publicatie: Punta Arenas, Chile, 23-01-2019


Ushuaia, Argentinia jan.2019

DE NASLEEP , Super-Blood moon 21 jan……

Vaarwel Ego’s, Welkom zelfbewustzijn !

Vele prachtige foto’s werden mij doorgemaild en geappt van de adembenemende maansverduistering, met de vraag waar mijn nieuwsbrief bleef. Tja, ook ik moest buigen voor deze spectaculaire maansverduistering die in Zuid Amerika heel intens was.

Zoals ik al schreef, ook ik moest buigen, letterlijk. Twee dagen voor de maansverduistering had ik twee redelijk extreme hikes door de Gletsjers nabij de Zuidpool afgelegd en was op weg naar mijn hostel. Tien meter voor het hostel struikelde over een trede zo hoog als een stoeprand (vaarwel mijn ego….), waardoor ik voorover viel en een akelige hoofdwond opliep en voor een week rust moet houden. Vrijwel op hetzelfde moment was er een aardbeving, 6.9 op de schaal van Richter in La Serena, Chile die veel schade aanrichtte. Tja, dit was dan de tussenkomst van Uranus die een spanningsveld creëerde en hele plotselinge veranderingen (aardbeving, schade) veroorzaakte.

Ik kan nu een hele technische uitleg geven over wat een maansverduistering is maar volgens mij zit daar niemand echt op te wachten. Mocht je dit wel willen weten kun je er natuurlijk altijd op googelen. Waar de meesten wel op zitten te wachten, is op tekst en uitleg over deze hemelse gebeurtenis in dit Astrologisch en Astronomisch Pretpark.

Zoals de meesten weten heeft de maan een enorme invloed op de aarde en haar bewoners. Kijk alleen al naar het eb en vloed gebeuren, slapeloosheid of slaapwandelen en geboortegolven rondom volle maan. Tijdens een maansverduistering of zonsverduistering worden de energieën enorm geïntensifieerd en heeft iedere zons- of maansverduistering een enorme invloed op ons gevoel, emoties en collectief gedrag.

Velen van ons ervaarden de laatste weken als een soort schemerstand in het gevoel. Niet wetende of je de laatste twee jaar wel de juiste keuzes gemaakt hebt en niet wetende hoe nu verder en welke richting op. Dit schemergebied werd veroorzaakt doordat we een aantal weken tussen een zons- en maansverduistering in zaten. De voorloper en ter afsluiting op deze Super-Blood moon op 21 januari 2019.

Deze bijzondere maansverduistering in leeuw luidt een einde in van een lange en zware periode. De meesten van ons hebben 2017 en 2018 bijzonder intens en zwaar gevonden. Hiermee verbonden ook het gevoel dat je de strijd alleen moest strijden. Je eigen weg moest zien te vinden in deze emotionele, zo niet materiele puinhoop. Zoals ik eerder benoemde in één van mijn vorige nieuwsbrieven hebben we vanaf augustus 2016 tot 7 november 2018 moeten vechten om ons los te koppelen van de druk en ego’s (lees angsten) van anderen. Ook werd jou gevraagd om in deze periode zo eerlijk mogelijk naar jezelf te kijken en vanuit daar te leren handelen. Hiermee bepalend hoe jij jezelf wilt profileren naar de buitenwereld en hoe jij wenst je rol te bekleden binnen het collectief. Deze maansverduistering op 0 graden Leeuw is dan ook de definitieve afsluiting van een zogezegde hele beroerde periode voor velen van ons.

En wat komt er na regen? Zonneschijn en ook zo met deze afsluiting. Het intense gevoel er alleen in te staan zal de aankomende weken veranderen in een gevoel van verbondenheid. Je zult namelijk merken dat je veel meer steun en begrip gaat krijgen en misschien wel hebt gekregen dan dat je ooit voor mogelijk hebt gehouden in de donkere dagen van 2017 en 2018.

Om je geheugen even wat op te frissen, de maan staan voor je persoonlijke behoeftes, emoties, gevoelens. Het teken Leeuw waar deze maansverduistering plaatsvond staat voor jouw “ik”, jouw zelfbewustzijn, jouw drama, JIJ!

In het teken Leeuw wordt jou gevraagd om naar je eigen drama te kijken en deze keer met iets meer zelfbewustzijn. Jouw individualiteit versus de massa (in dit geval het tegenoverliggende teken Waterman) in de zin van groepen (zoals familie, collega’s en vrienden) waar je bij hoort of bij wenst te horen. Het stuk waar je alles gelijkwaardig wilt en de one happy family in stand probeerde te houden maar daarop emotioneel leegliep.


Aardbeving 21-01-2019 la Serena, Chile

dDit was jouw persoonlijk gevecht vanaf eind 2016 tot begin november 2018. De vragen die jij je gesteld hebt waren: “Wie ben ik? Hoe wil ik gezien worden? Hoe en wat is mijn rol in dit bestaan en op deze wereld en wat is mijn echte plek waar ik hoor?” En vooral: “Wil ik op deze manier echt oud worden?” In deze periode werd ons gevraagd om onze ego wat af te leggen. Echter zou je in deze periode veel te maken krijgen en vooral bewust worden van de wil en onderdrukking van anderen, valse ego’s en valse autoriteiten. Misschien is het je ook wel opgevallen dat mensen een enorm kort lontje hebben op dit moment en kan het goed mogelijk zijn dat je ook werd geconfronteerd met verschillende vormen van agressie.

Hoogstwaarschijnlijk zal je flinke stappen gezet hebben en keuzes hebben gemaakt m.b.t. tot je eigen persoonlijke groei en bewustzijn in deze periode en er vooral bewust van worden, als jij je de tijd neemt om even terug te blikken op de laatste twee jaar.

Tijdens deze maansverduistering wordt je getoetst op je keuzes en beslissingen. Een zons- of maansverduistering betekent altijd een einde of een nieuw begin. En zo ook deze maansverduistering.

Die met zekerheid het einde van je gevecht inluidt over de afgelopen twee jaar en tot verrassende uitkomsten zal leiden. Uitkomsten op het geestelijke, fysieke of materiele vlak. Zoals het beëindigen van je relatie of je werk en/ of de beslissing om toch maar je huis te verkopen. Er zullen ook menig één hun maskers hebben laten vallen en hun ware aard hebben laten zien waardoor je mogelijk zelfs het respect verloor voor diegenen waar je ooit tegenop zag.

Maar er gebeurde meer dan alleen deze maansverduistering. We hebben op dit moment een prachtig vuurdriehoek. Deze maansverduistering in Leeuw (vuur) wordt beïnvloed door een driehoek-aspect met Mars en Jupiter en tegelijkertijd loopt Uranus door de laatste graad van Ram. Allemaal vuur wat aangewakkerd wordt door Uranus, de lichtbrenger (lucht).

Ik kan hier heel kort over zijn. Alles wat we deden om status te krijgen: ambitieuze keuzes m.b.t. werk, trofee partners en opleidingen/ cursussen zullen wegvallen en zal je eigen individuele vrijheid belangrijker worden, de drang om jezelf te willen zijn, koste wat het kost. De drang zal onverdraaglijk sterk worden om je vrijheid terug te eisen en te claimen.

Zijn er gebieden waar je nog niet helemaal klaar voor bent om los te laten en nog met één voet vanuit een valse veiligheid vast blijft houden aan de gedachte dat het wel beter wordt als jij blijft investeren, jezelf blijft wegcijferen om de vrede te bewaren dan is dit de periode om je te realiseren dat het niet beter zal worden.

Mocht je jezelf los willen maken van de verantwoordingen die niet langer bij jou horen of de keuzes gebaseerd op je opvoeding en verleden willen veranderen, kun jij je nog inschrijven voor de workshop: De Erfenis, familiekarma of familiedrama op woensdag 20 maart a.s. Let op de workshop zit bijna vol! Inschrijven kun je via onderstaande link!

Nb. Op 09 en 10 maart 2019 geef ik weer twee indrukwekkende lezingen die je gratis bij kunt wonen.

Na de lezing is er volop ruimte om vragen te stellen!

THEMA LEZING:

Tweelingzielen, Reincarnatie, Aliens??

Een andere kijk op het scheppingsverhaal met Historische onderbouwing en Archologische feiten!

locatie: AHOY

Adres:Ahoyweg 5

Rotterdam

Tijd: niet bekend

Voor meer informatie over de tijden van de lezingen kijk op www.paraview.nl


Klik hier voor:

Deelnameformulier Workshop "De Erfenis, familiekarma of familiedrama"

Alg. leveringsvoorwaarden

Privacystatement

In liefde

Desirée G.E. van Toor

Metafysisch AstroloogCopyright 2008-2019 Desirée G.E. van Toor ©ParaHolon WTC