De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

23 maart a.s.Sartunus in Waterman

Publicatie: 13-03-2020

23 maart a.s. …Licht in de duisternis, Einde van frustratie en weerstand! Saturnus in Waterman…

Allereerst mijn excuus voor de late Astrologische publicatie. We zitten de laatste weken met veel verwarring wat we te danken hebben aan Mercurius (denken, verwerkingssysteem, reizen en handel) die op 16 februari terug begon te lopen in het teken Vissen. Mercurius was de afgelopen weken enorm actief en heeft ervoor gezorgd dat zelfs ik eventjes terug moest naar mijzelf en volledig op mijn intuïtie moest leren vertrouwen. De goden besloten mij tijdens de schaduwperiode van Mercurius Retrograde op 6 februari jl. op de rem te zetten. Ik kreeg dan ook tijdens mijn moment van ontspanning een ernstig ongeluk met mijn paard. In tegenstelling tot wat sommige mensen suggereerden, dat ik een soort van gestraft werd (3D denken) voor mijn vrije en individuele levensstijl, kreeg ik (5D denkend) de kans om tot rust te komen en de enorme betrokkenheid en liefde te voelen van familie, bekenden, de liefdevolle en betrokken verzorging van totaal onbekenden. Hierdoor verliep mijn genezingsproces ontzettend snel en boven verwachting. Ik loop over van dankbaarheid!

Minpuntjes waren natuurlijk wel de lichamelijke gevolgen van mijn ongeluk, waardoor ik niet kon typen en deze nieuwsbrief zo lang op zich heeft laten wachten. Maar goed, wat in het Astrologische vat zit verzuurt natuurlijk niet en heb ik toch wel heel veel te vertellen. Zeker nu mij gevraagd wordt wat mijn bevindingen over het Corona Virus zijn….

Het Covid 19-virus snap ik helemaal met Mercurius Retrograde in Vissen (het collectief), de volle maan in Maagd (chaos door te veel detail, hygiëne e.d.) oppositie Zon (bewustwording) conjunct Neptunes (De planeet van o.a. verwarring, illusie en micro-verspreiding) Tevens een nasleep van de Pluto-Saturnus conjunctie (de oude structuren die gebroken zijn en zullen verdwijnen. In aanloop op de Nieuwe tijd als Pluto (heer van de onderwereld, transformatie, dood en wedergeboorte) het teken Waterman (de massa, het collectief) in gaat, komen broeiende zaken Waaronder het Covid-19 virus aan de oppervlakte. Nu zien we dan ook de gevolgen van onze wereldhandel en massa Emigratie. Tevens een nasleep van de Pluto-Saturnus conjunctie (de oude structuren die gebroken zijn en zullen verdwijnen. In aanloop op de Nieuwe tijd als Pluto (heer van de onderwereld, transformatie, dood en wedergeboorte) het teken Waterman (de massa, het collectief) in gaat, komen broeiende zaken waaronder het Covid-19 virus aan de oppervlakte. Nu zien we dan ook de gevolgen van onze wereldhandel (virussen) en massa migratie (Syrie, Griekenland, Turkije) .Terugkomend op het persoonlijke niveau, Laten we beginnen met de Supermaan in Maagd op 9 maart jl. Ik vond deze supermaan niet zo heel erg spannend omdat we dit jaar nog 5 andere super-manen tegemoet kunnen zien. Wat voor ons Astrologen wel weer spannend is…een reeks van zes super-manen in één jaar. Een Supermaan zet eigenlijk alleen maar de emotionele trend voor een aantal weken waar de emoties even flink kunnen oplaaien omdat de maan heel dicht bij de aarde staat. In dit geval stond de maan in Maagd, het teken van detail, efficiëntie, hygiëne, en zorgen! En dan hebben we natuurlijk het internet (Neptunes) die een grote rol speelt in het paniek zaaien (gasvorming). Hoe synchroon en passend kan de Astrologie zijn op de gebeurtenissen binnen de maatschappij en het collectief?! Zo wonderbaarlijk dit….

Veel belangrijker is wat voor ons op persoonlijk niveau van toepassing is. Het kan zijn dat je heel emotioneel op een stukje dienstbaarheid, wat jezelf geeft, aanbied of jezelf oplegt, reageert. Probeer niet te veel te verzanden in details door alles onder een emotioneel vergrootglas te leggen… Zorg dat jij jezelf wat afschermt van de zorgen en gepieker van jezelf en vooral ook van anderen. Door de aanloop naar de volle (super)maan In combinatie met Mercurius Retrograde in Vissen kon je behoorlijk verdwalen en zul je de afgelopen drie weken het gevoel gehad hebben dat het wollig en mistig in je hoofd was. Laat staan dat je voor jezelf kon bedenken welke richting je op wilde en wat voor keuzes je moet maken! Vanaf 10 maart wordt het allemaal beter en zullen de wolkjes in je hoofd wat optrekken en kun je de horizon van je bestaan weer wat zien.

Terugkomend op de moeilijke maanden december en januari waar we de intense verbinding tussen Saturnus en Pluto voelden. Denk even terug aan bijvoorbeeld de Kerstdagen en jaarwisseling … Een periode van één en al weerstand, uitstel en frustratie. Deze transit nam slechts 1.5 jaar in beslag en we werden gedwongen om stevig met ons eigen verleden en vooral ons eigen karma (lees: situaties die zich voortdurend herhalen) aan de slag te gaan. En we zijn er nog niet!! 2020 zal sowieso in het teken staan van een mega transitie naar de Nieuwe tijd die volgens ons Astrologen op 23 maart 2023 in zal gaan als Pluto (heer van de onderwereld, dood en wedergeboorte) het teken Waterman (Het collectief) in gaat…

En hoe prachtig het op collectief niveau ook mag lijken, wij zullen onze eigen bijdrage moeten leveren in ons persoonlijk leven en we zullen de meeste veranderingen merken in persoonlijk drama, relaties en verbindingen. Denk hieraan vooral ook aan familiekarma en de interacties en onbewuste gedragspatronen in je relaties.Zoals ik in de nieuwsbrief in November 2019 schreef, zullen zich gedurende de eerste maanden van 2020 een aantal prachtige dingen manifesteren. We kregen natuurlijk in november 2019 door de conjunctie van Jupiter op het Galactisch middelpunt een enorme dosis verfijnde energie die zich vanaf begin 2020 aan het manifesteren is. Zeker met Mercurius Retrograde in Vissen, waar onze logica en ratio tijdelijk een soort van uitgeschakeld werden en we een beroep moesten doen op onze intuïtie (vandaar het wollige gevoel in je hoofd).


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!