Ondek hier wat de sterren over jou, je tweelingziel of je vrienden en familie kan zeggen.

Of ben je gewoon simpelweg nieuwgierig naar wat ik te zeggen heb?

Dan zit je hier helemaal goed

Verhoogde druk en Intense veranderingen, Zonsverduistering 21-06-2020

Zonsverduistering in KreeftOp de valreep, vlak voor de zonsverduistering die op 21 juni plaats zal vinden heb ik besloten om nog een extra astrologisch artikel te wijden aan deze hele bijzondere Astronomische gebeurtenissen.  

Waarschijnlijk voel je al een enorme druk in je dagelijks leven en deze druk zal de aankomende tijd enorm versterken. Zoals ik eerder schreef en in mijn video’s benoemde, is 2020 een ongelofelijk belangrijk jaar voor de evolutie van de mensheid, en de aarde plaats vindt. Op Astrologisch en Astronomisch vlak vinden er een aantal hele zeldzame gebeurtenissen plaats.Voor jouw beeldvorming, ondanks dat je geen Astrologische of Astronomische kennis hebt, wij hebben dit jaar zes verduisteringen i.p.v. gemiddeld vier verduisteringen.

Lees meer

Het ontwaken van Tweelingzielen! Juni/ juli 2020

Langzaam openen zich weer de deuren, nadat we in een bezinningsperiode van een aantal maanden zaten en velen het zwaar hadden door de gevolgen van het covid-19. Maar achter de schermen speelt er zich iets magisch af, waar we binnenkort in de fysieke wereld de vruchten van kunnen plukken. De mensen die erg gevoelig zijn kunnen de schoonheid en magie van de nieuwe tijd al waarnemen waar de Tweelingzielen en zielsverwanten een centrale rol zullen vervullen. Zoals ik eerder schreef in het artikel over de 5e dimensie is Venus, de planeet van schoonheid en verbinden, op dit moment hard aan het werk en weeft zij met haar magische energieën een prachtig bloemenmotief in ons heelal en zal ze in de periode mei tot eind juli haar prachtige werk in de fysieke wereld tonen.

Lees meer

Een glimp van de 5e dimensie en de nieuwe tijd.

Een glimp van de 5e dimensieOok al lijkt alles op dit moment somber, omdat we hier op aarde in een lockdown zitten en velen het zwaar hebben door het Coronavirus of de gevolgen van het covid-19. Maar achter de schermen speelt er zich iets fantastisch moois af, waar we binnenkort in de fysieke wereld de vruchten van kunnen plukken. De mensen die erg gevoelig zijn kunnen de schoonheid en magie van de nieuwe tijd al waarnemen. Venus, de planeet van schoonheid en verbinden, is op dit moment flink aan het werk en weeft zij met haar magische energieën een prachtig bloemenmotief in ons heelal. Ze staat op het punt om haar prachtige werk in de fysieke wereld te tonen en doordat ze een vierkant maakt met Neptunes worden de deuren opengezet naar de andere dimensies.


Lees meer

5 mei 2020. verandering van energieën....Noordermaansknoop in Tweelingen

Noordermaansknoop in kreeftHoe kunnen we merken dat de Noorder maansknoop van het teken Kreeft naar het teken Tweelingen loopt? wat gaat er met ons gebeuren? Allereerst een stukje terug naar het nabije verleden. Vanaf 7 november 2018 liep onze Noorder maansknoop door het teken Kreeft. Kreeft is het teken van jouw emotionele behoeftes. De Noorder maansknoop benadrukte de Karmische richting waar we onze focus op dienden te richten. In de afgelopen 18 maanden wees de Noorder maansknoop naar de levensgebieden zoals Warmte, geborgenheid, emotionele veiligheid, huis, haard en gezin, je wortels en emotionele basis.

Lees meer

25-12-2019 Saturnus-Pluto conjunctie

Saturnus conjunct pluto 12-01-2020Zoals belooft het laatste artikel over deze bijzondere conjunctie. Niet veel astrologen weten dat deze verbinding op 22 graden Steenbok maar eens in de 500 jaar voorkomt en met deze transit wordt er dan ook een periode afgerond. Oude systemen worden afgebroken zodat er ruimte ontstaat om nieuwe systemen op te bouwen. Een periode over 500 jaren van onrust, verzet en van volledige transformatie. Een voorbeeld hiervan was 500 jaar geleden waar Martin Luther 1518 n. Chr. de Religieuze (Protestantse) revolutie in gang zette.

We liepen de laatste 1.5 jaar naar deze conjunctie. De ondefinieerbare gevoelens van innerlijk verzet werden sterker en sterker.

Lees meer

23 maart a.s.Sartunus in Waterman

Licht in de duisternis, Einde van frustratie en weerstand! Saturnus in Waterman

Lees meer

31-10-2019 Mercurius retrograde in Scorpio

Mercurius Retrograde, pijn en protesten

Lees meer