De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

31-10-2019 Mercurius retrograde in Scorpio

Het zijn zware, maar ook hele verrassende tijden. We koersen rechtstreeks op de Saturnus- Pluto conjunctie die op 20 januari 2020 op 22 graden exact zal zijn. Dit betekent dat we afstand nemen van alle oude overtuigingen, oude geloofssystemen en oude structuren. We kunnen het verzet en de weerstand tegen de gevestigde orde over de hele wereld waarnemen door de vele opstanden, demonstraties en protesten van de laatste maanden omdat we collectief klaar zijn met de valse veiligheid en de macht en manipulatie van de overheden…Allemaal de aanloop op de Pluto-Saturnus conjunctie die de laatste 1.5 jaar in beslag nam en op 20 jan 2020 zijn hoogtepunt zal bereiken.

Dit is letterlijk een periode van afscheid nemen voordat we helemaal over kunnen gaan naar de nieuwe tijd wat op 23 maart 2023 gaat gebeuren zodra Pluto het teken Waterman in gaat. Als een voorproefje op wat er gaat komen kun jij je alvast aanmelden op mijn Youtube-kanaal en volg de première van mijn interview Pluto-Saturn conjunction in Paracas, Peru …BINNENKORT OP YOUTUBE!

Voor nu gaan we naar het meer persoonlijke gedeelte. Mercurius (de planeet van communicatie, handel en reizen) staat op dit moment stil in het emotionele en intense teken Schorpioen en gaat op 31 oktober teruglopen. Teruglopende planeten betekenen meestal miscommunicatie en misverstanden en geven de kans voor zelfreflectie. Drie dagen voor en na 31 oktober kunnen wat verwarrend zijn. Denk aan misverstanden, berichten die niet of niet goed overkomen, computers die het begeven, enz…. Ditzelfde geldt voor de drie dagen voor en na 20 november a.s.

De emoties voor de volgende drie weken zullen zijn: Afwijzing, verraad en verlating. De dingen die je je tussen je 0 en 7e levensjaar hebt ervaren en wat opgeslagen is in je onderbewuste. De onbewuste reacties die je op latere leeftijd en in volwassenheid meenam in al je verbindingen. Kijk er niet raar van op als je in deze periode over je kindheid, jeugd, ouders en lang vergeten gebeurtenissen begint te dromen.

De aankomende drie weken zullen dan ook een ware diepzeeduik in de oceaan van emoties en gevoelens zijn. Emoties die je leven tot nu toe hebben ondermijnd en de keuzes die je leven hebben bepaald. Een belangrijk element is ook het niet durven of niet kunnen uitspreken van wat je graag had willen zeggen, zeker op liefdesgebied daar Mercurius een intiem gesprekje met Venus (planeet van schoonheid, liefde en relateren heeft op het moment dat Mercurius omdraait waardoor de energieën van Venus geïntensifieerd worden. In combinatie met de nieuwe maan (een nieuw begin in je persoonlijke behoeftes) in oppositie met Uranus (inzichten, individualiteit, gelijkwaardigheid) naar je één op één relaties. Deze periode zal behoorlijk ontnuchterend zijn want het intense teken schorpioen wil alleen maar de waarheid tot in het diepst van je wezen. De oppositie met Uranus brengt licht en lucht tot het geheel waardoor je niet helemaal naar beneden getrokken wordt in de diepe wateren van je emoties. Schrik niet als je in één keer jezelf wel durft uit te spreken, dit is natuurlijk Uranus die de waarheid het liefst van de daken brult! Deze periode kan hierdoor wat pijnlijke of juist verhelderende confrontaties opleveren maar op de iets langere termijn zie je de nieuwe inzichten als een ware zegen en voelen de dingen die je eindelijk uitgesproken hebt als een verademing.

Vergeet vooral niet de confrontatie met jezelf, want uiteindelijk is de ander wie die is en had jij (mogelijk onrealistische) verwachtingen waar uiteindelijk teleurstelling in verborgen zat. Een periode van zelfreflectie en introspectie om in de toekomst verder te kunnen met je meer authentieke ik….

En dan hebben we nog Pluto (transformatie, dood en wedergeboorte) en Saturnus (discipline, structuur, weerstand, angst en heer van karma) die zorgen voor de weerstand van buitenaf, het gevoel tegengehouden te worden, en hiermee de druk verhogen en je forceren om deze keer oprecht naar jezelf te kijken.

Deze emotionele veranderingen kun je merken doordat jij je wat vaker terugtrekt en voelt dat je geen behoefte meer hebt om gezellig te zijn en anderen te willen entertainen. Nogmaals, deze keer hebben we het over jouw intieme relaties, je één op één relaties. Je gaat merken dat jij, waar jij je vroeger wegcijferde en je aanpaste, nu


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!