helder, nuchter en doeltreffend......

Review Desiree van Toor

Enkele jaren geleden kwam ik in contact met Desiree en bespraken we mijn horoscoop. Het raakte me hoe ze helder, nuchter en doeltreffend mijn levenswandel wist te beschrijven en uit te leggen. Dit leidde daardoor tot een coachings- en leertraject bij haar waarin ik duidelijke inzichten kreeg rond mijn gedrag, belemmerende overtuigingen, en schaamte- en schuldgevoelens. Hierbij steunde Desiree me vanuit haar kennis zowel op astrologisch, psychologisch en paranormaal gebied en haar enorme kennis rond de werking van het onbewuste en de droomwereld. Deze inzichten waarbij ik leerde verbanden te gaan zien tussen vroegere ervaringen, vorige levens, onbewuste overtuigingen en mijn huidige gedrag hebben mijn leven steeds vervullender en leuker gemaakt. Bijna ongemerkt begon ik te veranderen en me krachtiger te voelen. Er ging een nieuwe wereld voor mij open rond astrologie, numerologie, symbolieken, tarot, spiritualiteit en reïncarnatie door de eigen en verfrissende kijk, die Desiree hierop heeft en het maakt me nieuwsgierig naar wat er verder nog over te ontdekken is. Ik ben dan ook heel blij haar te hebben ontmoet en kan haar van harte aanbevelen.

José (69), activiteitenbegeleidster

Ik voel mij sterker........

Review Desiree van Toor

Sinds ik begeleiding kreeg/krijg van Desiree, heb ik zoveel geleerd over mijzelf en de spirituele kant. Het heeft mij bewuster gemaakt hoe ik zelf in elkaar zit.Ik kwam bij haar terecht toen het niet goed met mij ging. Ik aarde niet in deze maatschappij en wist dat er iets aan de hand was wat dieper in mijn ziel zat.Dit had te maken met mijn onderbewustzijn en blokkades uit mijn vorige levens. Het was fascinerend om naar te luisteren. Want het klopte helemaal. Vanuit daaruit is mijn reis begonnen naar wie ik ben. Na een tijdje was ik mij al veel meer bewust van mijzelf en heb daardoor andere beslissingen kunnen nemen. Of de situatie op een positieve manier kunnen beïnvloeden. Nu voel ik mij sterker en zekerder worden. Wat voor mij het meest prettige was, is dat de gesprekken niet te zwaar van materie waren maar juist open en spontaan (gezellig) verliepen. Voor mij luchten het op om het ook over spiritualiteit te hebben. Zo weet ik dat dromen gekoppeld zijn aan je onderbewustzijn/ziel. En je gevoel is heel anders dan je gedachte. Een tip: Negeer je gevoel niet!Als je meer over jezelf/spiritualiteit wilt leren in een open sfeer dan Is Desiree echt een aanrader. Ze heeft geen oordeel over je en is persoonlijk betrokken. Na elk gesprek kun je weer stappen maken, dit voelt goed. Je merkt aan jezelf dat je beter in je vel gaat zitten. Lees hier wat Maarten nog meer te vertellen heeft.....

Maarten, ondernemer, (28)

Duidelijkheid en rust.......

Review Desiree van Toor

Ik ontmoette Desiree jaren geleden op de beurs. Mijn moeder en ik zochten naar antwoorden in een zeer persoonlijke zaak. We waren intussen bij meerdere helderzienden en paragnosten geweest in de hoop de puzzel rond te krijgen. Desiree was één van de twee helderzienden die veel duidelijkheid heeft gebracht omtrent de situatie. Het heeft mij en mijn moeder rust gebracht. Ik ga al jaren naar beurzen, omdat de tarot mij fascineert. Het geeft me bepaalde inzichten. Sinds ik Desiree ken, laat ik de tarotkaarten alleen nog maar door haar leggen. Ik vind haar heel goed. Wat ze zegt, klopt altijd! Nu er even geen beurzen zijn, kan ik altijd een onlineafspraak maken. Ik zie haar een beetje als vriendin, omdat ze best veel over mijn leven weet en dat vind ik toch bijzonder. Als ik dichterbij had gewoond, had ik zeker workshops bij haar gevolgd, want ze doet zoveel meer dingen die interessant zijn.

Patricia

Acceptatie.....

Review-1

Sinds twee jaar ken ik Desiree nu. Bij haar terecht gekomen op de Paraview beurs waarna Ik bij haar tweemaal een twee uur durend consult heb genoten. Het eerste consult was op basis van Astrologische gegevens en karma uit het verleden. Zij zij gaf hierin zo duidelijk weer over zaken uit mijn verleden, Waarmee ik dus bedoel mijn ziel verleden. Al snel kwam eruit dat ik een hele oude ziel ben. Tijdens dit consult vielen zoveel dingen op zijn plaats over mijn gedragingen, karakter, waar ik mijn rust (zen) in vindt of waarom ik telkens tegen hetzelfde aanliep. Dit zorgde bij mij voor een bepaalde vorm van acceptatie, relativering en bewustwording. Ik mag voor mij zelf kiezen, mijn belangen voor laten gaan Ten opzichte van het collectieve, het is goed. Ook het feit van mijn 180 graden draaien in mijn (zakelijke) interesses kreeg ik de tijd (van boven) om mij op dat vlak te mogen ontwikkelingen en dat ik geen schuldgevoel eraan over hoefde houden over in welke situatie ik mijn bevond. Tweede consult was ook weer heel pakkend, confronterend en eerlijk. Ik was toen bezig met mijn manuscript en ik was vastgelopen. Ik was aangekomen bij hoofdstuk 13 ik liep vast. Ik wilde graag symbolisch op hoofdstuk 14 eindigen maar dat lukte me totaal niet. Zij gaf aan dat ik rond het midden van mijn verhaal een aanpassing moest schrijven waardoor ik door kon. Als mens ben je gewend om soms als je zoiets hoort het letterlijk te nemen. Na het consult ik gelijk gaan kijken en lezen maar ik kon zowel niet bij Hoofdstuk 6 en 7 een aanpassing verzinnen laat staan schrijven. Ik legde mijn overtuiging van eindigen op Hoofdstuk 14 aan de kant, ik deed een herschrijving bij hoofdstuk 8 en hoofdstuk 9 en in een keer was de flow terug…ik finishte mijn manuscript op Hoofdstuk 17. Moraal Desiree had het bij het juiste eind alleen zij zag blijkbaar het al compleet in hoeveel hoofdstukken mijn manuscript zou eindigen en op basis daarvan klopte het inderdaad dat ik in het midden van mijn verhaal een aanpassing moest doen. Desiree is een top astrologe, kenner en weet op een heel goede en duidelijke manier aan te geven en is tijdens het consult echt energetisch verbonden met je.

Hans Peitsman, singer-songwriter/writer

Doelen behaald.....

Review Desiree van Toor

Desiree heb ik leren kennen op een paranormale beurs, zo’n 10 jaar geleden. Desiree werkt op het onderbewuste. Ik heb last gehad van faalangst en heb ook paniekaanvallen gehad. Wat mij hielp zijn de astrologische consulten, hierin kan zij benoemen wat de toekomst kan brengen of brengt. Ook geeft Desiree advies hoe je met bepaalde situaties om kan gaan, ook op zakelijk gebied. Het is uniek dat zij een bepaalde onrust weg kan halen door in de astrologie te kijken. Een astrologisch consult helpt je groeien als mens en om je doelen te behalen. Doelen die ik heb behaald; mijn fantastische gezin, persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, leren met conflicten om te gaan. Nu op naar het volgende doel; Desiree heeft mij een tip gegeven vanuit de astrologie waarin ik mijn eigen bedrijf kan gaan starten. Dit is ook een doel van mij en daar ben ik nu naar toe aan het werken. Een consult van Desiree is voor mij verhelderend, puzzelstukjes vallen op zijn plek, hierdoor krijg ik rust, ook krijg ik weer extra energie. Als er iets negatiefs in de astrologie staat zegt Desiree het ook, ze maakt “dingen” niet mooier dan het is.

Anoniem

Sceptisch ........

review Desiree van Toor

Bij de eerste ontmoeting met Desiree, wist zij ons te vertellen dat mijn vrouw en ik tweeling-zielen zijn.Mijn vrouw heeft diverse sessies bij Desiree gehad.Ook heeft zij deelgenomen aan workshops. Dat heeft zij als heel bijzonder ervaren.Zo leert zij zichzelf beter kennen en begrijpen over wat ze deed, dacht, verwachtte, nu doet, denkt, leert begrijpen van situaties, oorzaak en gevolg. Bleek vooral dat heel veel niet verwerkt is. Dat besef is er steeds meer. Ze kan het nu beter een plaats geven en beter loslaten, waardoor meer ruimte ontstaat. Ruimte in gevoel.Hoe Desiree dat doet? Geen idee, maar het resultaat is groots! Ik was sceptisch, maar de sessies van Desiree hebben ervoor gezorgd dat de sfeer in huis verbeterde. Dat we over veel van wat gebeurt is goed hebben kunnen praten en dat het veel beter met ons gaat.Ik kan zelfs stellen dat Desiree ons huwelijk gered heeft! Dank!

Gijs (42), ICT Systeembeheerder


Verrijking...

Review Desiree van Toor

Wat een verrijking voor de laatste jaren van mijn leven hier dat ik 3 workshops met de paarden mee mocht maken. Echt heel bijzonder! Het heeft me nu al geholpen om verschillende blokkades en onbegrip in mezelf helder te krijgen. Desiree kan het gedrag van de paarden zo goed vertalen. het is niet te geloven, maar het werkt echt en het klopt allemaal. Zo leerzaam! Ik kan het iedereen aanraden om aan zo'n workshop deel te nemen! Je zult er geen spijt van krijgen. Het is een verrijking van je leven


Netty, (73), moeder van 4 dochters en 5 kleinkinderen.

Thuis komen......

Review Desiree van Toor

Ruim een jaar geleden heb ik Desiree voor het eerst ontmoet. Wat ben ik deze dag dankbaar. Ik was volledig mezelf kwijt, ik worstelde met angsten en had last van nachtmerries, ik zag de toekomst somber in. Na onze eerste ontmoeting besloot ik bij haar in therapie te gaan. Nu ruim een jaar later sta ik al zo anders in het leven, ik ben er nog niet maar dankzij Desiree begin ik mezelf weer te vinden en heb ik weer zin in het leven. Desiree is uiterst professioneel, ze werkt vanuit het hier en nu, zonder oordelen, eerlijk en oprecht, ze is direct en met beide benen op de grond. En dat met liefde, passie en vertrouwen. Ik kan het niet anders omschrijven dan een gevoel van thuis komen en Desiree enorm dankbaar te zijn...


Renata, (42)