De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

25-12-2019 Saturnus-Pluto conjunctie

Publicatie: Nunspeet, 25-12-2019 Het einde van een Era Happy new Year….


Saturnus-Pluto Conjunctie 2020, Overgang naar de Nieuwe tijd...


Zoals belooft het laatste artikel over deze bijzondere conjunctie. Niet veel astrologen weten dat deze verbinding op 22 graden Steenbok maar eens in de 500 jaar voorkomt en met deze transit wordt er dan ook een periode afgerond. Oude systemen worden afgebroken zodat er ruimte ontstaat om nieuwe systemen op te bouwen. Een periode over 500 jaren van onrust, verzet en van volledige transformatie. Een voorbeeld hiervan was 500 jaar geleden waar Martin Luther 1518 n. Chr. de Religieuze (Protestantse) revolutie in gang zette.


We liepen de laatste 1.5 jaar naar deze conjunctie. De ondefinieerbare gevoelens van innerlijk verzet werden sterker en sterker. (Structuur, vader tijd, heer van Karma, discipline en systemen die afkoerst op een innige ontmoeting met Pluto op 12 januari 2020, de heer van de onderwereld, dood, wedergeboorte en transformatie. Een spectaculaire ontmoeting in het teken Steenbok. (Het leefgebied van structuren, oude geloofssystemen, status, ouders en voorouders). Deze transit is de voorloper naar onze definitieve overgang naar de Nieuwe Wereld. Zoals met iedere grote bewustzijnsverschuiving die rond 23 maart 2023 voltooid zal zijn als Pluto het teken Waterman in gaat stuiten we op veel weerstand en chaos.

Opmerkelijk was vooral de timing van gebeurtenissen die elkaar steeds sneller leken op te volgen het afgelopen jaar. We zagen vele meldingen van plotseling overlijden van dierbaren en collega’s. Velen werden aan deze kant weggehaald en overgeheveld naar de 5e dimensie om vanuit daar de evolutie van de mensheid en de aarde te steunen.

Protesten...de aanloop van Saturnus-Pluto conjunctie

In politiek opzicht zagen we met name vanaf oktober 2019 dat complete regeringen werden gedwongen om op te stappen. Vele demonstraties en protesten wereldwijd van Hongkong tot aan Ecuador en niet te vergeten Nederland met demonstraties van de boeren, het onderwijs en de bouw. Dit zijn de gevolgen van een hoger bewustzijn dat mensen op collectief niveau niet langer meer accepteren wat hun voorgeschoteld wordt. Aan de ene kant een goed teken, aan de andere kant de agressie van het onrecht wat mensen generaties lang onderdrukt hebben wat er nu uit gaat komen. Tja, en met Jupiter die het afgelopen jaar door zijn eigen boogschutter-gebied (geloof, filosofie, hogere kennis en reizen) wandelde en ieders eigen geloofsovertuigingen alleen maar versterkten. Maar ook het gevoel van innerlijke vrijheid aanwakkerde, heeft ons naar wereldse protesten en ook naar je eigen innerlijke verzet geleid. Het verzet tegen wat je opgelegd werd vanuit opvoeding en mogelijk ook je omgeving. Dit konden oude angsten, onzekerheden, frustraties van binnenuit en van buitenaf zijn.

Terugblik op 2019.............

Voor een gezonde balance lijkt ons Universum niet helemaal genadeloos te zijn en is deze periode niet alleen kommer en kwel. Er zijn ook belangrijke veranderingen geweest en werden we ons meer en meer bewuster van andere dimensies. Zeker omdat ik lezingen geef over Karma en Reïncarnatie zijn de terugkoppelingen die ik van cliënten, deelnemers van mijn workshops en trainingen ontving fenomenaal. Zoveel mensen die in het verleden nooit met dit soort zaken bezig zijn geweest, krijgen nu spontaan herinneringen van vorige levens. Ook zag ik een opmerkelijke innerlijke groei van mensen die de weg van bewustzijnsontwikkeling in zijn geslagen. In het kort samen gevat moesten we het afgelopen jaar vooral afscheid nemen van zaken, mensen, relaties en gedragspatronen die ons belemmerden in onze persoonlijke ontwikkeling naar emotionele zelfstandigheid. Lees gerust; innerlijke vrijheid.

Velen worstelen mogelijk op dit moment nog met het verwerken van het afscheid. Ben je één van deze personen, dan zul jij in de loop van 2020 een stuk beter in je vel gaan zitten zonder je schuldig te voelen en merken dat je berusting gaat vinden in je verlies. Een ander belangrijk iets is dat enerzijds onze wereld om ons heen soms in leek in te storten, we een andere visie terugkregen en vooral ook de bevestiging dat we op een intens hoog niveau gesteund werden. De bewustwording dat we zaken waarnemen zoals onze overledenen die zich meer en meer aan ons zullen tonen en wij meer en meer het besef krijgen dat ze helemaal niet weg zijn maar simpelweg in een andere dimensie verblijven.

Een andere leuke bijkomstigheid van deze veranderingen is dat we ons bewuster werden van leven van buiten de 4e dimensie. Bijvoorbeeld het signaleren van Ufo’s en Orb’s. De meest voorkomende manier van het contact hebben met onze dierbaren zal via de astrale wereld, dus onze dromen plaatsvinden. Een andere geweldige ontwikkeling is dat we ons bewuster worden van de dieren om ons heen. Ze lijken zich meer en meer als mensen te gedragen. Ook wordt het makkelijker om energetische banden met je omgeving die je belemmeren, te verbreken.

Zeker het afgelopen jaar zul je vast en zeker gemerkt hebben dat je zonder al te veel moeite een aantal vriendschappen of misschien sommige familieleden of werkomgevingen vaarwel gezegd hebt. Zeker als je midden in de overgang naar de 5e dimensie zit, wat gepaard kan gaan met enorme stemmingswisselingen en zelfs met lichamelijke klachten als verdoofd gevoel in armen en benen, vermoeidheid, hoofdpijn en misselijkheid. (Dus hier hoef je ook niet van te schikken 😊) Ook kan het zijn dat je mensen die je dierbaar zijn, in de derde dimensie hebt moeten achterlaten. Geen nood want vroeg of laat komen ze vanzelf. Vergeet niet dat wat echt bij je hoort ook weer bij je terug zal komen. Zeker met de laatste Mercurius retrograde in Schorpioen in de periode van 31 okt. t/m 20 nov jl. Zul je met deze stukken flink bezig zijn geweest. Een andere innerlijke verandering is ook, mits je echt op de weg van zelfontwikkeling zit, dat je bepaalde mensen sneller door hebt en erachter komt dat ze niet helemaal eerlijk tegen jou waren. De reden kan zijn: onzelfstandigheid, angst, macht en manipulatie. Ook hierin ligt natuurlijk ook een deel aan jezelf omdat je status, zeg maar dat wat andere mensen van je vonden, als belangrijk zag en jij jezelf verloochende om erbij te horen.

Geboortegolf oude zielen…Jupiter conjunct Zuidknoop

Ergens is het een heerlijke tijd! Zeker het einde van 2019. Met de verzameling aan planeten op de Zuidknoop (Karma) in het teken Steenbok, zullen er in deze periode veel oude zielen geboren worden. Als we praten over Nieuwe Tijdskinderen, dit zijn hele oude zielen die zich nu een weg banen naar onze aardse sferen om gedurende hun leven zich in zetten voor de mensheid en voor de evolutie van de aarde. Ook zullen deze kinderen ongelofelijk spiritueel zijn omdat Jupiter (de planeet van geloof, hogere kennis, filosofie) boven op de Zuidknoop staat

Sowieso zal Koning Jupiter in het teken Steenbok, het komend jaar uiterst geschikt maken om jezelf iets serieuzer te nemen als het gaat om werk en carrière. Wil je je eigen visie inbrengen of hogerop komen, dan is het aankomend jaar met Jupiter in Steenbok erg steunend.

Venus, de planeet van schoonheid, relaties, waarden en normen, komt even een paar weken klem te staan tussen Saturnus (discipline, structuur en karma) en Pluto (jaloezie, creatieve vernietiging, transformatie) Pas in deze periode vooral op dat je niet in machtspelletjes terechtkomt. Relaties en vriendschappen waar al kleine scheurtjes in zitten kunnen tot confrontaties leiden. Maar ook je financiën kunnen onder het vergrootglas komen.

What`s next…. Zon`s en Maan-verduisteringen

Vanaf 20 dec. Zul je meer lucht krijgen als Venus, Waterman in gaat. De winterzonnewende (21 dec.) is een dag voor ons Astrologen die als belangrijk gezien wordt en een trend laat zien voor het eerste kwartaal van 2020. We zien een spanningsveld tussen Venus en Uranus. Dit betekent dat je mogelijk iets meer mensen gaat ontmoeten dan normaal, maar je ook bewuster wordt met wie je werkelijk op één lijn zit en de rest heel snel energetisch los gaat laten. Al met al wil je gewoon je vrijheid, geen belemmeringen meer en je eigen weg kunnen gaan

Dan gaan we op 26 december a.s. het Eclipsen-Seizoen in met een stevige Zonsverduistering die een conjunctie maakt met Jupiter (de geluksbrenger). Een heel positief aspect die zorgt dat je bewustzijn (logisch denken) eventjes verduistert zodat jij rechtstreeks in contact komt met je ware gevoelens en je rond de Kerst een onverwachte wending kan geven aan je kerstplannen. Zeker omdat de Jupiter ook nog een aangename verbinding maakt met Uranus (Planeet van bevrijding, plotselinge inzichten, bliksem en veranderingen)

Zoals hierboven beschreven staat, wordt Jupiter verdacht veel genoemd in de aankomende periode. Deze fantastische planeet belicht alle belangrijke events over de feestdagen en als we langzaam naar 2020 doorschuiven. Dit betekent dat we vaak niet vooraf kunnen zien wat voor geluk er voor ons weggelegd is, maar we vaak achteraf zien dat we juist wel heel veel geluk hadden. Het is dan ook belangrijk dat als je het even hebt tegenzitten, je vertrouwen blijft houden in jezelf en in het grotere geheel.

Wil jij je spiritueel verder ontwikkelen, kijk dan op onderstaande links....

8 jan. 2020 "Karma & reïncarnatie, Het leven en lijden van Maria Magdalena"

11 maart 2020 "De Erfenis, Familiekarma of Familiedrama"

22 april 2020 "Het Nieuwe bewustzijn, communicatie met dieren vanuit de 5e dimensie"

Langs deze we wil ik al mijn clienten, deelnemers van mijn worskshops en curssusen en de beursbezoekers

Hartelijk danken voor het vertrouwen in mij en wens ik iedereen

een Fijne kerst en een Liefdevol 2020 toe!!

Desirée


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!