Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.

Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

In de overgang van de derde naar de vijfde dimensie zien we hele grote verschuivingen plaatsvinden. Niet Alleen op wereldniveau maar ook op persoonlijk niveau én individueel niveau. Er zijn op dit moment hele grote Astrologische verschuivingen aan de gang. En we hebben met name de laatste 3 jaar hele interessante planetenverbindingen.

Zoals bekend .....

Lees meer

Volle maan in leeuw, Onverwachte romantische gebeurtenissen & nieuwe verantwoordelijkheden,

Valentijn 2022

Sterren-fans, gefeliciteerd met het overleven van de eerste maand van 2022. Welkom in februari, de maand van koud weer, warme liefde en Valentijnsdag. We starten de maand januari met hele verfrissende energieën, beginnend met een Nieuwe maan in Waterman die altijd een nieuw begin komt brengen. Een zeer welkome energie na de Karmische, bijna deprimerende energieën van Venus retrograde en Mercurius Retrograde in het zeer verantwoordelijke, praktisch en koude teken steenbok. We kregen vanaf de laatste week van december de mogelijkheid om op een heel diep, psychologisch en Karmisch niveau patronen te onderzoeken. Diepe angsten en onzekerheden die ons gedrag bepaalden en voor een constante herhaling zorgden, werden met Venus teruglopend conjunct de heer van de onderwereld zichtbaar en kregen we door Mercurius Retrograde, conjunct Pluto de kans om de ondermijnende patronen te begrijpen.

Lees meer

We zijn eindelijk aangekomen aan het einde van het zeer turbulente jaar 2021. Zoals we allen konden merken fluctueerden in heel 2021 de energieën per maand en zouden de energieën, naarmate het jaar vorderde, steeds meer gaan pieken en sterker worden. De grote ondertoon in heel 2021 werd dan ook veroorzaakt door de verbinding die Saturnus (de planeet van structuur, systemen, discipline en controle) met Uranus (de planeet van vrijheid, individualiteit en innovatie) maakte. Rond 24 december zal dit koppel voor de laatste keer een exact spanningsveld met elkaar vormen. Het hele jaar door voelden we hierdoor de onrust, frustratie, onbestemde voorgevoelens en het heen en weer geslingerd worden tussen stilstand en vooruitgang. Gelukkig geven de planeten ons de handvatten hoe wij het beste door deze grote kosmische shift kunnen navigeren en beginnen we de maand december met een spectaculaire zonsverduistering in Boogschutter....

Lees meer

In de maand oktober kregen we met de vele planeten in Weegschaal de kans om onze één op één relaties te onderzoeken en zouden we rond 20 oktober jl, met de ontzettend sterke volle maan in Ram energieën, knopen doorhakken en konden we op verschillende levensgebieden doorbraken zien.  De energieën in de maand oktober waren meer naar buiten gericht. In tegenstelling tot de maand november, waar we sterk introvert kunnen worden en met extreme gevoelens en emoties te maken kunnen krijgen. Met 6 planeten in vaste tekens worden we wat afgeremd. We krijgen in november met de nieuwe maan in het zeer complexe teken Schorpioen de kans om alles wat in het duister verborgen zit, naar het licht te brengen. Typerend voor de Schorpioen energieën is dat je sterk schommelende gevoelens van ijskoud naar kokend heet kunt ervaren.

Nieuwe maan in schorpioen 5 nov 2021, Desiree van Toor

In de aankomende weken komen onze ware gevoelens onder het vergrootglas te liggen en zullen we met de meest intense emoties geconfronteerd worden. De sterke energieën

Lees meer

Na de maand september waar we zagen dat voorouderlijk misbruik centraal stond gaan we nu naar nog diepere lagen en zal de intensiteit van de energieën in de laatste 3 maanden van 2021 sterk toenemen.

Nieuwe maan in weegschaal, 6 0kt. 2021, Desiree van Toor

De beste metafoor voor de energieën in de maand oktober is een beginnende tsunami, zoals het water zich terugtrekt en aan kracht verzameld om het land met grote kracht te overspoelen zo zijn de drie buitenplaneten Saturnus (de planeet van discipline en karma), Jupiter (de planeet van Hogere kennis, filosofie en geloof)  en Pluto (de planeet van dood en wedergeboorte) die op dit moment erg dicht bij de aarde staan, allen stilstaand aan de hemel en kracht verzamelend om vanaf ok okt a.s. in combinatie met de nieuwe maan in Weegschaal van positie te veranderen en hun normale gang zullen hervatten. Met deze kosmische gebeurtenis zullen hele krachtige energieën vrijkomen. In de maand oktober kunnen we dan ook op diverse levensgebieden grote doorbraken verwachten. Maak je borst maar nat, zo roept ons universum. Maak je klaar voor grote veranderingen, zowel innerlijk, in je omgeving alsook op maatschappelijk vlak. De kosmische achtbaan begon op 26 sept. Jl.  Doordat Mercurius.....

Lees meer

Aangekomen in het laatste kwartaal van 2021, wat een jaar! Sterke, fluctuerende energieën, van heet naar koud, van extreem hoog naar intense diepten. Maar de piek hebben we nog steeds niet gehad. In de maand september zullen de energieën betrekkelijk rustig zijn in vergelijking met de maand augustus, waar we de intense en dramatische volle maan in het teken leeuw hadden, waar we de gelegenheid kregen om te onderzoeken waar ons hart en bezieling lag.

De overgang naar de nieuwe tijd brengt veel onrust met zich mee, wat zich dan ook in 2021 zou manifesteren door de sterk wisselende energieën. Wij zijn dan ook nog steeds op hele diepe niveaus die bijna niet te beredeneren zijn, karma aan het inlossen en we kunnen de schommelingen tussen de derde dimensie (de overtuigingen, angsten en emotionele afhankelijkheid) en de 5e dimensie (een geestelijk, onafhankelijk bestaan en individuele vrijheid) krachtig voelen.

Voorouderlijke meditatie Veluwe

Lees meer

Augustus is officieel aangebroken en wakkert nu de vlammen van het Leeuw-seizoen aan. We mogen nu de gouden en glimmende vibraties van dit vaste vuurteken in combinatie met Uranische Waterman energieën omarmen.  Opnieuw gaan we weer een hele bijzondere periode tegemoet! Je he

bt het vast en zeker al gelezen dat we op 8 augustus een poortdag hebben.  Dit heeft te maken met Sirius, die op 11 augustus in het teken Leeuw, tegelijk samen met de zon opkomt. De drie dagen ervoor zullen de energieën van Sirius toenemen en wordt het portal opengezet. Vanaf dat moment zullen er een korte tijd sterke energieën naar de aarde stromen. Tegelijkertijd hebben we een nieuwe maan in hetzelfde teken waardoor de energieën gevoelsmatig verdubbeld worden.

Opening lion's gate 08-08, nieuwe maan in leeuw

De nieuwe maan luidt natuurlijk altijd....

Lees meer

Wij zijn eindelijk aangekomen op de helft van 2021. En wonder boven wonder draait de aarde nog steeds! Ondanks de enorme pieken en dalen in de energieën die we al vanaf het begin van dit jaar sterk voelen. En ons humeur, gevoelens en emoties sterk beïnvloeden. Zodanig dat menig één bij tijd en wijle denkt gek te worden…. Op collectief niveau lijken we allen wat meer lucht te krijgen, letterlijk door de afschaffing van de verplichte mondkapjes. Maar dat neemt niet weg dat we nog steeds met ingehouden adem kijken naar wat ons staat te wachten in de tweede helft van 2021. Met zekerheid zal het ook niet rustiger worden in de tweede helft van 2021. In tegendeel de energieën zullen naarmate we dieper het jaar in gaan sterker worden. We mogen niet vergeten dat we het hele jaar de ondertoon van Saturnus vierkant Uranus zullen voelen die voor schokkende inzichten en gebeurtenissen kan zorgen. Door Uranus staat de stabiliteit van Saturnus behoorlijk op de tocht, en dan hebben we nog de andere planetaire verbindingen die ons hoofd en ons leven op dit moment doen tollen in de aanloop naar de nieuwe tijd. Terugkijkend op het recente verleden, op 10 juni hadden we een hele sterke zonsverduistering op de Noordermaansknoop met Mercurius retrograde die ons forceerde om diep naar ons eigen bewustzijn te kijken. De dingen die we geloofden, zoals ze vanuit opvoeding opgelegd waren en ons leven hierdoor bepaald werd, te toetsen op onze eigen innerlijke waarheid. Deze Zonsverduistering zal nog een keer rond 1 juli .......

❤️‍🔥Romeo en Juliet energieën, De verboden liefde!  Mars conjunct Venus in Leeuw, juli 2021, Desiree van Toor

Lees meer

==Publicatie: 21 juni 2021

Lilith, het gevecht van de onderdrukte vrouw, Desiree van Toor

“Ik zie het niet meer zitten”, zei ze overstuur toen ze mijn praktijkkamer binnenliep. De dingen waar ze vijf jaar geleden tegen aanliep leken zich over de laatste weken met sneltreinvaart te herhalen, zo vertelde ze snikkend. Ik gaf haar een kopje thee en kalmeerde haar iets door met rustige stem mijn werkwijze als astroloog uit te leggen. Ze leek eventjes te kalmeren maar de paniek sloeg met dezelfde snelheid weer toe.

Ze bleef herhalen dat ze er niets van begreep. “Ik ben normaal ontzettend rationeel, ik ben de favoriet van mijn werkgever, ben moeder van twee prachtige meerderjarige dochters waar ik een goede band mee heb. Bovenal heb ik een man die alles voor me doet.Mijn leven is goed, maar de tranen staan me naderbij dan het lachen. Waarom kan ik dan niet tevreden of gelukkig zijn?. Waarom komen dingen uit mijn verleden weer terug en dacht ik vergeven te hebben terwijl ik nu voel dat dit niet het geval is.

Lees meer

Het zal je ongetwijfeld opgevallen zijn dat er geen touw meer aan vast te knopen is aan de enorme ups en downs in energieën. Een kleine bijkomstigheid van de overgang naar de nieuwe tijd is dat de hartslag van de aarde stijgt waardoor ons mensenhartje ook sneller gaat kloppen om met de hogere trillingen te kunnen resoneren. Het zou kunnen dat je hierdoor het idee hebt dat je hoofd de laatste tijd in een soort mentale centrifuge zit. Het ene moment heb je het gevoel om met hoge snelheid vooruit te willen en het andere moment ervaar je het gevoel niet verder te komen. We zijn er dan ook nog lange niet want in Juni zal je het gevoel krijgen dat onze kosmos op de kop staat met opnieuw vijf planeten teruglopend, de reeks maansverduisteringen, Een T-vierkant (mega spanningsveld) en het kersje op de taart met de tweede Uranus vierkant Saturnus die voor nog meer opschudding gaat zorgen. Zoals ik eerder schreef hebben we dit jaar drie keer het Saturnus-Uranus vierkant wat je kunt vergelijken met iets waar we ons van los willen breken.

Zonsverduistering 10 juni 2021, Desiree van Toor

Om de energieën goed te kunnen.....

Lees meer

Na de opstandige en vrijgevochten energieën van februari tot half april, komt er nu een hele andere energie met de super volle maan in Schorpioen. Deze supermaan in Schorpioen betekent een hoogtepunt in de afgelopen zes maanden op emotioneel vlak. De wereld om ons heen is volledig aan het veranderen en wij zijn op dit moment voor zo een 20% in de nieuwe tijd. En met de nieuwe wereld moet ons innerlijke, subjectieve emotionele staat ook gekalibreerd worden. En dat gaan we na een opbouw van de afgelopen zes maanden voelen met deze intense supermaan.

Super volle maan in Schorpioen, 27 april 2021, Astrologie, Desiree Van toor

Lees meer

Publicatie: 30-03-2021

Karma & Reïncarnatie, de spirituele ontwikkeling na een narcistische relatie. Desiree Van toor

We zien de term de laatste jaren overal verschijnen, maar wat houdt narcisme precies in? Waarom lijkt het bijna een modeverschijnsel en waarom komen juist hele gevoelige mensen met groot inlevingsvermogen en betrokkenheid in zo een verbinding terecht? We zien vaak iemand die is opgegroeid in een gezin waar er een gebrek was aan duidelijke emotionele grenzen tussen de primaire zorgverleners en het kind. Dan is er vaak sprake van een opvoeding wat gekenmerkt werd door de afwezigheid van warmte en geborgenheid. De eerste levensjaren zijn vaak getekend door een gebrek aan passende grenzen. Het kind heeft de neiging verward te raken met wat van hem is en wat emotioneel van anderen is.

Lees meer

Is je het al opgevallen dat de energieën iets lichter geworden zijn? Maar het blijft toch wel een strijd. Op 20 maart begon het astrologische nieuwe jaar. Als je mijn video: “Astrologische forecast maart” hebt bekeken, weet je inmiddels het verschil tussen de energieën van 2020 en 2021. Zoals ik al aangaf zou het eerste kwartaal nog onder de rook van 2020 staan en ja, in de maatschappij en lockdown zien we relatief weinig veranderingen. Op persoonlijk niveau daarentegen zien we wel beweging….

Lees meer

Wat een verademing, zoals de temperaturen wat aangenamer geworden zijn, zo komen we nu na lange tijd in wat zachtere energieën. De rebellerende energieën van de afgelopen maanden zit ons natuurlijk nog vers in het geheugen. Even een korte terugblik op mijn voorspellingen in december en januari; op 19 januari hadden we Mars conjunct Uranus, ik vertelde dat we explosies konden verwachten, twee dagen later braken er rellen uit door heel Nederland. Op 17 februari schreef ik dat we een spanningsveld hadden tussen Uranus (rebellie, vrijheid en individualiteit) en Saturnus (restricties, discipline en macht). Zagen we op 17 februari het kortgeding dat Virusvrijheid aanspande tegen de overheid i.v.m. de avondklok. We zagen een kleine glimp.......

Venus in Vissen, Desiree van Toor

Lees meer

Terugkomend op mijn laatste video waar ik in vertelde dat wij nog aal wat explosies konden verwachten en dat de kick-off 19 januari zou zijn als mars conjunct Uranus exact was in het teken Stier. Heeft zich inmiddels voltrokken en konden wij dit terug zien in de rellen die door heel Nederland in alle grote steden plaats vond.

Dramatische volle maan in leeuw januari 2021

En als wij zo het nieuwe jaar zouden starten, vragen we ons af wat er nog meer gaat komen. Astrologisch gezien staat ons dit jaar veel turbulentie op persoonlijk, landelijk en internationaal niveau te wachten. De energieën zullen bijna tegenovergesteld zijn aan 2020 waar we alles gedwee ondergingen.

Maar......

Lees meer

Nu we het einde van het zware en intense jaar 2020 bereikt hebben, beginnen we ons langzaam af te vragen wat 2021 ons brengt. Om de toon te zetten moet ik terug naar 12 januari 2020, waar we de intense conjunctie hadden van Pluto en Saturnus. De aanloop op deze planetenstand was al in oktober 2019 te voelen toen we wereldwijd de collectieve onvrede zagen die zich manifesteerde in demonstraties over de hele wereld. Na drie maanden onrust brak dan een periode van ongeveer drie maanden van absolute rust uit, toen we wereldwijd in een lockdown kwamen door het Covid-19. We werden dan ook geconfronteerd

Lees meer

We kennen allemaal wel de therm “karma”. We zien ook het veelvuldige gebruik van het woord karma in negatieve context. Maar Karma is veel meer dan alleen meer een straf omdat we iets niet goed gedaan zouden hebben. Maar niks is minder waar……

De erfenis, familiekarma of familiedrama

Om te beginnen zitten wij in een groot bewustwordingsproces. We worden ons langzaam bewuster van wie we werkelijk zijn. Hiermee bedoel ik dat wij ons met de dag bewuster worden van onze blokkades en de situaties die zich keer op keer herhalen in ons leven. Zaken waar we geen vat op lijken te hebben zullen naarmate de tijd verstrijkt steeds duidelijker worden. Dit noemen we dan ook karma. Letterlijk vertaald vanuit het Sanskriet betekent Karma: de wet van oorzaak en gevolg. Alles wat wij voelen, ervaren en doen resoneert ergens op en kunnen we vroeg of laat iets op terug verwachten. We zitten dan ook vast in onbewust karma. Het is namelijk een misopvatting te denken dat karma per definitie negatief moet zijn. Waar het uiteindelijk om gaat is dat wij zien en erkennen dat al onze gedachten, gevoelens en daden consequenties hebben. En zodra wij ons dit bewust zijn, zullen we anders handelen.

Lees meer

Om direct maar met de deur in huis te vallen hebben we op 31 oktober een tweede volle maan in Stier.

Explosiegevaar, volle maan in stier

Doordat deze volle maan op drie boogminuten op Uranus in Stier staat, kunnen we onze borst opnieuw nat maken. Aangelegenheden zoals vrijheid, individualiteit, rebellie en het gevoel van gehoord willen worden, zullen belicht worden met deze volle maan. En ja, dit gaat met een hoop explosiegevaar gepaard. Zeker met Mars, de planeet van oorlog, assertiviteit en mogelijk zelfs boosheid en agressie, nog steeds teruglopend in zijn eigen teken, waardoor je deze energieën bijzonder sterk gevoeld hebt de afgelopen maand.

En laten we vooral niet Mercurius retrograde in het teken Weegschaal hierin vergeten. Die, waar boze woorden en een gevoel van rechtvaardigheid/ onrechtvaardigheid je voortgedreven kunnen hebben.Lees meer

Moe van de weerstand? Zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief schreef, moeten de moeilijkste maanden nog komen. De laatste drie maanden van 2020 zullen dan ook alleen maar aan intensiteit toe gaan nemen.

Aan de vooravond van de nieuwe tijd zal er schoon schip gemaakt moeten worden met ons verleden. En dan heb ik het niet alleen over ons persoonlijk verleden, maar ook het verleden van de generaties die er voor ons waren. En dit gaan we in de laatste drie maanden van 2020 voelen met als kikstart maan exact op 1 oktober in het teken Ram conjunct Chiron.

Lees meer

Storm op komst, mars retrograde 2020

Zoals ik al vele malen dit jaar geschreven en uitgelegd heb, zitten we in een verschrikkelijk zwaar astrologisch jaar en is het met zoveel planeten over de zomer van 2020 serieus tijd om te bezinnen en je leven nog eens goed onder de loep te nemen.  In de aanloop van 2020 kwamen wij al in de verdrukking door de Saturnus-Pluto conjunctie die zoveel teweeg heeft gebracht. Als we alleen al kijken naar de wereldwijde onrust en onvrede die in oktober 2019 begon, wat zich uitte in wereldwijde demonstraties en overheden die opstapten. We zagen dit dan ook pieken en, zoals alle cyclische ritmes, gevolgd worden door een moment van drie maanden rust, genaamd ‘het Corona virus’. Wat een enorme impact en economische gevolgen zal hebben die wij nog niet kunnen overzien.

Dit speelde zich .......

Lees meer

Familiekarma en gevolgen

Hoe toepasselijk kan het zijn dat een aantal maanden geleden mij gevraagd werd of ik in juli een artikel wilde schrijven over karma en familiekarma.

Deze week begon Mercurius in het teken Kreeft weer direct te lopen. Dit vergt iets uitleg. Kreeft is op een lagere octaaf het teken waar je emotionele behoeftes liggen. Maar op een hogere, bijna niet te bevatten hoogte, is dit het teken van de evolutie. Want wij denken heel veel maar het zit ‘m in het gevoel en het ervaren. Daar, op die plek, ligt de sleutel tot karma en familiekarma. Het teken waar we ons thuis willen voelen. Dit teken spoort ons aan om op zoek te gaan naar ons ware thuis. En dat hoeven niet per definitie onze familieleden te zijn. Hier houdt al het denken op maar stappen we in het gevoel. Een gebied wat in de westerse wereld helemaal ondergesneeuwd is. In een maatschappij waar alleen ratio gewaardeerd wordt en gevoel, emoties en dromen als subjectief weggezet worden.

Helaas zitten we met 2000 jaar indoctrinatie over macht........

Lees meer

Langzaam openen zich weer de deuren, nadat we in een bezinningsperiode van een aantal maanden zaten en velen het zwaar hadden door de gevolgen van het covid-19. Maar achter de schermen speelt er zich iets magisch af, waar we binnenkort in de fysieke wereld de vruchten van kunnen plukken. De mensen die erg gevoelig zijn kunnen de schoonheid en magie van de nieuwe tijd al waarnemen waar de Tweelingzielen en zielsverwanten een centrale rol zullen vervullen. Zoals ik eerder schreef in het artikel over de 5e dimensie is Venus, de planeet van schoonheid en verbinden, op dit moment hard aan het werk en weeft zij met haar magische energieën een prachtig bloemenmotief in ons heelal en zal ze in de periode mei tot eind juli haar prachtige werk in de fysieke wereld tonen.

Lees meer

Op de valreep, vlak voor de zonsverduistering die op 21 juni plaats zal vinden heb ik besloten om nog een extra astrologisch artikel te wijden aan deze hele bijzondere Astronomische gebeurtenissen.  

Zonsverduistering in Kreeft

Waarschijnlijk voel je al een enorme druk in je dagelijks leven en deze druk zal de aankomende tijd enorm versterken. Zoals ik eerder schreef en in mijn video’s benoemde, is 2020 een ongelofelijk belangrijk jaar voor de evolutie van de mensheid, en de aarde plaats vindt. Op Astrologisch en Astronomisch vlak vinden er een aantal hele zeldzame gebeurtenissen plaats.Voor jouw beeldvorming, ondanks dat je geen Astrologische of Astronomische kennis hebt, wij hebben dit jaar zes verduisteringen i.p.v. gemiddeld vier verduisteringen.

Lees meer

Ook al lijkt alles op dit moment somber, omdat we hier op aarde in een lockdown zitten en velen het zwaar hebben door het Coronavirus of de gevolgen van het covid-19. Maar achter de schermen speelt er zich iets fantastisch moois af, waar we binnenkort in de fysieke wereld de vruchten van kunnen plukken. De mensen die erg gevoelig zijn kunnen de schoonheid en magie van de nieuwe tijd al waarnemen. Venus, de planeet van schoonheid en verbinden, is op dit moment flink aan het werk en weeft zij met haar magische energieën een prachtig bloemenmotief in ons heelal. Ze staat op het punt om haar prachtige werk in de fysieke wereld te tonen en doordat ze een vierkant maakt met Neptunes worden de deuren opengezet naar de andere dimensies.

Een glimp van de 5e dimensie


Lees meer

Hoe kunnen we merken dat de Noorder maansknoop van het teken Kreeft naar het teken Tweelingen loopt? wat gaat er met ons gebeuren? Allereerst een stukje terug naar het nabije verleden. Vanaf 7 november 2018 liep onze Noorder maansknoop door het teken Kreeft. Kreeft is het teken van jouw emotionele behoeftes. De Noorder maansknoop benadrukte de Karmische richting waar we onze focus op dienden te richten. In de afgelopen 18 maanden wees de Noorder maansknoop naar de levensgebieden zoals Warmte, geborgenheid, emotionele veiligheid, huis, haard en gezin, je wortels en emotionele basis.

Noordermaansknoop in kreeft

Lees meer

Zoals belooft het laatste artikel over deze bijzondere conjunctie. Niet veel astrologen weten dat deze verbinding op 22 graden Steenbok maar eens in de 500 jaar voorkomt en met deze transit wordt er dan ook een periode afgerond. Oude systemen worden afgebroken zodat er ruimte ontstaat om nieuwe systemen op te bouwen. Een periode over 500 jaren van onrust, verzet en van volledige transformatie. Een voorbeeld hiervan was 500 jaar geleden waar Martin Luther 1518 n. Chr. de Religieuze (Protestantse) revolutie in gang zette.

Saturnus conjunct pluto 12-01-2020

We liepen de laatste 1.5 jaar naar deze conjunctie. De ondefinieerbare gevoelens van innerlijk verzet werden sterker en sterker.

Lees meer

Licht in de duisternis, Einde van frustratie en weerstand! Saturnus in Waterman

Lees meer

Mercurius Retrograde, pijn en protesten

Lees meerJa, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!

E-mailadres  
Subject  
Your comment