Astrologie, Paarden & keuzevrijheid!

De enige plek waar wetenschap, spiritualiteit en emoties samen komen!


22 sept.a.s. Voorouders equinox meditatie bij 3000-2000 v Chr oude grafheuvels Veluwe

Gratis deelname

Tijdens de Volle maan hebben we tegelijkertijd de herfst equnox. De zon staat dan lijnrecht boven de evenaar. Op dat zelfde moment zullen de leylijnen (energiebanen) over de aarde geactiveerd worden. Voor de oude kelten was dit een ware happening. De oude wijzen die later in de geschiedenis als heksen, druiden en paganisten betiteld en vervolgd werden, wisten dat deze gebeurtenis heel belangrijk was. Deze gebeurtnis werd dan ook Mabon genoemd.
Omdat wij dit jaar gelijktijdig de waanzinnig spirituele volle maan in het teken Vissen hebben, slechts enkele uren voor de equinox gaan wij naar de grafheuvels van de oude kelten om het maximale uit deze kosmische enegieen die zich met de aardse energieen zullen verbinden tijdens een diepte meditatie contact te leggen met onze voorouders.
Schrijf je nu direct in als je deze geweldig verrijkende gebeurtenis niet wilt missen.

Een meditatie om je te verbinden met je voorouders, je frequentie te verhogen en je bewustzijn te versterken.

Let op: Je moet je wel inschrijven om deel te kunnen nemen aan dit bijzondere kosmische event.


Start: 22 september a.s.

Waar: Veluwe,

Tijd: 18.30-20.00

Na inschrijving ontvang je de routebeschrijving.

Ja ik wil deelnemen aan de Herfst Equinox meditatie bij de Veluwse grafheuvels


WEBINAR

Astrologische forecast 1 sept. 2021 om 19.30 (gratis deelname)

In de maand september kunnen we grote veranderingen verwachten. De maand september zal dan ook het einde van het zomerseizoen en het begin van de laatste Mercurius-retrogradeperiode van het jaar inluiden. De planetaire drama's van deze maand zijn van invloed op alles, van ons gevoel, van onze maatschappelijke interacties tot ons liefdesleven.

Zoals dat je hoogstwaarschijnlijk al gewend bent kun je ook deze maand zonder verplichtingen deelnemen aan dit super succesvolle Webinar waar je uiteraard een vraag waar je mee worstelt in kunt brengen. Tijdens dit gratis webinar zullen we dan ook jouw ingestuurde vraag met aandacht en zorg bespreken.

Wil je de Astrologische forecast September 2021 niet missen, schrijf je dan via het hieronderstaande formulier in.

Je wordt dan automatisch in ons bestand opgenomen en ontvang je iedere maand een herinnering email en kun je zonder je opnieuw in te moeten schrijven, deelnemen aan alle andere Astrologische forecasts en hoef je nooit meer een Astrologische forecast te missen..  

Uiteraard is jouw deelname aan de Astrologische forecast

is geheel gratis en zonder verplichtingen.

Wanneer: woensdag 1 september a.s.

Tijd: 19.30

Duur: 50 min.

Platform: ZOOM

Je hoeft je maar eenmalig in te schrijven voor alle astrologische forecasts. Indien je alsnog een vraag wilt stellen kun je de vraag hiernaast doorgeven!

🩸De vraag moet 24 uur voordat het webinar van start gaat, binnen zijn anders kunnen wij hem niet meer in de video en webinar bewerken.

Ik wil mij aanmelden voor de Astrologische forecast en wil graag een vraag stellen🩸 (gratis deelname)Grafheuvels Veluwe, Equinox voorouderlijke meditatie

Lees hieronder het laatste Astrologische artikel

❤️‍🔥Volg je hart........

Nieuwe maan en Sirius in Leeuw 8 augustus a.s.

Wij zijn eindelijk aangekomen op de helft van 2021. En wonder boven wonder draait de aarde nog steeds! Ondanks de enorme pieken en dalen in de energieën die we al vanaf het begin van dit jaar sterk voelen. En ons humeur, gevoelens en emoties sterk beïnvloeden. Zodanig dat menig één bij tijd en wijle denkt gek te worden…. Op collectief niveau lijken we allen wat meer lucht te krijgen, letterlijk door de afschaffing van de verplichte mondkapjes. Maar dat neemt niet weg dat we nog steeds met ingehouden adem kijken naar wat ons staat te wachten in de tweede helft van 2021.

Terugkijkend op het recente verleden, op 10 juni hadden we een hele sterke zonsverduistering op de Noordermaansknoop met Mercurius retrograde die ons forceerde om diep naar ons eigen bewustzijn te kijken. De dingen die we geloofden, zoals ze vanuit opvoeding opgelegd waren en ons leven hierdoor bepaald werd, te toetsen op onze eigen innerlijke waarheid. Deze Zonsverduistering zal nog een keer rond 1 juli voelbaar....... lees het volledige artikelBekijk hieronder de nieuweste Astrologische video.

Please like and share 🩸


Meditatieochtend lion's gate


Lion's gate 08-08 meditatie