Wie is Desirée van Toor?

Astroloog, karma & Reïncarnatiespecialist, Desirée Genevievre Eugenie van Toor besloot na een burn-out in 2001 om haar hobby’s Metafysica en Kosmologie weer op te pakken en meer gehoor te geven aan haar humanitaire instelling.

Voorheen werkend als Projectmanager voor een semioverheidsinstelling, met een Mastertitel informatica op zak besloot ze haar leven een totaal andere wending te geven en naast haar andere passies, de Astrologie weer op te pakken. Met haar humanitaire instelling was ze was erg begaan bij de ontwikkeling van mensen en heeft zij zich op politiek niveau ingezet voor de Stille Armoede in Nederland en heeft zij in 2003 meegewerkt aan de wet VASZALO waar ze voordrachten hield bij diverse vrouwenorganisaties w.o. De Vrouwen Alliance in Nederland. Door haar fascinatie in de kennis van vergane culturen, kosmologie en oude religiën bracht haar research haar naar het Midden-Oosten en verdiepte haar zoektocht zich met name in Persoonlijke en collectieve bewustzijnsontwikkeling. Haar werk als Astroloog werd in korte tijd een groot succes waardoor ze in 2008 de knoop door hakte en haar carrière als fulltime professioneel praktiserend Astroloog begon.Vanaf ditzelfde moment werd ze dan ook regelmatig gevraagd om lezingen en voordrachten te geven op nationaal en internationaal niveau over karma en reïncarnatie, Tweelingzielen, Zielsverwanten en Astrologie en schijft zij o.a. Astrologische artikelen over Bewustzijnsontwikkeling en de Nieuwe tijd Aquariustijdperk) In 2011 werd haar inzet en doorzettingsvermogen dan ook beloond met een nominatie voor de Paravisie Awards “Medium van het Jaar”

In juni 2019 heeft zij tijdens de conferentie Earth & Beyond wetenschappelijk en Archeologisch aangetoond dat Reïncarnatie en andere dimensies bestaan. Haar research bracht haar dan ook over de hele wereld waardoor ze nauw betrokken raakte bij de mysterieuze witte leeuwen van Timbavati in Zuid Afrika en de opgravingen van de Bosnian Piramids. In 2016 t/m 2019 raakte zij mede door haar research naar Tweelingzielen, zielsverwanten en buitenaards leven intensief betrokken bij de onderzoeken van de Longheaded Skulls in ParaCas, Peru.  Naast het geven van lezingen geeft zij cursussen, workshops en trainingen m.b.t bewustzijnsontwikkeling, interactie tussen mens en dier, waar zij Karmische en kosmische (familie) opstellingen met paarden geeft, groepen mensen tegelijk in regressie brengt en therapeutisch één op één mensen met trauma’s en psychosociale problemen begeleid. Wat zij geeft, is een meer dan 5000 jaar oude kennis in een nieuwe bekleding. Mensen ervaren haar werk en vernieuwende blik als zeer verruimend en verlichtend.

Publicaties & nieuwsbrieven

Katharen, Voorjaar 2022


Review webinar Tweelingzielen & dubbele getallen

Geachte mevrouw van Toor,
Beste Desirée,
Graag kom ik even terug op een onderwerp dat u kort aanhaalde in het webinar over tweelingzielen. Toen u het had over uw archeologisch onderzoek naar schedels verwees u ook naar de vermoedelijke evolutie van het menselijk ras tot de zogenaamde greys. Deze grijze aliens met hominide trekken, waarvan de sterk ingekrompen onderkaak het meest opvallende kenmerk is, zouden naar uw mening niets anders zijn dan de mens als tijdsreiziger uit de toekomst binnen het quantumuniversum. Geprikkeld door deze fascinerende gedachte legde ik meteen de link met iets wat ik me vanuit mijn studie tandheelkunde herinnerde. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de menselijke onderkaak fors inkrimpt en dat er steeds minder verstandskiezen zijn aangelegd. Als wetenschappelijke verklaring daarvoor werden genmutaties aangehaald, welke gelijktijdig optraden met veranderende herseninhoud. Daartegen zijn echter twee bezwaren aan te voeren. Genetisch gezien biedt deze mutatie niet direct meer kans op overleven en meer nakomelingen met deze fenotypes. Bovendien voltrekt deze evolutie zich te snel om zuiver genetisch van aard te zijn. Bijgevolg kunnen we stellen dat deze theorie achterhaald is. Alsof er geen toeval bestaat, viel mijn oog na enig opzoekingswerk op een zeer recente nieuwe studie - The Toll of shrinking Jaws on human Health/ Stanford News, 21 juli 2020 - waarin de tanende onderkaak beschreven wordt als een gevolg van degeneratie en stress, exact zoals u aangaf in het webinar. Daar sprak u onder meer ook over verlies van beharing bij de greys ten gevolge van chronische stress en lichtgebrek. Wanneer we vandaag de plannen van Bill Gates voor de bouw van een zonneschild en zijn transhumanistische agenda als mogelijke toekomstscenario's in ons achterhoofd houden, dan zullen de fenotypische wijzigingen die ons ooit tot greys zullen maken aan een versneld tempo tot uiting komen. Heel vrolijk word ik niet van deze gedachte maar ze biedt wel stof tot nadenken...
Mvg,
Drs. Sophie Moriaux, Tandheelkunde


webinar tweelingzielen
webinar tweelingzielen
Webinar Tweelingzielen en zielsverwanten