Publicatiedatum: Nunspeet 27-04-2019

29 april a.s. De pijn en gevolgen van Familiekarma......Saturnus en Pluto Retrograde in Steenbok


Eindelijk de volgende nieuwsbrief. We hebben weer veel activiteiten in ons universum, dat als een warme deken over ons heen ligt en ons beschermt. Waar we onuitputtelijk informatie weg kunnen halen om onze koers te bekijken die we varen in dit leven.

Zoals we allemaal weten zitten we in een tijd van grote veranderingen. Er moet nog een hoop opgeruimd worden zodat we definitief de overstap naar de 5e dimensie kunnen maken. En dit gaat, waarschijnlijk zoals je gemerkt hebt, niet zonder slag en stoot en met stemmingswisselingen.

Gelukkig hebben we de planeten die ons steunen op deze moeilijke weg om de derde dimensie van emotionele afhankelijkheid, angsten en onzekerheden achter ons te laten.

Deze week, om precies te zijn op 24 april, is Pluto in de hemel terug gaan lopen in het teken Steenbok waar hij nog een tijdje heen en weer zal dansen. Maar deze stand is niet mals. Je wordt weer eens gevraagd om naar binnen te gaan en de leugens in je leven te onderzoeken. Deze keer in samenwerking met Saturnus, heer van Karma die op 29 april a.s. drie graden verwijderd van Pluto ook retrograde (terug) gaat lopen. Deze energieën kun je als zwaar ervaren als je in het verleden niet de verantwoording voor jezelf hebt genomen. De rol van je ouders en voorouders zullen nog een keer onder de loep genomen worden. Het Familiekarma zal met zekerheid nog een keer in deze periode terug komen. Met name in je partnerkeuze, je eigen gezin, je ouders, broers en zusters, je kinderen en kleinkinderen. Beide planeten maken een conjunctie (verbinding) met de Zuidermaansknoop en er zullen, in combinatie met Uranus conjunct Zon, schokkende zaken uit het verleden terug komen. Je zult verrast, mogelijk teleurgesteld, boos of verdrietig zijn als je de inzichten uit het verleden onder ogen moet zien en daarmee realiseert hoe bepaalde dingen van je ouders en je bloedlijn jouw leven hebben beïnvloed. De thema’s jaloezie, manipulatie en familiestrijd zullen hoogstwaarschijnlijk ook aan bod komen als je hier nog niet aan hebt gewerkt. Adoptiekinderen, kinderen uit gebroken gezinnen e.d. zullen mogelijk wat verrassend nieuws ontvangen over hun afkomst.

Deze keer zal de energie volledig gericht zijn op familie en de bloedlijn waar je in bent geboren. Mogelijk zullen de angsten en onzekerheden van je ouders jou bewust of onbewust tot bepaalde keuzes op je levensweg hebben geforceerd. Je zult met de tijd inzicht krijgen waarom je vader of je moeder zich op een bepaalde manier gedroeg (die niet altijd even goed en beschermend voor je was) beter leren begrijpen maar ook hun individuele pijn, verdriet en onmacht waardoor je het oordeel over je ouders langzaam los gaat laten en je weer liefde en dankbaarheid voelt omdat ze je het bestaansrecht hebben gegeven. Het kan zelfs zo zijn dat, daar waar lang geen contact meer is geweest met bepaalde familieleden, het contact zich gaat herstellen door wederzijds begrip.

Het is niet alleen maar kommer en kwel met deze energieën. Je zult in de nabije toekomst gaan zien dat deze energieën zo slecht nog niet zijn… 😉

Namelijk, een leuke bijkomstigheid van deze energieën is dat de mensen die erg gevoelig zijn onze dierbare overledenen beter en duidelijker waar kunnen nemen. En met zekerheid de overledenen die nog iets uit te werken hebben en daarmee het aardse bestaan nog niet helemaal los kunnen laten. Dit is overigens ook een uitstekende tijd om je bezig te houden met zelfontwikkeling omdat deze energieën van Saturnus en Pluto heel diep gaan en zeker Pluto al je angsten wil transformeren in een innerlijke kracht. Zoals ik zo vaak benoemd heb in mijn lezingen, is onze ziel een fantastisch mechanisme en wil dat wij door onze angsten heen gaan om te zien dat er niets is om bang voor te zijn en ons voortdurend confronteren met onze grootste angsten. Waarvan intimiteit en verbondenheid de grootste angst is. Ingrediënten die we hard nodig hebben om op te kunnen klimmen naar een hoger bewustzijn op de ladder van de evolutie.

De mensen die deze weg al afgelegd hebben, innerlijk getransformeerd zijn naar een hoger bewustzijn, zullen zich de aankomende tijd samenvoegen om meer verantwoordelijkheid voor het collectief te gaan dragen. Er zullen meer realistische samenwerkingsverbanden ontstaan. In deze periode kun je flarden van je vorige levens gaan zien en sterk het gevoel krijgen dat je dit leven al een keer geleefd hebt. Ook zul je meer met een heldere blik naar de mensen in je omgeving kijken en zien dat bepaalde personen je gedurende je levensweg gesteund hebben. De kennis en het besef dat je met sommige zielen al heel wat levens hebt doorgebracht zal in deze wonderbaarlijke periode aan het licht komen.

Zit je nog in het bovenste stuk van dit artikel kun je zaken met je familie uitwerken tijdens de workshop “De erfenis, familiekarma of Familiedrama"op 28 aug. A.s.

Heb je dit bovengenoemde al een beetje doorlopen en wil jij je verder ontwikkelen in de 5e dimensie schrijf je dan in voor de bijzondere en meest unieke cursus waar alles in zit: Van Onbegrepen Hoog gevoeligheid naar Spiritueel bewustzijn” Schrijf je dan voor 13 mei a.s. in.

Word je inmiddels stapelgek van de dubbele getallen dan kun jij je inschrijven voor de workshop “Numerologie & Communicatie met getallen” woensdag 3 juli a.s.

Tot slot, met deze karmische energieën kan je tweelingziel weer even voorbij komen in je dromen of zelfs in real-life. Wil je daar meer over weten kun jij, je nog inschrijven voor de workshop “Het Mysterie van Tweelingzielen” op 19 juni a.s..en daar verrassend nieuws van mijn meest recente onderzoeken ontvangen.

Author: Desirée G.E. van Toor

Copyright ParaHolon WTC 2008-2019