Astrologie, Paarden & keuzevrijheid!

De enige plek waar wetenschap, spiritualiteit en emoties samen komen!


Publicatie: 1 juni 2021

Tempoverhoging & verwarrende gedachten ,

Zonsverduistering in Tweelingen.....juni 2021

Skroll naar beneden om je in te schrijven voor de Astrologische forecast juni 2021


Je hoeft je maar eenmalig in te schrijven voor alle astrologische forecasts. Indien je alsnog een vraag wilt stellen kun je de vraag hieronder doorgeven!

⭕️De vraag moet 24 uur voordat het webinar van start gaat, binnen zijn anders kunnen wij hem niet meer in de video en webinar bewerken.

Ja, ik heb een vraag voor de astrologische forecast ⭕️

Wat staat ons in juni te wachten????

Het zal je ongetwijfeld opgevallen zijn dat er geen touw meer vast te knopen is aan de enorme ups en downs in energieën. Een kleine bijkomstigheid van de overgang naar de nieuwe tijd is dat de hartslag van de aarde stijgt waardoor ons mensenhartje ook sneller gaat kloppen om met de hogere trillingen te kunnen resoneren. Het zou kunnen dat je hierdoor het idee hebt dat je hoofd de laatste tijd in een soort mentale centrifuge zit.

Het ene moment heb je het gevoel met hoge snelheid vooruit te willen en het andere moment ervaar je het gevoel niet verder te komen.

We zijn er dan ook nog lang niet want in Juni zal je het gevoel krijgen dat onze kosmos op de kop staat met opnieuw vijf planeten teruglopend, de reeks maansverduisteringen, Een T-vierkant (mega spanningsveld) en het kersje op de taart met de tweede Uranus vierkant Saturnus die voor nog meer opschudding gaat zorgen. Zoals ik eerder schreef hebben we dit jaar drie keer het Saturnus-Uranus vierkant wat je kunt vergelijken met iets waar we ons van los willen breken.

Om de energieën goed te kunnen begrijpen kijken we dan ook naar de gebeurtenissen rondom die periode waar zich al eerder een spanningsveld tussen Uranus en Saturnus gevormd heeft.

We zagen rond 17 februari bijvoorbeeld in de media het proces die Virus Waarheid tegen de overheid aangespannen had m.b.t. de schending van grondrechten. Het volgende vierkant zal op 14 juni plaatsvinden en de finale zal dan op 24 december zijn. Hou vooral rond deze datums de media in de gaten en probeer te observeren hoe deze energie zich in jouw persoonlijk leven manifesteert. Dit spanningsveld zal dan ook het hele jaar 2021 als een lavastroom tussen de tektonische platen onder de oppervlakte voelbaar zijn met de volgende twee erupties rond 14 juni en 24 december.

Voordat je verder leest, schrijf je nu in voor de Astrologsische forecast juni 2021 en leg jouw persoonlijke vraag voor de we tijdens het webinar bespreken. Lees het volledige artikel......zodra jij je ingeschreven hebt voor de forecast waar je verschillende details hoort en jouw vragen beantwoord zullen worden!!

Deelname is uiteraard gratis

Wanneer: 1 juli a.s.

Tijd: 19.30

Waar: online/ ZOOM

inschrijven webinar 'Astrologische forecast 2021" (gratis deelname)

Bekijk hieronde de nieuwste video, vergeet niet te liken & te sharen.......😉Proffesioneel Astrologie leren?

  • De kennis om een horoscoop te duiden.
  • Ken je de werking en betekenissen van de planeten en dierenriemtekens.
  • Weet je hoe je de energieën van de planeten en aspecten in jouw voordeel kunt gebruiken.
  • ParaHolon WTC certificaat, bewijs van deelname.
Start: sept. a.s.

Waar: Locatie Soesterberg,

Deelnemers uit Belgie kunnnen indien wenselijk de cursusavonden online bijwonen.

Tijd: 19.00 - 20.30

De laatste les is op locatie grens België/ Nederland

Tarief: 745,- incl. een afdruk van jouw eigen horoscoop, huiswerkopdrachten en lessen in printbare PDF bestand.

Alle versnaperingen en vervoer heen en terug zijn voor eigen rekening.


Inschrijfformulier Cursus Astrologie voor beginners, maar dan Anders😈