Start nu jouw nieuw leven met Astrologie en krijg meer inzicht, zelfbewustzijn & zelfvertrouwen....


Voelt je leven aan als een veldslag of een verloren strijd neem dan direct contact op.

Is het wat minder heftig maar voel jij je wat stuurloos of ben je gewoon nieuwsgierig wil je wel meer inzicht in je relaties en in je levensbestemming,

maak dan snel een afspraak!!


Astrologie

is één van oudste wetenschappen ter wereld, die veel verder reikt dan een persoonlijk horoscoop beschreven in een tijdschrift of een krant.

Van oudsher werd Astrologie gezien als goddelijke informatie die toegepast kon worden op menselijke aangelegenheden en terrestrische gebeurtenissen. De vroegste opgraving die ik zelf heb kunnen vinden is een Astronomisch centrum Chavin de Huantar van meer dan 4500 v.C., op3800 M Hoogte in het Andes-gebergte in het noorden van Peru. Astrologie en Astronomie werden zelfs 7500 jaar als één gezien.

In de vroege middeleeuwen behoorde Astrologie en Sterrenkunde bij de zeven vrije kunsten en werden de bewegingen en posities van hemellichamen bestudeerd en in kaart gebracht. In de latere middeleeuwen werden Astronomie en Astrologie gezien als een exacte wetenschap. Pas rond 1800 werden Astronomie en Astrologie van elkaar gescheiden en viel de Astrologie in een soort zweverig taboe. Onbegrijpelijk als we kijken naar onze geschiedenis van de afgelopen 2000 jaar want Koningen, heersers en politiek leiders vroegen de Astrologen om hulp en advies bij grote veldslagen, politieke beslissingen en huwelijk-matches. Grote denkers als Plato, Pythagoras en Jung bestudeerden ook van jongst af aan Astrologie en namen dit mee in hun ontzagwekkende werken en nalatenschap waarmee ze de denkwijze van het collectief veranderden. Zij wisten als geen ander dat de bewegingen en posities van hemellichamen diepgaande impact heeft op het menselijke bestaan.

Als je de patronen van het universum begrijpt, krijg je het gereedschap om inzicht en advies te krijgen in levensgebieden zoals zelfontwikkeling, liefde, relaties, familiedynamieken en karma dat je nodig hebt om door het leven te navigeren.


Je kunt er ook voor kiezen om een uniek Astrologisch priveconsult met paarden

te boeken en de genezende kracht van de paarden persoonlijk te ervaren.

bel voor meer informatie # +31-(0)640593512


Wauw, ik wil graag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen


Ik heb een andere vraag en ik wil terug gebeld worden!