Sessies/ consulten

De Astrologische begeleiding/ therapie is cliënt gericht en kortdurend. Doormiddel van gesprekken gaan we samen op weg om je een ander beeld van je zelf/ situatie te geven. Allereerst zal ik je uitnodigen voor een astrologische gesprek om te kijken waar de problemen ontstaan en waar eventuele trauma’s verborgen zitten die je in het nu tegen houden om je leven ten volste te leven. De sessie duurt gemiddeld 2 uur. Je ervaart dit als zeer verhelderend. Je voelt vrijwel direct veranderingen optreden en gaat je zelf met andere ogen bekijken. Na deze sessie kun je besluiten om wekelijks begeleid te worden. Dit kan in de praktijk, via skype of  telefonisch. In tegenstelling tot de reguliere geestelijke zorg werken we vanuit het hier en nu en gaan in op dagelijkse gebeurtenissen. Tijdens de gesprekken ervaar je wat er werkelijk met je gebeurd en waar je blokkades zitten. Doordat je de situatie herkend veranderd de situatie, je reacties op bepaalde situaties en leer je om dit te veranderen. Je wordt op professionele wijze begeleid om je leven te veranderen in zoals voor jou wenselijk is.
Wanneer......?

Maatschappelijk:

Hoog gevoeligheid/ High Sensitieve Person (HSP)

Rouwverwerking - Relatieproblemen

Problemen op het werk - Loopbaanverandering

Onzekerheid - Ontevredenheid 

Overbelasting - Stress

Gemoedstoestand:

Geen zin/ energie meer hebben-  Eenzaamheid

Niet begrepen worden - Geen vertrouwen hebben

Onzekerheid - Ontevredenheid

Fysiek: 

Eetstoornissen

Vermoeidheid - Lusteloos

Psychosomatische klachten 

Angsten:

Astrale aanvallen

Buitenaardse ervaringen  - Onverklaarbare angsten

Dwangmatig handelen - Paniekaanvallen

Astrologisch consult

Tijdens het Astrologisch consult wordt er gekeken hoe je in het leven staat m.b.t. en carriere, relaties, familie/ gezin en worden de onbewuste dynamieken zichtbaar . Het Astrologisch consult kenmerkt zich door het krijgen van inzichten en antwoorden waar men lang naar gezocht heeft. 

Tarief 110, - p.u

info@paraholon.nl 

Astro-therapie

Begeleiding/ sessies

Je kunt aansluitend op het astrologisch consult besluiten om een tijdje begeleid te worden d.m.v. wekelijkse gesprekken van een uur of twee uur. 

Tarief is afhankelijk van de frequentie van de sessies. 

Informeer vrijblijvend naar de tarieven   

info@paraholon.nl

Paarden Coaching

Systemische (familie) opstellingen met paarden 

Individuele sessies met paarden

Groepssessies met paarden

Bedrijfsuitjes

Tarieven op aanvraag

info@paraholon.nl