De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling
Ondek hier wat de sterren over jou, je tweelingziel of je vrienden en familie kan zeggen.

Of ben je gewoon simpelweg nieuwgierig naar wat ik te zeggen heb?

Dan zit je hier helemaal goed

Frustraties, oud zeer en oplaaiende emoties: Volle maan in Ram 01-10- 2020

dubbele getallen karma-yourself webinarMoe van de weerstand? Zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief schreef, moeten de moeilijkste maanden nog komen. De laatste drie maanden van 2020 zullen dan ook alleen maar aan intensiteit toe gaan nemen.

Aan de vooravond van de nieuwe tijd zal er schoon schip gemaakt moeten worden met ons verleden. En dan heb ik het niet alleen over ons persoonlijk verleden, maar ook het verleden van de generaties die er voor ons waren. En dit gaan we in de laatste drie maanden van 2020 voelen met als kikstart maan exact op 1 oktober in het teken Ram conjunct Chiron.

Lees meer

Storm op komst, ingehouden woede, frustratie en doorbraken worden zichtbaar! Mars retrograde in Ram. 9 sept. A.s.

Storm op komst, mars retrograde 2020

Zoals ik al vele malen dit jaar geschreven en uitgelegd heb, zitten we in een verschrikkelijk zwaar astrologisch jaar en is het met zoveel planeten over de zomer van 2020 serieus tijd om te bezinnen en je leven nog eens goed onder de loep te nemen.  In de aanloop van 2020 kwamen wij al in de verdrukking door de Saturnus-Pluto conjunctie die zoveel teweeg heeft gebracht. Als we alleen al kijken naar de wereldwijde onrust en onvrede die in oktober 2019 begon, wat zich uitte in wereldwijde demonstraties en overheden die opstapten. We zagen dit dan ook pieken en, zoals alle cyclische ritmes, gevolgd worden door een moment van drie maanden rust, genaamd ‘het Corona virus’. Wat een enorme impact en economische gevolgen zal hebben die wij nog niet kunnen overzien.

Dit speelde zich .......

Lees meer

De Erfenis, Karma en de gevolgen… zomer 2020,

Familiekarma en gevolgen

Hoe toepasselijk kan het zijn dat een aantal maanden geleden mij gevraagd werd of ik in juli een artikel wilde schrijven over karma en familiekarma.

Deze week begon Mercurius in het teken Kreeft weer direct te lopen. Dit vergt iets uitleg. Kreeft is op een lagere octaaf het teken waar je emotionele behoeftes liggen. Maar op een hogere, bijna niet te bevatten hoogte, is dit het teken van de evolutie. Want wij denken heel veel maar het zit ‘m in het gevoel en het ervaren. Daar, op die plek, ligt de sleutel tot karma en familiekarma. Het teken waar we ons thuis willen voelen. Dit teken spoort ons aan om op zoek te gaan naar ons ware thuis. En dat hoeven niet per definitie onze familieleden te zijn. Hier houdt al het denken op maar stappen we in het gevoel. Een gebied wat in de westerse wereld helemaal ondergesneeuwd is. In een maatschappij waar alleen ratio gewaardeerd wordt en gevoel, emoties en dromen als subjectief weggezet worden.

Helaas zitten we met 2000 jaar indoctrinatie over macht........

Lees meer

Het ontwaken van Tweelingzielen! Juni/ juli 2020

Langzaam openen zich weer de deuren, nadat we in een bezinningsperiode van een aantal maanden zaten en velen het zwaar hadden door de gevolgen van het covid-19. Maar achter de schermen speelt er zich iets magisch af, waar we binnenkort in de fysieke wereld de vruchten van kunnen plukken. De mensen die erg gevoelig zijn kunnen de schoonheid en magie van de nieuwe tijd al waarnemen waar de Tweelingzielen en zielsverwanten een centrale rol zullen vervullen. Zoals ik eerder schreef in het artikel over de 5e dimensie is Venus, de planeet van schoonheid en verbinden, op dit moment hard aan het werk en weeft zij met haar magische energieën een prachtig bloemenmotief in ons heelal en zal ze in de periode mei tot eind juli haar prachtige werk in de fysieke wereld tonen.

Lees meer

Verhoogde druk en Intense veranderingen, Zonsverduistering 21-06-2020

Zonsverduistering in KreeftOp de valreep, vlak voor de zonsverduistering die op 21 juni plaats zal vinden heb ik besloten om nog een extra astrologisch artikel te wijden aan deze hele bijzondere Astronomische gebeurtenissen.  

Waarschijnlijk voel je al een enorme druk in je dagelijks leven en deze druk zal de aankomende tijd enorm versterken. Zoals ik eerder schreef en in mijn video’s benoemde, is 2020 een ongelofelijk belangrijk jaar voor de evolutie van de mensheid, en de aarde plaats vindt. Op Astrologisch en Astronomisch vlak vinden er een aantal hele zeldzame gebeurtenissen plaats.Voor jouw beeldvorming, ondanks dat je geen Astrologische of Astronomische kennis hebt, wij hebben dit jaar zes verduisteringen i.p.v. gemiddeld vier verduisteringen.

Lees meer

Een glimp van de 5e dimensie en de nieuwe tijd.

Een glimp van de 5e dimensieOok al lijkt alles op dit moment somber, omdat we hier op aarde in een lockdown zitten en velen het zwaar hebben door het Coronavirus of de gevolgen van het covid-19. Maar achter de schermen speelt er zich iets fantastisch moois af, waar we binnenkort in de fysieke wereld de vruchten van kunnen plukken. De mensen die erg gevoelig zijn kunnen de schoonheid en magie van de nieuwe tijd al waarnemen. Venus, de planeet van schoonheid en verbinden, is op dit moment flink aan het werk en weeft zij met haar magische energieën een prachtig bloemenmotief in ons heelal. Ze staat op het punt om haar prachtige werk in de fysieke wereld te tonen en doordat ze een vierkant maakt met Neptunes worden de deuren opengezet naar de andere dimensies.


Lees meer

5 mei 2020. verandering van energieën....Noordermaansknoop in Tweelingen

Noordermaansknoop in kreeftHoe kunnen we merken dat de Noorder maansknoop van het teken Kreeft naar het teken Tweelingen loopt? wat gaat er met ons gebeuren? Allereerst een stukje terug naar het nabije verleden. Vanaf 7 november 2018 liep onze Noorder maansknoop door het teken Kreeft. Kreeft is het teken van jouw emotionele behoeftes. De Noorder maansknoop benadrukte de Karmische richting waar we onze focus op dienden te richten. In de afgelopen 18 maanden wees de Noorder maansknoop naar de levensgebieden zoals Warmte, geborgenheid, emotionele veiligheid, huis, haard en gezin, je wortels en emotionele basis.

Lees meer

25-12-2019 Saturnus-Pluto conjunctie

Saturnus conjunct pluto 12-01-2020Zoals belooft het laatste artikel over deze bijzondere conjunctie. Niet veel astrologen weten dat deze verbinding op 22 graden Steenbok maar eens in de 500 jaar voorkomt en met deze transit wordt er dan ook een periode afgerond. Oude systemen worden afgebroken zodat er ruimte ontstaat om nieuwe systemen op te bouwen. Een periode over 500 jaren van onrust, verzet en van volledige transformatie. Een voorbeeld hiervan was 500 jaar geleden waar Martin Luther 1518 n. Chr. de Religieuze (Protestantse) revolutie in gang zette.

We liepen de laatste 1.5 jaar naar deze conjunctie. De ondefinieerbare gevoelens van innerlijk verzet werden sterker en sterker.

Lees meer

23 maart a.s.Sartunus in Waterman

Licht in de duisternis, Einde van frustratie en weerstand! Saturnus in Waterman

Lees meer

31-10-2019 Mercurius retrograde in Scorpio

Mercurius Retrograde, pijn en protesten

Lees meerJa, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!