Workshop (datum nog niet bekend) 

De overgang van 3D naar 5D

Het mysterie van Tweelingzielen

Zou het niet geweldig zijn om toch indirect met je tweelingziel verbonden te zijn? En vooral gelijkgestemde zielen te ontmoeten die net als jij vechten tegen eenzaamheid, verdriet of frustratie?

Heb jij je tweelingziel ontmoet? Of heb je het verlangen om je tweelingziel te ontmoeten? Zie je toevalligheden die niet toevallig zijn, zoals dubbele getallen? Ervaar je een zwaar gemis en verlangen? Je tweelingziel kan in dit leven fysiek in je leven zijn, maar hij/ zij kan ook overleden zijn. Je krijgt te maken met andere dimensies waar je het bestaan nog niet van kende. Door persoonlijk karma en familiekarma, meegenomen vanuit vorige levens worden deze verbindingen in het hier en nu vaak verstoord en stopt de communicatie. Gedurende deze workshop leer jij je openstellen voor andere dimensies. Je leert communiceren via je dromen, emoties en gevoelens. Een totaal andere realiteit dan die we tot nu toe gewend zijn.

Tijdens deze workshop leer alles over de spirituele achtergrond van tweelingzielen. We gaan d.m.v. een astrologische opstelling kijken naar je persoonlijk karma, emoties en angsten die jou tegen houden om je te verbinden. Hiermee brengen we de aardse en kosmische energieën bij jou in balans. Je leert je openstellen voor en waarnemen van andere dimensies en andere realiteiten.

Onderdeel van deze bekende workshop zijn:

- Twin-Opstelling met paarden

- uitleg over het zien van dubbele getallen

- terug naar een vorig leven (groepsregressie)

- Onmoeting met gelijkgestemde zielen

Overnachten na de workshop in het sprookjesachtig en historisch Vlaams Limburg .......

Overnachten bij Desiree van Toor, Het mysterie van Tweelingzielen

Blijf kamperen na afloop van de workshop en geniet gezellig na met gelijkgestemde zielen aan het kampvuur, omder het genot van een heerlijk drankje....

Let op = er is een maximum van 10 deelnemers voor zowel de worskhop als overnachting. Je dient je eigen tent, luchtbed en andere benodigdheden zelf mee te nemen. Voor meer informatie bel + 31 (0) 640593512


Tarief: 175,-

Overnachting: 50,-

Wanneer: zaterdag 18 maart a.s.

Start: 15.00 tot 19.00 (kan uitlopen)

Aanmelding uitsluitend via het inschrijfformulier.

Ik schrijf mij in voor de workshop 'het mysterie van Tweelingzielen'

voor en achternaam  
telefoonnummer  
E-mailadres