Start nu jouw nieuw leven met Astrologie en krijg meer inzicht, zelfbewustzijn & zelfvertrouwen....


Webinar

woensdag 27 oktober a.s. (Gratis deelname)

Kennismaking met Astrologie & Astrologische symbolenDe oorsprong van Astrologie

Is één van oudste wetenschappen ter wereld. Van oudsher werd Astrologie gezien als goddelijke informatie die toegepast kon worden op menselijke aangelegenheden en terrestrische gebeurtenissen. De vroegste opgravingen die ik heb kunnen vinden bracht mij naar de pré Inca’s en wel naar een heel bijzonder Astronomisch centrum in de hooglanden van Peru. Op 3800m boven zeeniveau gelegen, een spiritueel centrum Chavin de Huantar. Een archeologische opgraving ouder dan 4500 v.C., waar Astronomie en Astrologie centraal stonden. Deze wetenschappen werden zelfs 7500 jaar geleden als één geheel gezien en lieten koningen en politiek leiders zich adviseren door de priesters die deze uitzonderlijke kennis bezaten. Waar inwijdingen op ongekende hoogte met een intense kennis van verschillende dimensies, planeten en transformaties plaats vonden.De nalatenschap

Grote denkers als Plato, Pythagoras en Jung bestudeerden ook van jongst af aan Astrologie en namen dit mee in hun ontzagwekkende werken en nalatenschap waarmee ze de denkwijze van het collectief veranderden. Zij wisten als geen ander dat de bewegingen en posities van hemellichamen diepgaande impact heeft op het menselijke bestaan.

De Astrologie en de middeleeuwen

Aan het begin van onze jaartelling behoorde Astrologie en Sterrenkunde bij de zeven vrije kunsten en werden de bewegingen en posities van hemellichamen bestudeerd en in kaart gebracht. In de vroege middeleeuwen werden Astronomie en Astrologie gezien als een exacte wetenschap. Pas rond 1800 werden Astronomie en Astrologie van elkaar gescheiden en viel de Astrologie in een soort zweverig taboe. Onbegrijpelijk als we kijken naar onze geschiedenis van de afgelopen 2000 jaar want Koningen, heersers en politiek leiders vroegen de Astrologen om hulp en advies bij grote veldslagen, politieke beslissingen en huwelijk-matches.

Astrologie, waarom voor jou?

Simpelweg, omdat jij het verdient om je te laten dragen door het universum en leert gebruik te maken van de energieën van planeten en astroïden. Zodat jij jezelf leert begrijpen, jouw interacties met anderen beter begrijpt en je handig in leert spelen op jouw omgeving en hierdoor ten volste van dit leven kunt genieten!

Als je de patronen, dynamieken en de magie van het universum begrijpt, krijg je het gereedschap en inzicht in levensgebieden zoals;

VOOR:

 • Zelfontwikkeling,
 • Spirituele ontwikkeling
 • Liefde
 • Tweelingzielen & Zielsverwanten
 • Relaties
 • Familiedynamieken
 • Karma
 • Angsten en blokkades
 • Reïncarnatie
 • Carrière
 • En nog veel meer......

Astrologische forecast oktober 2021 gemist???

Geen nood, hieronder kun je de video bekijken.
Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift.

Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen,

maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten.


Deelnameformulier Webinar Astrologie voor beginners (gratis deelname) 27 okt. a.s.