Ontdek de magie van de paarden en de kracht van Astrologie tijdens mijn bijzondere workshops & cursussen waar aardse energieën met kosmische kennis versmelt!

Cursussen en workshops met paarden, Desiree van Toor

ohw, dus je wilt meer diepgang in je leven? Dan zit je bij mijn cursussen, workshops en trainingen in zelfontwikkeling & spiritualiteit goed! 100% zeker dat jij hieronder de workshop, cursus of webinar vind die aansluit op jouw persoonlijke en unieke processen!

Hemel op Aarde is namelijk wel mogelijk......

Ontdek de magie van de paarden en de kracht van Astrologie tijdens mijn bijzondere workshops & cursussen waar aardse energieën met kosmische kennis versmelt

Ook zoveel last van de extreme energieën? Wil je ook weten wat de sterren en planeten ons iedere maand te vertellen hebben?? Meldt ja dan snel aan voor de gratis Astrologische forecast. Je kunt iedere 1e van de maand gratis deelnemen aan de Astrologische forecast en zelfs een vraag gratis voorleggen die we tijdens het webinar bespreken. Gan naar meer informatie Astrologische forecast!!

SummerSpirit, Karma & reincarnatieweekend

18,19 & 20 aug. 2023

In de overgang van oude naar de nieuwe tijd merken we dat we steeds individualistischer worden en op zoek zijn naar onze eigen waarheid. We voelen langzaam maar zeker dat de familie en de bloedlijn waar wij in geïncarneerd zijn, niet onze eigen zielsverwanten hoeven te zijn. Hoe komt het dan dat we wel in die bepaalde bloedlijn zijn geïncarneerd?

Webinar Astrologie voor beginners, maar dan anders 😈

Wanneer: onbekend

tijd: 19.30

Duur: 60 min.

Platvorm: ZOOM


Workshop Lilith....

De Mythe van Liltih beschrijft het innerlijke conflict waar wij dagelijks mee geconfronteerd worden. Het is voor vrouwen de innerlijke strijd; het zorgen en het koesteren van familie, partner en kinderen en daarmee je zelf volledig wegcijferen (de Eva-vrouw) of volledig innerlijk zelfstandig je eigen weg gaan en vanuit creativiteit en seksuele kracht leven (de Lilith-vrouw). Hiermee.....

Start: onbekend

Cursus Astrolgie voor beginners....

Astrologie, waarom voor jou? Simpelweg, omdat jij het verdient om je te laten dragen door het universum en leert gebruik te maken van de energieën van planeten en astroïden. Zodat jij jezelf leert begrijpen, jouw interacties met anderen beter begrijpt en je handig in leert spelen op jouw omgeving en hierdoor ten volste van dit leven kunt genieten!

Start: onbekend

Webinar het drama van hooggevoeligheid

Wanneer: onbekend

tijd: 19.30

Duur: 60 min.

Platvorm: ZOOM

Cursus van onbegrepen hooggevoeligheid....

Je trilling is verhoogd, ik denk dat je al voor ruim 75% in de nieuwe tijd zit dus zeg maar vijfde dimensie. Je werd onbewust naar deze cursus toe geleid. Geloof het of niet, dit is een teken dat je er klaar voor bent om de overstap te maken van de derde naar de vijfde dimensie. Voel jij je versnippert, kun jij je favoriete kleur niet meer benoemen omdat je alleen aan het welzijn van je omgeving denkt?

Start: onbekend

Webinar Karma & spirituele ontwikkeling na een narcistische relatie....

We zien de term de laatste jaren overal verschijnen, maar wat houdt narcisme precies in? Waarom lijkt het bijna een modeverschijnsel en waarom komen juist hele gevoelige mensen met groot inlevingsvermogen en betrokkenheid in zo een verbinding terecht?

Start: Onbekend

Webinar Help ik zit vast in het karma van mijn moeder......

Nu, met deze grote bewustzijnsverschuiving, worden we ons met de dag bewuster in welke karma’s we feitelijk vast zitten. Daarmee kan ik ook stellen dat het familiekarma alles bepalend is voor de persoonlijke ontwikkeling.

Start: binnenkort

Webinar gender-ik ben.....(gratis deelname)

Gender probleempje, Ben ik een man of ben ik een vrouw? Heb je het gevoel dat je één van beide kanten zou moeten verwerpen…. Wat een drama! En heb je eindelijk de keuze gemaakt en je zet kracht bij de daad om je geslacht te veranderen, kom je erachter dat jij je nog steeds niet durft te laten zien voor wie je bent!

Start: Binnenkort

Workshop De erfenis, familiekarma of familiedrama...

Voel jij je depressief en machteloos maar zie je dit ook bij een ander familielid? Dan kan het goed mogelijk zijn dat je met het karma van één van je (voor)ouders of familielid bent belast wat misschien wel helemaal niet bij je hoort. Raak je voortdurend in een (innerlijk) conflict met de overtuigingen van je familie en voel jij je daardoor niet begrepen en eenzaam?

Start: Binnenkort

Webinar Autisme het nieuwe normaal...

We zien de laatste jaren een enorme toename in HSP, hoog-gevoeligheid en depressies. Ook zien wij een enorme toename van kinderen die over de afgelopen jaren binnen het autistisch spectrum gediagnostiseerd zijn. We zien dat, hoeveel medicatie deze groepen ook krijgen, er alleen nog maar meer mensen binnen de DSM4 gediagnostiseerd worden in plaats van minder. Deze kinderen hebben het nieuwe bewustzijn..

Start: binnenkort

Workshop het mysterie van Tweelingzielen...

Zou het niet geweldig zijn om toch indirect met je tweelingziel verbonden te zijn? En vooral gelijkgestemde zielen te ontmoeten die net als jij vechten tegen eenzaamheid, verdriet of frustratie? Heb jij je tweelingziel ontmoet? Of heb je het verlangen om je tweelingziel te ontmoeten? Zie je toevalligheden die niet toevallig zijn, zoals dubbele getallen?

Start: Binnenkort

Workshop communicatie met dieren vanuit de 5e dimensie....

Misschien zijn je de fantastische bijna ongelofelijke filmpjes op Facebook met dieren opgevallen. Of valt het je op dat je voortdurend een merel in je tuin hebt of iedere keer een bepaalde vlinder ziet. Waarschijnlijk vraag jij je af of dit misschien een boodschap is van je overleden dierbare

Start: Binnenkort


Spirituele reis Het ontwaken van Tweelingzielen in de 6e dimensie....

Aan de vooravond van de nieuwe tijd, die volgens ons Astrologen op 23 maart 2023 in zal gaan, nodig ik je uit om deel te nemen aan de meest magische reis naar het verleden en de toekomst en ondervind de verscholen waarheid aan den lijve. Want er is zoveel meer wat ons niet verteld is…..Deze reis overstijgt jouw meest intense dromen

START: 11 september 2023

Cursus van ontwetendheid naar kosmisch bewustzijn....

Tijdens deze cursus gaan we een paar lagen dieper en werken we aan het bewustzijn, onderbewustzijn en het bovenbewustzijn. Ik neem je mee op een fantastische, mystieke en onvoorstelbare innerlijke reis en leer je dingen zien die niet met het blote oog waar te nemen zijn.

START: Binnenkort

Workshop het mysterie van dubbele getallen en Tweelingzielen....

Uit twaalf jaar research is inmiddels bevestigd dat het zien van dubbele getallen en de ontmoeting met Tweelingzielen, onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Bovendien werd dit nogmaals bevestigd door de terugkoppelingen van Tweelingzielenparen en duizenden cliënten die ik vanaf 2008 van dienst heb mogen zijn. Ben jij één van de personen die zijn/ haar Tweelingziel ontmoet heeft of zie je dubbele getallen dan is jouw bewustzijn aan het openen.

START: Binnenkort

Workshop het leven en lijden van Maria Magdalena....

Een fascinerende workshop die jou inzicht geeft in jouw verbinding met Maria Magdalena en het Karma van een zelfstandige vrouw in een wereld vol angst en onderdrukking.

De meest fascinerende workshop van de Benelux die niet uit boeken komt maar gebaseerd is op Archeologische en historische feiten..  

START: Onbekend

Cursus HSP, werken met lichaam, geest en ziel....

Deze cursus is speciaal samengesteld om je inzicht te geven in het fenomeen HSP. Je leert tijdens deze fantastische cursus weer contact te maken met je lichaam en je hooggevoeligheid op een positieve manier te gebruiken en toe te passen in je dagelijks leven.

START: Onbekend