Publicatiedatum: Nunspeet 16 juni 2019

17 juni a.s. Volle maan in Boogschutter! De strijd tussen vasthouden en loslaten Saturnus & Pluto op Zuidknoop!

Gaat het nog een beetje? Mijn liefsten, wat een zwaar gevecht dit menselijk leed te dragen van vasthouden of los moeten laten, Je voelt het met de dag zwaarder. De dramatische tijden van de overgang naar de nieuwe wereld beginnen nu langzaam hun tol te eisen. Je wordt waarschijnlijk met het gevoel geconfronteerd dat vele conflicten, irritaties e.d. zo zinloos lijken. Maar is het echt zinloos? Zou het niet kunnen dat jij je omgeving toetst op je eigen waarheid?

We voelen nog steeds de zuiderknoop conjunctie met Pluto en Saturnus. Het zware Karmische gewicht van het verleden drukkend op ons geweten.

Langzaam worden we er meer en meer van bewust wat en wie we achter ons moeten laten om een nieuwe start te kunnen maken in de nieuwe wereld. Je realiteiten zijn sterk aan het veranderen. De mensen waar je zoveel respect voor had in het verleden beginnen te vervagen naarmate je meer de realiteit onder ogen gaat zien. Een ontnuchterende periode, voor de één bevrijdend, voor de ander pijnlijk. De zaken en personen waar je in geloofde verliezen hun glans naarmate je blik helderder wordt. Maar is dit echt wat we willen? Is het niet makkelijker om in de wereld van illusie te blijven, waar je incasseerde om de vrede te bewaren?

Met Mars door het teken Kreeft (de huiselijkheid, je thuis, warmte en intimiteit, geborgenheid, je persoonlijke gevoelens) is dit een onmogelijke opgave en zul je de aankomende periode je emoties waarschijnlijk weinig onder controle kunnen houden als je denkt of het gevoel hebt in de wielen gereden te worden. Op 17 juni hebben we dan ook een aardig onrustige volle maan conjunct Jupiter Retrograde die het innerlijke gevoel van vrijheid of de uiterlijke manifestatie, reizen en leren zal aanwakkeren. Maar Jupiter loopt nog terug en zal je daarom een gevoel geven, afgeremd te worden. Beide hemellichamen vragen je, om naar je eigen innerlijke waarheid te keren en daar voor een moment bij stil te staan.

Je gevoel wordt even flink aangeroerd nu waar Mars zich met de strijd tussen de Noorder maansknoop in Kreeft en eigenlijk roept: Volg je eigen hart! En de oppositie (recht tegen over) Saturnus en Pluto conjunct Zuider maansknoop (het verleden, jouw verleden en mensen uit je verleden).

Tja, en de strijd zal zijn…… proberen de ander van je visie te overtuigen om degene bij je te houden (Mars conjunct Noorder maansknoop) in strijd met Saturnus teruglopend conjunct Pluto (heer van de onderwereld, de transformatie en dood). Je wordt nu geconfronteerd met het inzicht dat je bepaalde situaties en ook dierbaren niet meer gaat veranderen tenzij het ten koste van jezelf gaat. De keuze wordt: ga ik voor mezelf? Of pas ik mee weer aan bij de ander en blijf ongelukkig…. De doodsstrijd tussen vasthouden en loslaten….

Doordat Mercurius een spanningsveld met Neptunes de laatste weken had, konden er veel misverstanden ontstaan. De wereld van alledag leek troebel en je voelde dat je geen kant op kon omdat het even te mistig was.

In deze periode werd je geconfronteerd met leugens of dat mensen zich anders deden dan dat je gedacht had. Vergeet in deze niet dat de ander is wie ie is. Je teleurstelling heeft alleen met je eigen verwachting (projectie) te maken. De ander is wie die persoon is!

De sluier van mist die over ons bewustzijn heen lag wordt met de dag dunner en mogen we ons langzaam voorbereiden op een aantal grote onthullingen, mijn grootste onthulling " Reïncarnatie en Karma bestaat "
Ik zal tijdens mijn lezing a.s. Zondag 23 juni a.s. bij Earth & Beyond, EXPO Hoevelaken mijn onderzoeksresultaten bekend maken!


Omdat er zoveel druk op de Zuider maansknoop zit is het prima mogelijk dat mensen uit jouw verleden zich opnieuw aankondigen in jouw wereld. De mensen waar je op gewacht hebt of de mensen waar iets nog niet helemaal af is. Dit is niet alleen binnen de relationele sfeer maar kan ook inhouden dat je met lang verloren familieleden in contact gaat komen. De keuze is aan jou of je er blij van wordt of niet en of je er nog iets mee moet of niet! Hierin is het belangrijk dat je de strijd met jezelf aan gaat of het misschien verstandiger is om de persoon toch los te laten. Of dat er een nieuw open en eerlijke start wordt germaakt.

Het hoort allemaal in de overgangsfase tussen de oude wereld (3e dimensie) en de nieuwe wereld (5e dimensie). En geloof het of niet, je hebt er zelf voor gekozen om in deze periode geboren te worden en te leven 😊, hoe moeilijk jij het ook even hebt. De strijd tussen de Zuider maansknoop, Saturnus en Pluto claimend, lijnrecht tegenover je persoonlijke behoeftes, gevoelens en emoties, Mars conjunct Noorder maansknoop…. Over deze planetaire beweging zou ik nog een week of drie door kunnen schrijven omdat dit zoveel teweegbrengt. Maar dit is niet het enige, we hebben een fantastisch Jupiter retrograde (teruglopend) vierkant Neptunus en Neptunes sextiel Saturnus…. Het moment je te realiseren dat de enige waarheid binnenin jezelf zit om je ware dromen te realiseren. Je droom, wens en of dit nu een succesvol bedrijf, warme contacten met vrienden en familie of de verbinding met je tweelingziel te intensiveren en te realiseren is.

Deze transit zorgt ervoor dat je op astraal niveau (Neptunes) de inspiratie en de kracht ontvangt om (Saturnus, realiteit, fysieke realiteit) in het hier en nu je dromen te kunnen realiseren.

Maar zoals ik tijdens mijn lezingen of tegen mijn cliënten zeg: het komt je niet aanwaaien. Je zult zelf je focus moeten houden en de dingen die onbelangrijk lijken meer serieus nemen.

Vertrouwen betekent geen naïef vertrouwen dat het allemaal vanzelf komt. Je zult mee moeten werken aan het kosmische spel van geven en nemen. Niet alleen geven of nemen…De boodschap van deze planetaire stelling zegt: stop met vechten en tegen de stroom in te zwemmen. Geef je over aan de oceaan van universele en onvoorwaardelijke liefde. Laat je meevoeren door de stroom om het beste maar dan ook het beste van het menselijk bestaan te ontvangen.

Geef jij je over aan deze stroom van universele liefde dan zul je snel merken dat je de mensen tegenkomt die iets toe te voegen hebben aan je leven, die even niets bij je weg komen halen maar je alleen voeden.

Daarmee bedoel ik dat je mensen treft die niks vragen maar je gewoon vanuit vanzelfsprekendheid geven. Stel je open, geef de engel de kans om je te bereiken en veroordeel niet….Accepteer en vertrouw ……. De enige boodschap voor de aankomende periode!

Welkom in de nieuwe tijd!

Copyright ParaHolon WTC 2008-2019

Author: Desireé G.E. van Toor