Publicatie op 10-02-2012

Aquarius tijdperk

Op 3 februari 2012 liep Neptunus zijn eigen teken vissen in. Dit zal dit het oude tijdperk beëindigen en zal het Aquariustijdperk beginnen. In principe bestrijkt dit een periode van ongeveer 500 jaar. Vanaf deze periode begonnen wij langzaam naar een verhoogd bewustzijn toe te werken. We kunnen dit terug halen naar het hier en nu door te kijken naar de ongelofelijke snelle ontwikkeling van de mensheid in bijvoorbeeld communicatie, handel en technologieën. Op 21 december dit jaar zal onze aarde een conjunctie maken met het galactische middelpunt van ons melkwegstelsel. En nee......lieve mensen, de aarde zal niet vergaan........en de mensheid zal niet uitgeroeid worden.


Wel is de aarde in een hoger trillingsveld gekomen. Dus een belangrijk moment in de ontwikkeling van de mensheid. En dit zal nog even doorgaan. Daarnaast kan ik zeggen dat onze zon iets meer van zich zal laten horen en dat wij de aankomende periode meer zonnestormen kunnen verwachten. Heel normaal voor de evolutie. Maar voor onze mensen betekend dit dat wij een beetje in de verdrukking dreigen te komen. We hebben namelijk iets meer bewustzijn dan bijvoorbeeld de neanderthaler die niet mee kreeg dat er een deel van de neanderthaler een verhoogd bewustzijn had en over ging in de Homo sapiens met andere woorden, de moderne mens.


Onze aarde krijgt met druk van buiten af te maken. Aan de ene kant de energieën die vrij komen door de conjunctie en aan de andere kant door de druk van de zonnestormen. Dit veroorzaakt het volgende... Op Wereld niveau zullen de computer, radio, tv netwerken te lijden krijgen. Op lichamelijk niveau zullen mensen last krijgen van voornamelijk het slijmvlies, darmen maag, misselijkheid hoofdpijn, oor suizen en op emotioneel niveau zullen wij bewuster worden. Dit gaat gepaard met angsten.

De afgelopen 2000 jaren hadden wij het nodig om in een ander te geloven. We werden opgevoed met de overtuiging dat wij ons onvoorwaardelijk weg moesten cijferen voor de ander om maar te tonen dat wij uit liefde handelden. Hiermee gepaard ging de ontwikkeling van macht, status, materialisme, hiërarchieën en ontwikkeling van het ego snel. Het heersen en overheersingprincipe. Dit is zodanig geïntegreerd in ons bewustzijn dat wij de ander nodig denken te hebben om te kunnen functioneren. Hiermee worden oude systemen, structuren maar ook dat wat via onze vorige generaties doorgegeven dan wel opgelegd is.

Hiermee is er, in het bijzonder in westerse culturen waar de ontwikkeling van technologieën en de groei van materialisme ontzettend hard is gegaan een collectieve ontevredenheid en depressie ontstaan. Mensen voelen zich leeg en denken alleen voor een ander te leven. Gevoelens worden in de avond onder het genot van een glaasje, stevig spelletje internet gamen, contacten leggen met je 300 beste facebook vrienden verdrongen. Overdag werken we onder ongeloofelijke prestatie druk en in de weekenden gaan we op zoek naar een partner die ons komt redden van onze ontevredenheid……Wel, het nieuwe tijdperk heeft onze gevoeligheid gestimuleerd. Ook het trillingsniveau van de mens is verhoogd. Dit houdt in dat wij ons nu pas bewust worden hoe leeg wij eigenlijk zijn en dat wij eigenlijk totaal geen zelfvertrouwen, laat staan een ander vertrouwen. Het nieuwe bewustzijn brengt niet alleen negatieve maar ook positieve zaken met zich mee. We zien nu wereld wijd dat taboes doorbroken worden en systemen transparant worden. We zien dat we kunstmatig afhankelijk (mind controll) gehouden zijn wat onze ontwikkeling tot nu toe tegen gehouden heeft. De mens gaat nu op zoek naar zijn eigen waarheid en zal zich proberen los te koppelen van beperkingen. Tot ongeveer 2023 zullen oude systemen vervangen worden door nieuwe systemen. De volgende generaties, zoals onze kinderen en kleinkinderen zullen minder emotioneel zijn en in aanleg abstracter.

Vanaf 2007 geef ik landelijk lezingen over dit thema en alles wat hier bij hoort zoals tweelingzielen, zielsverwanten, karma, reïncarnatie, dromen e.d. . Geleidelijk aan zal ik tijdens de lezingen meer en meer informatie verstekken over het nieuwe tijdperk en het nieuwe bewustzijn, de gevolgen daarvan maar ook praktische antwoorden aanbieden hoe je oplossingen voor je zelf kunt vinden.
Voor meer informatie kun je natuurlijk naar één mijn lezingen komen om vragen te stellen. Kijk voor meer informatie op de pagina beurzen voor de locaties waar ik lezingen geef.