Publicatie op 31-08-2016

Zonsverduistering, 1 september 2016

Na de tango van Saturnus en Mars hebben we alweer een nieuw fantastisch astrologisch event.

Op 1 september hebben we een zonsverduistering d.w.z.  nieuwe maan conjunct de zon, conjunct de noordelijke maansknoop. Waar ons levenspad naartoe wijst ( zonsverduistering is niet zichtbaar in NL.) Maar zeker voelbaar voor de aankomende 5 maanden.  En weer op 9 graden maar deze keer in het teken maagd. Deze maand is het erg druk in maagd waar einde van de maand Mercurius zich  draait en terugloopt (ons informatie/ verwerkingssysteem, spraak en denken zal voor ongeveer 3 weken meer intuïtief zijn i.p.v .  rationeel.) Probeer beslissingen voor een paar weken uit te stellen en verzamel meer informatie voordat je beslissingen neemt. Zeker m.b.t. dienstbaarheid, gezondheid, de dagelijkse praktische zaken.

Misverstanden, niet nagekomen afspraken, kwijtraken van email, kunnen op 30 aug en rond 22 sept optreden. Geen nood, wacht even af en dan zal het zich veelal vanzelf oplossen.

Ieder zonsverduistering betekend een verandering in het collectieve onderbewuste.

Er wordt van ons gevraagd om te kijken waar we meer praktisch en dienstverlenend kunnen worden zonder onze mentale en fysieke gezondheid  hiermee op het spel te zetten.

Tot slot, september zal een hele spannende maand worden, niet alleen na de afronding van de dans van Saturnus en Mars en de zonsverduistering maar ook de fotonen gordel waar we in september voor de 3e keer in 1.5 jaar door heen gaan. Zoals ieder zonsverduistering invloed heeft op het collectieve, zo hebben de fotonendeeltjes (energie)  die naar de aarde komen mogelijk nog meer invloed op ons bewustzijn. Er is dus sprake van een grote langdurige shift in ons bewustzijn. De overgang van de 3e (angst, onzekerheid, strijd en afhankelijkheid) naar de 5e ( individueel, geestelijk, onafhankelijk) dimensie.


De mensen die net de overgang gemaakt hebben van de 3e naar de 5e dimensie zullen vanaf september gevoeliger worden en zich bewuster worden van hun omgeving. De telepathische vermogens zullen toenemen en zullen zij dingen waarnemen waar ze tot nu toe nooit acht op hebben geslagen. Ze hebben dan ook de afgelopen maanden de tijd gehad om de transit van Mars en Saturnus te onderzoeken.

Mensen die al met de 1e shift zijn meegekomen zullen nog gevoeliger worden maar ook meer mensen aantrekken die een beroep doen op hun kennis en dienstbaarheid. Een fantastische happening voor de startende ondernemer in de spirituele wereld of in de zorg en welzijnsector. De aankomende 5 maanden kun je meer mensen in je praktijk verwachten.

Ben je nog niet zo thuis in de spirituele wereld of vind je het allemaal nog een beetje wazig, let dan op je huisdieren. Zij reageren erg sterk op deze energieën. Je zult zien dat ze zich meer menselijk gaan gedragen.  Ze proberen met je te communiceren.

Dit artikel is auteurrechtelijk beschermd.Copyright©paraholon2016.Auteur Desireé G.E. van Toor