Publicatie: Arica, Chile 31-10-2019


Pijn, protesten en relatie-Geheimen...De Hemel breekt open............🌟

31 okt... Mercurius retrograde in Scorpio..., jupiter conjunct Calactisch middelpunt.....

Het zijn zware, maar ook hele verrassende tijden. We koersen rechtstreeks op de Saturnus- Pluto conjunctie die op 20 januari 2020 op 22 graden exact zal zijn. Dit betekent dat we afstand nemen van alle oude overtuigingen, oude geloofssystemen en oude structuren. We kunnen het verzet en de weerstand tegen de gevestigde orde over de hele wereld waarnemen door de vele opstanden, demonstraties en protesten van de laatste maanden omdat we collectief klaar zijn met de valse veiligheid en de macht en manipulatie van de overheden….Allemaal de aanloop op de Pluto-Saturnus conjunctie die de laatste 1.5 jaar in beslag nam en op 20 jan 2020 zijn hoogtepunt zal bereiken.

Dit is letterlijk een periode van afscheid nemen voordat we helemaal over kunnen gaan naar de nieuwe tijd wat op 23 maart 2023 gaat gebeuren zodra Pluto het teken Waterman in gaat. Als een voorproefje op wat er gaat komen kun jij je alvast aanmelden op mijn youtube-kanaal en volg de première van mijn interview Pluto-Saturn conjunction in Paracas, Peru …BINNENKORT OP YOUTUBE!

Voor nu gaan we naar het meer persoonlijke gedeelte. Mercurius (de planeet van communicatie, handel en reizen) staat op dit moment stil in het emotionele en intense teken Schorpioen en gaat op 31 oktober teruglopen. Teruglopende planeten betekenen meestal miscommunicatie en misverstanden en geven de kans voor zelfreflectie. Drie dagen voor en na 31 oktober kunnen wat verwarrend zijn. Denk aan misverstanden, berichten die niet of niet goed overkomen, computers die het begeven, enz…. Ditzelfde geldt voor de drie dagen voor en na 20 november a.s.

De emoties voor de volgende drie weken zullen zijn: Afwijzing, verraad en verlating. De dingen die je je tussen je 0 en 7e levensjaar hebt ervaren en wat opgeslagen is in je onderbewuste. De onbewuste reacties die je op latere leeftijd en in volwassenheid meenam in al je verbindingen. Kijk er niet raar van op als je in deze periode over je kindheid, jeugd, ouders en lang vergeten gebeurtenissen begint te dromen.

De aankomende drie weken zullen dan ook een ware diepzeeduik in de oceaan van emoties en gevoelens zijn. Emoties die je leven tot nu toe hebben ondermijnd en de keuzes die je leven hebben bepaald. Een belangrijk element is ook het niet durven of niet kunnen uitspreken van wat je graag had willen zeggen, zeker op liefdesgebied daar Mercurius een intiem gesprekje met Venus (planeet van schoonheid, liefde en relateren heeft op het moment dat Mercurius omdraait waardoor de energieën van Venus geïntensifieerd worden. In combinatie met de nieuwe maan (een nieuw begin in je persoonlijke behoeftes) in oppositie met Uranus (inzichten, individualiteit, gelijkwaardigheid) naar je één op één relaties. Deze periode zal behoorlijk ontnuchterend zijn want het intense teken schorpioen wil alleen maar de waarheid tot in het diepst van je wezen. De oppositie met Uranus brengt licht en lucht tot het geheel waardoor je niet helemaal naar beneden getrokken wordt in de diepe wateren van je emoties. Schrik niet als je in één keer jezelf wel durft uit te spreken, dit is natuurlijk Uranus die de waarheid het liefst van de daken brult! Deze periode kan hierdoor wat pijnlijke of juist verhelderende confrontaties opleveren maar op de iets langere termijn zie je de nieuwe inzichten als een ware zegen en voelen de dingen die je eindelijk uitgesproken hebt als een verademing.

Vergeet vooral niet de confrontatie met jezelf, want uiteindelijk is de ander wie die is en had jij (mogelijk onrealistische) verwachtingen waar uiteindelijk teleurstelling in verborgen zat. Een periode van zelfreflectie en introspectie om in de toekomst verder te kunnen met je meer authentieke ik….

En dan hebben we nog Pluto (transformatie, dood en wedergeboorte) en Saturnus (discipline, structuur, weerstand, angst en heer van karma) die zorgen voor de weerstand van buitenaf, het gevoel tegengehouden te worden, en hiermee de druk verhogen en je forceren om deze keer oprecht naar jezelf te kijken.

Deze emotionele veranderingen kun je merken doordat jij je wat vaker terugtrekt en voelt dat je geen behoefte meer hebt om gezellig te zijn en anderen te willen entertainen. Nogmaals, deze keer hebben we het over jouw intieme relaties, je één op één relaties. Je gaat merken dat jij, waar jij je vroeger wegcijferde en je aanpaste, nu

duidelijker jouw territorium afbakent, zelfs tegenover je geliefde, partner, je kids en je familie! Een kleine reminder: het is niet alleen die ander, maar ook je eigen duistere geheimen komen onder het vergrootglas.

Want we verwerken allen op collectief niveau om op 23 maart 2023 er klaar voor te zijn als Pluto (transformatie, dood en wedergeboorte) het teken Waterman (het collectief, de massa, the one happy family) in gaat.

Zoals vliegtuigen vliegen op verschillende luchtbanen, zo hebben we in de Astrologie ook verschillende energiebanen. Hierboven beschreven zijn de meer persoonlijke verwerkingen.

Op een ander niveau hebben we met een uitzonderlijke planetenstand te maken die mogelijk maar ééns in je leven voorkomt, als die al voorkomt…En wel: Op 23 november a.s. zal de hemel openbreken…….

Jupiter (de geluksbrenger, expansie, filosofie en de hogere waarheid) maakt op 23 november een exacte conjunctie op 27 graden Boogschutter met het Galactisch Middelpunt….In mijn beleving zal dit de opening zijn van de 5e zegel, beschreven in Revolations 6:9-11. ( oud-cursisten, let op de getallen 22,23, 6, 9,11, 27 😉)

We zullen een vonkje krijgen van de ware goddelijke krachten…deze transit zal heel wat pijn verzachten en zullen we dingen zien en waarnemen die onze dromen te boven gaan. Een kanttekening; als je in de 3D sferen blijft vast zitten (je angsten, boosheid, frustratie) wordt het erg lastig om deze verfijnde energieën waar te nemen. Vandaar de noodzaak om met deze Mercurius retrograde periode tot 20 nov. a.s. je de tijd te nemen en te verwerken!

De verfijnde energieën houden o.a. in dat we onze overledenen helder waar kunnen nemen. We zullen ons bewuster worden van vele andere dimensies. Mogelijk dat we op een collectief niveau meer Orbs en andere energiewezens, wat we in de oude tijd engelen noemden, zien en waarnemen. En zal dat, wat bij elkaar hoort en door karma gescheiden werd, opnieuw samengevoegd worden.

Dit betekent dat de tweelingzielen en zielsverwanten die een zielenafspraak hebben om samen te komen, ook daadwerkelijk samen zullen komen om in deze periode te manifesteren. De taak van de tweelingzielen is niet meer en niet minder een verandering in het collectief aan te brengen. Mijn advies: laat het 3D denken (huisje, boompje, beestje) los…. Anders volgt er teleurstelling! Onze nieuwe tijd houdt namelijk iets heel anders in. We kunnen dit al merken doordat de energieën in kleine dosissen naar de aarde komen. De mensen die al op een hoge trilling zitten kunnen al een sprankje van deze kracht waarnemen. Deze energieën zullen tot 23 november aan kracht toenemen…. De wonderen die ons vanuit het galactisch middelpunt worden aangeboden zullen dan in de maanden december en januari manifesteren…. Een ideale tijd om te beginnen met meditaties en werken aan het vertrouwen zodat jij je volledig open kunt stellen voor wat er komen gaat…

Mensen die langzaam beginnen te begrijpen dat de geschiedenis zoals we die op school geleerd hebben, niet juist is en opnieuw een kijkje willen nemen in het verleden, kunnen zich inschrijven voor de Magische winterworkshop “Het leven en Lijden van Maria Magdalena” op 8 jan. a.s. …..Deze workshop wordt aangeboden in combinatie met een Kosmische opstelling met paarden, Astrologische begeleiding en een fantastische Winter BBQ.......

Author: Desirée G.E. van Toor

Copyright Paraholon WTC 2008-2019