Ervaar de magische en helende werking van paarden tijdens een Intens verreikend astrologisch consult. Een unieke ervaring voor jong en oud....

Sessie met paarden & Astrologie

Astrologische sessie met paarden

Waarom paarden? Paarden zijn intens zuiver en spiegelen op een magische wijze de blokkades maar ook de oerkracht van mensen. De intens bijzondere workshops en sessies maken paarden toegankelijk voor mensen die nooit of lange tijd niet met paarden in aanraking zijn geweest. Mijn paarden hebben allemaal een verhaal van verwaarlozing tot mishandeling. Al mijn paarden train en leid ik zelf op tot ware hulpverleners. In combinatie met een fantastische authentieke workshoplocatie waar iedereen zich thuis voelt.

Voel de Rust, Ruimte en Natuur van dit kleine paarden-mensenparadijs. Stel je es voor, een moment weer je zelf mogen zijn waar niemand je veroordeelt. Binnen deze veilige en liefdevolle omgeving kun jij, je zonder oordeel en schaamte laten gaan. Je wordt door speciaal getrainde paarden op professionele wijze door je blokkades heen begeleid naar je ware zelf.

Nieuwgierig geworden?

Maar je kunt je er nog geen voorstelling van maken hoe zo een workshop gaat? Kijk op youtube om een echte indruk van de workshops en sessies met paarden te krijgen.

Boek nu jouw Astrologisch privéconsult met paarden! Een unieke 1 op 1 sessie met paarden. Wil je een moment voor jezelf en de magische en genezende kracht ervaren van de paarden, nodig ik je van harte uit om een astrologisch consult met paarden te boeken.

Wil je iets uitwerken met een ander zoals je bijvoorbeel je vader, moeder, je partner, je zoon of dochter. Heb je het idee dat de communicatie stagneert, zaken uit het verleden niet zijn opgelost, kun je ook een sessie voor twee of meer personen boeken.

individueel:

60 min.

175,-

Koppel (2 pers.):   

90 min.

195,-.

Groep/ familie:   

Individueel met eigen paard

4 uren

120 min


op aanvraag

260,-


Wat een verrijking voor de laatste jaren van mijn leven hier dat ik 3 workshops met de paarden mee mocht maken. Echt heel bijzonder! Het heeft me nu al geholpen om verschillende blokkades en onbegrip in mezelf helder te krijgen. Desiree kan het gedrag van de paarden zo goed vertalen. Lees meer

Netty 73 moeder van 4 kinderen en van 5 kleinkinderen,


Mijn vrouw heeft diverse sessies bij Desiree gehad. Ook heeft zij deelgenomen aan workshops. Dat heeft zij als heel bijzonder ervaren.Zo leert zij zichzelf beter kennen en begrijpen over wat ze deed, dacht, verwachtte, nu doet, denkt, leert begrijpen van situaties, oorzaak en gevolg.

Lees meer

Gijs 42, ICT systeembeheerder


Desiree is uiterst professioneel, ze werkt vanuit het hier en nu, zonder oordelen, eerlijk en oprecht, ze is direct en met beide benen op de grond. En dat met liefde, passie en vertrouwen. Ik kan het niet anders omschrijven dan een gevoel van thuis komen en Desiree enorm dankbaar te zijn... Lees meer

Renata 42Desiree was één van de twee helderzienden die veel duidelijkheid heeft gebracht omtrent de situatie. Het heeft mij en mijn moeder rust gebracht

Ik vind haar heel goed. Wat ze zegt, klopt altijd! Lees meer

Patricia