooit in een giftige relatie gezeten en zit je nog met vragen? Dan zit je waarschijnlijk nog met veel pijn en verwarring. Zelfs als je diep van binnen weet dat het niet jouw schuld was voel jij je hoogstwaarschijnlijk intens schuldig. Ben je al zover dat je herstellende bent van een narcistische relatie dan zit je waarschijnlijk met een berg machteloze woede en frustratie. Je kunt je afvragen wat je anders had kunnen doen om misbruik te voorkomen of degene te helpen zodat hij of zij zou veranderen. Je zult hoogstwaarschijnlijk alles al geprobeerd hebben en al gemerkt hebben dat wat je ook deed, niets aan de situatie veranderde…… Het lastige is, Je weet dat de relatie niet gezond was. Je weet dat hij of zij jou slecht behandeld.

Maar je kunt de herinneringen aan hoe je je in het begin voelde en aan de goede tijden die je had, nog steeds niet afschudden. Dit gaat op als je in een narcistische relatie zit of hebt gezeten. Maar wat als je opgegroeid bent met een narcistische ouder? Je zult je vast al duizend keer afgevraagd hebben wat je verkeerd hebt gedaan en waarom uitgerekend jij zo een karma hebt dat je daar niet los van kunt komen.

WEBINAR: Karma na een narcistische relatie

START: 29 april. a.s.

TARIEF: gratis deelname

TIJD: 19.30

DUUR: 60 min.

Inschrijving webinar "Het karma na een narcistische relatie" (gratis deelname)

Voor en achternaam  
E-mailadres  
Stel hier jouw vraag die je graag tijdens het webinar wilt voorleggen.