In de overgang van oude naar de nieuwe tijd merken we dat we steeds individualistischer worden en op zoek zijn naar onze eigen waarheid. We voelen langzaam maar zeker dat de familie en de bloedlijn waar wij in geïncarneerd zijn, niet onze eigen zielsverwanten hoeven te zijn. Hoe komt het dan dat we wel in die bepaalde bloedlijn zijn geïncarneerd? En waarom kunnen we die familiedynamieken en familiepatronen zo moeilijk loslaten?

Ergens achter de (familie) trauma’s schuilt er een diep verlangen. Een verlangen om jezelf te willen kennen.  Dit is je zielenwens. Hiervoor heb je ervaringen en karaktereigenschappen meegekregen uit vorige levens, die het mogelijk maken dat jouw zielenwens in vervulling kan gaan.

Goed of slecht karma bestaat niet. Wat voor jou goed kan zijn, kan voor een ander totaal fout zijn. Waar het om gaat is dat we onze levenslessen absorberen in onze ziel, zodat we tot een hoger bewustzijn komen en hiermee andere levensvormen naar een hoger bewustzijn te kunnen brengen.

Wat we in de eerste instantie meenemen vanuit vorige levens zijn onze angsten en trauma’s. Daarbij reïncarneren wij in een bloedlijn die aansluit op onze levensprocessen.

Helaas zit dit bij de meesten van ons bedolven onder een laag trauma en angsten vanuit vorige levens doorgegeven via de bloedlijn, die in dit leven versterkt worden en waardoor we stagneren in dit leven.

Heb je als kind al geworsteld met een intens verdriet en/ of angsten of fobieën die niet te begrijpen of te verklaren zijn? Heb je het gevoel alsof je er alles aan gedaan hebt om in je leven verder te komen maar stagneer je nog steeds? Word je voortdurend ondermijnd en tegengewerkt in het realiseren van je dromen? Dan speelt daar hoogst waarschijnlijk een sterk karma op de bloedlijn.

Of heb je het verlangen om alles te willen weten over de mechanismes van regressie, karma & reïncarnatie?   

Schrijf je dan in voor dit unieke en intense Zomerweekend

19, 20 & 21 augustus a.s.


“Summer Spirit”

Onderdelen van dit fascinerende weekend zijn:

- Groeps regressies (terug naar vorige levens)

- Een bezichtiging ( Mysteriebezoek) naar een middeleeuws gebouw

- (familie) Karma-opstellingen met paarden

- Astrologische begeleiding

Lezingen en nog veel meer.........

Max. aantal deelnemers 10 dus schrijf je snel in als je erbij wilt zijn.....

De overnachtingen:

Ontmoet gelijkgestemde zielen en Kom tot rust en geniet tijdens dit spectaculaire weekend en overnacht op het landgoed van Desiree in het sprookjesachtige Vlaams Limburg, omringt door bos, natuur en dieren.

Incl. Alle modules, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2 x dinner, 1x lunch en koffie/thee

Tarief: 395,-

Excl. (non)alcoholische dranken en andere versnaperingen, entree Mysterie bezichtiging en lunch na de bezichting.

**Je dient zelf je tent, luchtbed en slaapspullen mee te nemen.

** Let op = je kunt niet douchen op het terrein. Er is wel de mogelijkheid om je op te frissen in de keuken/ wc van dhet bijgebouw

Overnachten op het landgoed van Desiree. van Toor

Tarief:

Wanneer: vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 aug.

Start: vrijdag 19 aug. Om 15.00

Eindigt: Zondag 21 aug. 15.00

Tarief: 395,- ,- incl. maaltijden, koffie en thee


Exclusief: Excl. (non)alcoholische dranken en ander versnaperingen, Entree bezichtiging en lunch op de dag van de bezichtiging

Ook per module te boeken excl. Overnachting/ Maaltijden.

karma en reïncarnatie, familieopstelling
Lezing Desiree van Toor

Inschrijven SummerSpirit weekend

Voor en achternaam:  
E-mailadres  
Telefoonnummer:  
Bijzonderheden:  
Geboortedatum:  
Geboortetijd en geboorteplaats  
Adres, postcode/woonplaats: