Publicatie 25-02-2019 Tacna, Peru

Februari en maart 2e Supermoon 2019 & Mercurius Retrograde in Vissen; Verwarring, misverstanden & onthullingen De wereld op z'n kop.........


Dit jaar hebben we drie Supermoons waarvan de maan op 19 februari 2019 de grootste was. D.w.z. dat deze maan het dichtst bij de aarde kwam en daarmee een enorme invloed had op onze emoties.

Met zekerheid en overtuiging kan ik zeggen dat dit een hele complexe volle maan was in het teken Maagd. Maagd, het teken van details, analytisch en vooral de details van het dagelijks leven. Deze volle maan hoort bij de manenfamilie van augustus 2017. Om precies te zijn, ben je achttien maanden geleden begonnen met deze innerlijke verandering. Nog een aanwijzing kun je vinden in de volle maan periode van 18 mei 2018. Kijk waar je op dat moment mee bezig was. Wat waren je diepste wensen en dromen? Let op, dit is niet echt wat je zelf bedacht hebt, maar waar je onbewust mee bezig was. Dit zijn niet bepaald de dromen en wensen die je bedacht of beredeneerd hebt, maar wat je voelde. Ben je nieuwgierig wat deze periode mijn droom was en waar ik de afgelopen 18 maanden heel hard aan heb gewerkt en vorm aan heb kunnen geven? Kijk dan op www.youtube/DesireevanToor. Daar zie je het typische voorbeeld over wat voor soort veranderingen er gaande zijn.

Al een aantal jaren schrijf ik over de enorme bewustzijnsverschuiving waar wij nu in zitten. Vele gevechten hebben we gevochten de afgelopen jaren. We moesten ons anders profileren, emoties en emotionele afhankelijkheid los leren laten, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Veel boosheid, verdriet en gevoelens van machteloosheid passeerden de revue de afgelopen jaren.

Nu en het aankomende half jaar, heel langzaam en zeker met deze volle maan, konden we hele diepe veranderingen waarnemen in ons gedrag en gevoelens. Dat niet alleen, met de nieuwe maan hieraan voorafgaand in het teken Waterman, kregen we wat meer een blik op de toekomst gericht en hoe we vorm willen geven aan ons leven. Een Visionaire blik…. Maar omdat de veranderingen heel diep gaan, op de diepste lagen van het collectieve onderbewuste, zijn er op dit moment veranderingen aan de gang die we niet zomaar één twee drie kunnen beredeneren. Met Mercurius op dit moment in zijn schaduwperiode die op 5 maart in het teken Vissen terug gaat lopen in het vooruitzicht, wordt jou gevraagd om niet meer je leven te beredeneren maar je over te geven aan je intuïtie en je gevoel.

Dit kan een beetje paniek veroorzaken bij de mensen die hun leven lang een beroep hebben moeten doen op de ratio en het logisch denken. Een gevoel alsof je niet weet waar het naartoe gaat. Alsof je aan de rand van een grote klif staat en ieder moment de controle dreigt te verliezen en in een bodemloze Oceaan valt.

Mijn advies, geef je hieraan over. Laat je meevoeren en stop ermee om tegen de stroom in te zwemmen en met je hoofd, logisch denken, zaken proberen te beïnvloeden en contacten langer in stand te houden dan nodig is.

Hiermee bedoel ik dat je gedurende deze weg vele situaties en mensen achter je moeten laten die niet langer op jouw trilling zitten. Waar, behalve nog een paar oude emoties, jou niets meer bindt. Het is de gedachte aan het verleden waarmee je probeert het verleden in stand te houden. Maar één ding, je zult erachter komen dat jij jezelf te kort blijft doen.

We hebben nu, vrijwel tegelijkertijd met deze volle maan, Venus (de planeet van vriendschappen, relateren, rijkdom, geld en schoonheid) die klem staat tussen Saturnus (heer van Karma,


schuldgevoel, het verleden) en Pluto (heer van de onderwereld, de volledige transformatie, dood en wedergeboorte)

In de realiteit wil dit zeggen dat je het zeker de aankomende weken en maanden gaat voelen dat je mensen en situaties wat makkelijker los kunt laten zonder spijtgevoelens of verantwoordelijkheid. Energetische banden kunnen dan ook heel plotseling verbroken worden.

Nog een belangrijk detail is dat je veel sneller door zult hebben dat bepaalde mensen in je leven je blijven manipuleren en dat je ziet dat ze mogelijk op eigen gewin uit zijn, al lijken ze nog zo vriendelijk en betrokken! Belangrijk in deze fase is dat jij je realiseert dat je niemand wat verschuldigd bent en ieder verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk.

Een andere leuke bijkomstigheid is dat je in staat bent om de confrontatie aan te gaan met de mensen die je langdurig geprobeerd hebben te onderdrukken. En dat je niet alles meer klakkeloos aanneemt wat de ander je voorschotelt. Daarbij zullen er een aantal hele grote onthullingen in je leven plaats gaan vinden. Mijn onthulling kun je zien op…………www.youtube.nl/Desireevantoor

Je gaat zaken onder ogen zien die zijn weerga niet kennen. We koersen dan ook af op de Apocalyps, oftewel het einde der tijden, maar dan niet in de negatieve zin……. In tegendeel…….

Zoals ik al eerder benoemde, stel je open, geef je over en laat het gebeuren……….

Kom je niet los van de energetische banden met familieleden, ex-partners en voormalige vriendschappen kun jij je nog inschrijven voor de bekende workshop op 27 maart a.s. “De Erfenis, Familiekarma of Familiedrama”er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Heb je dit gedeelte al achter de rug en wil jij je nu verder ontwikkelen in de 5e dimensie schrijf je dan in voor de volgende cursussen:


“ Van onbegrepen Hooggevoeligheid naar Spiritueel Bewustzijn 13 t/m 17 mei 2019

“Van onwetendheid naar Kosmische Waarheid” 10 t/m 14 juni 2019

“HPS, leren omgaan met lichaam, geest en Ziel” 2 t/m 6 sept. 2019

Copyright ParaHolon WTC 2008-2019

Author: Desireé G.E. van ToorLEZING 9 en 10 maart a.s. AHOY, ROTTERDAM

Voor meer informatie over de lezing kijk op youtube/ Desiree van Toor

Voor tijdstip en Routebeschrijving kijk op www.paraview.nl

PLEASE LIKE AND SHARE.......

=============================================================