Workshop: 14 augustus a.s.                                                                   

Heb je al langere tijd twijfels over religies, De bijbel, kerkelijke instituten en de geschiedenis zoals je geleerd hebt op school?

Loop je met vragen zoals; Was Jezus wel gekruisigd? Waar zijn de apostelen gebleven en Waarom zijn er geen afbeeldingen van Maria Magdalena te vinden? Zouden Maria Magdalena en Jezus Tweelingzielen geweest kunnen zijn?

Na jarenlang research en vele bezoekjes aan Israël en Zuid-Frankrijk, til ik een klein maar zeker schokkend tipje van de historische sluier tijdens De Meest Unieke en bijzondere workshop:


De grote Mysteriën van

Maria Magdalena en Jezus onthuld……


Let op = deze workshop wordt met archologisch en Historisch bewijs onderbouwd en kan derhalve als schokkend ervaren worden.


Tijdens deze workshop krijg je inzicht in het ware leven van Maria Magdalena en Jezus. Onderdeel van deze bijzondere workshop is een diapresentatie over de stappen die dit waanzinnige historische koppel gezet hebben in hun leven, inzicht in de Maria Magdalena Gospels die bewust niet in de bijbel waren opgenomen en tot slot, en dit is Uniek in Nederland……een kosmische opstelling met paarden en daarna met de hele groep tegelijk in regressie d.w.z. dat je terug naar een vorig leven gebracht wordt om te kijken of je misschien één van beiden persoonlijk hebt gekend!

Onderdeel van deze fantastische workshop is een heerlijke lunch/ koffie en thee

Datum: 14 aug 2019

Waar: Balkbrug/ Nieuwleusen

Tarief: 165,-

Van 15.00 tot 19.00 (de workshop kan uitlopen)

Voor meer informatie kijk op www.paraholon.nl of mail naar info@paraholon.nl