Astrologie, Paarden & keuzevrijheid!

De enige plek waar wetenschap, spiritualiteit en emoties samen komen!

WEBINAR

Astrologische forecast december 2021, op woensdag 1december a.s. om 19.30

(gratis deelname)

In de maand oktober kunnen we grote veranderingen verwachten. De maand maand oktober zal dan ook het het begin van de laatste Mercurius-retrogradeperiode van het jaar inluiden. De planetaire drama's van deze maand zijn van invloed op alles, van ons gevoel, van onze maatschappelijke interacties tot ons liefdesleven.

Zoals dat je hoogstwaarschijnlijk al gewend bent kun je ook deze maand zonder verplichtingen deelnemen aan dit super succesvolle Webinar waar je uiteraard een vraag waar je mee worstelt in kunt brengen. Tijdens dit gratis webinar zullen we dan ook jouw ingestuurde vraag met aandacht en zorg bespreken. Wil je de Astrologische forecast oktober 2021 niet missen, schrijf je dan via het hieronderstaande formulier in. Je wordt dan automatisch in ons bestand opgenomen en ontvang je iedere maand een herinnering email en kun je zonder je opnieuw in te moeten schrijven, deelnemen aan alle andere Astrologische forecasts en hoef je nooit meer een Astrologische forecast te missen..

Uiteraard is jouw deelname aan de Astrologische forecast is geheel gratis en zonder verplichtingen.


Wanneer: Woensdag 1 december a.s.

Tijd: 19.30

Duur: 50 min.

Platform: ZOOM

Je hoeft je maar eenmalig in te schrijven voor alle astrologische forecasts. Indien je alsnog een vraag wilt stellen kun je de vraag hiernaast doorgeven! 🩸De vraag moet 24 uur voordat het webinar van start gaat, binnen zijn anders kunnen wij hem niet meer in de video en webinar bewerken.Deelname formulier Astrologische forecast voor de maand oktober = 1 november a.s. (gratis deelname)

Wanneer: Woensdag 1 december a.s.

Waar: online/ ZOOM

Tijd: 19.30

Duur: 50 min.

Tarief: GRATIS


Forecast van november gemist??? Geen nood, bekijk hieronder de video Astrologische voorspellingen sept. 2021