VOORJAARSSCHOONMAAK:  Uranus in de laatste graden in Ram!

Angst, Boosheid, Karma en dan……. BEVRIJDING…….

Mijn excuus voor de lange duur tussen de laatste nieuwsbrief en deze nieuwsbrief. Ik weet dat er velen wachten op wat ik te melden had over de planeten. Echter was ik te druk na mijn terugkomst van de ongelofelijk indrukwekkende reis door Zuid Amerika. Te druk om mijn eigen dromen te realiseren.

Dromen die niet alleen voor mij waren maar ook voor mijn cliënten, deelnemers en luisteraars….

En alleen mijn schepper weet hoe hard ik gewerkt heb om een paradijs voor mijn cliënten te creëren.

Dan zal ik nu eerst maar beginnen met de grote schoonmaak van Uranus door het teken Ram. En dit mag je letterlijk nemen. Uranus die met keiharde, verhelderende en veelal schokkende inzichten komt om je terug te brengen naar (het teken ram) het stuk waar je echt jezelf kunt zijn. Waar je puur en zuiver bent. Niet gekleurd door opvoeding en ervaring. Zuiver en puur. Naar dat wat je echt wilt.

Uranus die nu op 27 graden (2 de dualiteit, innerlijke strijd/ 7 het mysterie of de illusie) loopt maakt alles wat een leugen in jouw leven is zichtbaar. Schokkend, begrijpend, wanhopend, lichtbrengend.

Maar met de Saturnus (heer van karma) conjunct Mars (de vechter) in het teken Steenbok zou jij je mogelijk ongelofelijk afgeremd kunnen gaan voelen. Geblokkeerd in het liefst wat je zou willen. Richt je deze energie naar buiten of op een ander dan creëer je alleen vijandigheid. Het enige wat deze stand van je vraagt is om naar binnen te gaan, doorloop je herinneringen en trek je conclusies. Dan zal deze blokkade je beste vriend blijken te zijn. Hij zal je als een verantwoordelijke vader tegenhouden en je beschermen om niet nog meer fouten te maken. Omarm deze periode en focus op jezelf. Op het moment dat jij iets van een ander wilt, zul jij de blokkade voelen en niet verder komen. Je zult gevoelens ervaren van ontoereikendheid, machteloosheid en frustratie omdat die ander niet dat doet wat jij wilt. Zodra je op jezelf focust en je jouw herinneringen aan je voorbij laat gaan, zul jij je realiseren waar al je krachten zitten. Waar je een waar en oprecht doorzettertje bent en waar je aanzien en verdiensten hebt gekregen.

En hier bovenop komt een waanzinnig spirituele transit van Jupiter retrograde in Schorpioen driehoek Neptunus. Dromen worden steeds intenser en reëler. Verscholen boodschappen, vreemde maar fijne en extatische gevoelens, wensen die in vervulling gaan. De 5+ dimensie. Deze transit vraagt van je om je helemaal open te stellen en te ontvangen voor wat de kosmos voor jou gereserveerd heeft. Maar voordat we deze energieën kunnen voelen en accepteren zul je eerst door de grote schoonmaak Uranus in Ram op de laatste graden in het teken Ram van projecties en familie-dynamieken, zeg maar de 2e dimensie en 3e dimensie ( = lees frustraties en angsten) heen moeten en de macht en controle over de ander (Mars conjunct Saturnus) en vooral de boosheid van wat jou is aangedaan los moeten laten om deze energieën waar te kunnen nemen. Ik zou zo graag nog meer willen schrijven maar ik heb mijn taken in de materie te vervullen om een paradijs op aarde te creëren voor alle mensen die behoefte hebben aan de echte innerlijke rust, goddelijke liefde en de ware spiritualiteit.

Familie angsten en rommel kun je tijdens de workshop De Erfenis, familie karma of Familiedrama doelgericht aanpakken.

Ben je dit stuk al passé en ben je er klaar voor om echt aan jezelf te werken, schrijf je dan in voor de cursus

Van onbegrepen Hooggevoeligheid naar Spiritueel bewustzijn.

Copyright Paraholon 2008-2018 Author: Desireé G.E. van Toor