Publicatie 23-12-2015


Veranderingen  Samenleving 2015

We hebben het afgelopen jaar vele bewustzijnsverschuivingen mogen voelen. Voorafgegaan door een innerlijke onrust. We werden op zaken gewezen die niet opgelost of helder waren. Sommigen van ons hadden onbestemde angstige en paniekerige gevoelens. De mensen die al in het nieuwe bewustzijn zitten hebben de afgelopen periode wonderbaarlijke gebeurtenissen mogen ervaren. Heel voorzichtig mochten we een glimp opvangen van de nieuwe wereld. We konden waarnemen dat de nieuwe tijd zich langzaam maar zeker manifesteert door toevalligheden die misschien wel helemaal niet toevallig waren. Saturnus (heer van karma) staat op dit moment in de laatste graad van het teken schorpioen. Wat hebben we met Saturnus in schorpioen op persoonlijk vlak geworsteld. Het was een diep, pijnlijk afscheid nemen van het verleden. Een stevig vierkant (spanningsveld) dat begonnen is in 2012 tussen Pluto (macht en controle) en Uranus (individualisme, vrijheid), en dat de valse veiligheid naar de oppervlakte bracht. Dat systemen, status, hiërarchie en denken deed opschudden en voor veel onzekerheid, boosheid en frustratie heeft gezorgd. Veel oud karma werd hiermee bewust en onbewust ingelost. Het waren een paar emotioneel zware jaren voor velen van ons. De kracht van dit vierkant neemt na 27 december af en zal voor de laatste keer een vierkant vormen in maart 2015.

Echter, dit was nodig voor de grote schoonmaak. We hebben namelijk geleerd om op een gezonde manier voor onszelf op te komen. De schommelingen in ons gevoel zullen ook in 2015 voelbaar zijn, echter een stuk minder en de gevoelens zullen sneller verdwijnen

We gaan nu langzaam over naar het nieuwe bewustzijn. Ons hoofd wordt wat helderder. De dromen worden intenser. Velen van ons zullen herinneringen krijgen vanuit vorige levens en zich herinneren wie ze werkelijk zijn. We voelen eindelijk minder emoties en wat meer innerlijke rust.
Het aankomende jaar zullen er meer en meer zaken onthuld worden. Oude zielen die ondergedrukt werden zullen herkend worden en naar voren treden. Onbewust zullen zij de oude wereld vastleggen op papier voor de nieuwe generaties die gaan komen. Vele tweelingzielenparen zullen elkaar terug vinden om samen te werken en nieuwe dingen te creëren die beter zijn afgestemd op de nieuwe tijd en het nieuwe bewustzijn. De zielsverwanten zullen elkaar duidelijker herkennen, opmerkelijke vriendschappen zullen gesloten worden. Zielengroepen gaan zich vanaf nu langzaam samenvoegen en zich met elkaar verbinden.
Saturnus gaat op 23 december door het teken boogschutter en zal hiermee een stempel drukken op 2015. Tijd en ruimte zullen door het teken boogschutter, waar Saturnus in staat, niet meer belangrijk zijn. Met Saturnus in boogschutter leren we te vertrouwen. We worden ons bewust van onze innerlijke autoriteit. Hiermee geven we gehoor aan onze innerlijke waarheden en geloven we weer langzaam in onszelf. Het vertrouwen in onszelf zal het aankomende jaar groeien en we gaan zien dat vele voorgevoelens en gebeurtenissen uit het verleden op hun plaats vallen...

Author: Desireé G.E. van Toor

Copyright ©Paraholon 2008-2015