Publicatie 01-11-2016

Verborgen verlangens en passies. De tragedies van karma….Spectaculaire maan november 2016

Diepe verborgen gevoelens, herinneringen en intense verlangens: knipogend naar een volledig nieuw begin. Tijdens deze intense maan worden we geconfronteerd met de tragedies en karma (wet van oorzaak en gevolg)  uit ons verleden. We worden ons bewust van gevoelens en verlangens die we niet langer kunnen negeren. Relaties/vriendschappen liggen onder vuur. De eeuwig durende strijd tussen gevoel en verstand komt met deze maan tot een ware climax. Gevoelens die  lang lagen te smeulen zullen belicht worden tijdens deze Super maan. Misschien realiseer jij je wel dat je vanuit  trots je tweelingziel hebt verloren in de mist van het verleden. Doordat de maan zo ontzettend dicht bij de aarde staat is er geen ontkomen aan deze intense gevoelens en zijn we genoodzaakt om onze ware gevoelens en emoties onder ogen te zien. 

Een heel bijzonder astronomisch event.  De maan kwam in 1948 voor het laatst zo dichtbij de aarde en zal pas in 2037 opnieuw zo dicht bij de aarde komen. Deze fantastische en grootse maan (ontvankelijkheid, gevoel, emoties) in het teken stier (stabiliteit, veiligheid, zekerheid) en de zon (ons bewustzijn) in het teken schorpioen . Deze strijd levert onrust op. Je word je bewust van je karma en je krijgt de kans om ze op te lossen (situaties wat zich voortdurend herhaalt en waar je geen vat op lijkt te hebben) Vraag jezelf af in welke vriendschappen en relaties jij vast houdt aan valse zekerheid. Vriendschappen en relaties maar ook relaties met familieleden waar je teveel geïncasseerd hebt uit angst om alleen te zijn. Waar je gemanipuleerd wordt of zelf een beetje manipuleert. De zon wil zeker in het teken schorpioen de macht en de controle over zichzelf houden en zal proberen vast te houden aan oude overtuigingen. Gevoelens van wantrouwen, jaloezie en zelfs machteloosheid kunnen vanuit het diepste van je wezen naar de oppervlakte komen. Gedachten die je misschien wel zullen verbazen.Uranus biedt een uitweg in dit emotionele drama tussen gevoel en verstand en zal met verrassende inzichten komen. De zon (jouw bewustzijn) kan een aantal schokkende inzichten verwachten vanuit een onverwachte hoek. Je zult anders naar je leven kijken. De innerlijke vlam van vrijheid zal door Uranus flink aangewakkerd worden. 

Doordat Uranus de energie van dit smeulend gebeuren tussen de zon en maan doorbreekt  worden je passies zichtbaar. De passies die je lang geleden verdrongen hebt omdat je dacht dat het niet haalbaar was en die je onderdrukt had door je aan te passen in relaties en vriendschappen.

Neem zelf de tijd om je relaties en vriendschappen te bekijken. Kijk waar je zonder dat je het wil in een machtsstrijd zit of waar je het gevoel hebt dat er aan je getrokken wordt.

Onderzoek voor jezelf of de weg die je bent in geslagen wel jouw weg is. Kijk waar jij je echt thuis zou voelen en maak gebruik van de energieën van Uranus die je een uitweg kunnen bieden. Probeer je dan ook een beetje flexibel op te stellen en houd rekening met onverwachte inzichten en gebeurtenissen. 

De heksen en magiërs onder ons: laad je gereedschap op en geniet van deze fantastische maan!

Copyright © Paraholon 2016 Arthor Desirée G.E. van Toor alle rechten voorbehouden