Ondek hier wat de sterren over jou, je tweelingziel of je vrienden en familie kan zeggen.

Of ben je gewoon simpelweg nieuwgierig naar wat ik te zeggen heb?

Dan zit je hier helemaal goed

Tijd voor Tweelingzielen en Zielsverwanten,

Tijd voor Tweelingzielen en Zielsverwanten,

Venus Retrograde in Tweelingen Mei 2020

Ook al lijkt alles op dit moment somber omdat we hier op aarde in een lockdown zitten en velen het zwaar hebben door het Coronavirus of de gevolgen van het covid-19. Maar achter de schermen speelt er zich iets fantastisch moois af waar we binnenkort in de fysieke wereld de vruchten van kunnen plukken. De mensen die erg gevoelig zijn kunnen de schoonheid en magie van de nieuwe tijd al waarnemen. Venus, de planeet van schoonheid en verbinden, is op dit moment flink aan het werk en weeft zij met haar magische energieën een prachtig bloemenmotief in ons heelal. Ze staat op het punt om haar prachtige werk in de fysieke wereld te tonen.

Deze periode, waar we met elkaar in zitten lijkt erg onzeker nu we door de maatschappelijke beperkingen in één klap in de 5e dimensie gezet zijn en we geforceerd worden om ons emotioneel volledig los te koppelen. Geen familiebezoekjes, etentjes en feestjes meer. En toch, niets is wat het lijkt! Want dit is de start van de nieuwe tijd, oftewel het Aquarius tijdperk. We komen nu met zaken in aanraking wat we nog niet eerder mee hebben gemaakt. Waar we nog geen protocollen voor kennen en worden we gedwongen zowel op nationaal niveau als internationaal niveau, samen te werken. En dit is zo typisch Venus, de planeet van relateren en verbinden. Dit betekent ook op persoonlijk niveau dat we oude systemen en gedragspatronen los moeten laten en ons open moeten stellen voor al het nieuwe en moois wat het universum ons zal bieden.

Het bijzondere van dit moment is dat Venus één keer in de 105 jaar iets heel speciaals doet. Ze loopt één keer in de 105 jaar voor de zon langs wat een Astronomisch bijzonder event is en bijzonder van invloed is op het proces van Tweelingzielen en Zielsverwanten.

Venus wandelde in 2004 en in 2012 in al haar schoonheid, in het teken tweelingen voor de Zon langs en gaf zich volledig over en versmolt, zoals tweelingzielen dat zo goed kunnen, met de zon. Haar individualiteit opgevend voor een hoger doel. 2004 en 2012 waren daarom hele intens belangrijke periodes voor de (oude) zielen die hun tweelingziel zouden ontmoeten of hebben ontmoet.

Kijk naar 2004 en 2012, wat speelde er in jouw leven. Voor diegene die alleen in een romantische context denkt aan de tweelingziel en zielsverwanten moet ik je een beetje teleurstellen.

Vanaf 2004 werden we namelijk geconfronteerd met onze schaduwzijde via een ander persoon en was het waarschijnlijk helemaal niet zo gezellig en romantisch is zoals beschreven staat op het internet. Je kreeg de kans om veel (familie en persoonlijk) karma uit te werken en je schaduwzijde via een andere persoon onder de loep te nemen.

Venus zal vanaf mei weer hetzelfde pad in Tweelingen afleggen zoals ze dit in 2004 en 2012 deed. Dus tijd om op terug te blikken en te kijken hoe jij inmiddels een compleet en bewust persoon bent geworden. Maar we zijn er nog niet….

Belangrijk om te weten is dat ons universum het beste met ons voorheeft en wil ons universum dat wij volledig zuiver en oprecht naar onszelf zijn.

De kosmos is de Kosmos en zal je daarom in de periode tussen 13 mei 2020 en 25 juni 2020 nog een keer testen of jij zuiver bij jezelf kunt blijven en mogelijk een ex of personen uit je verleden op je pad te zetten waar je opnieuw met emotionele afhankelijkheid te maken krijgt, een verleidelijk financieel project waar je na 25 juni achter gaat komen dat het een financiële aderlating is. Of je andere uiterlijke zekerheden aanbieden die je glans beloven maar dofheid geven. Wacht met het nemen van beslissingen en gebruik deze periode voor zelfreflectie en het werken aan zelfliefde.

Venus Retrograde in Tweelingen is een geweldige tijd om je creativiteit aan te boren. Zodat de schoonheid van Venus zich via jouw creativiteit kan manifesteren.

Dit is een ontzettend belangrijke periode om te werken aan je zelfliefde, je schoonheid van binnenuit te bekijken en vooral te ervaren. Om je vervolgens open te stellen voor je Tweelingziel. Want de intentie en taak van Tweelingzielen is niet meer en niet minder een zielenafspraak om in dit leven bij elkaar te komen en veranderingen binnen het collectief aan te brengen door samen te werken.

Let op, de mensen die in deze generatie, de generatie hiervoor en de generatie hierna hun tweelingziel ontmoeten zijn de incarnaties van hele oude zielen die meehelpen met deze grote bewustzijnsverschuiving van de 3e naar de 5e dimensie.

Bekijk wie je vanaf 2004 vier bent geworden, hoe je gegroeid bent en let op de toevalligheden die niet toevallig zijn.

Kom je er niet uit, dan weet je me te vinden…….contact

  • Kijk voor de workshops hieronder......


Ohw, ken je me nog niet let dan op,

Alle workshops vinden plaats in de 5e dimensie en worden aangeboden met Kosmische opstellingen met paarden en Astrologische begeleiding. Je kunt natuurlijk ook altijd een afspraak met mij maken voor een Astrologisch consult om te kijken waar je vast zit, welke (familie)dynamieken jou nog ondermijnen of om te kijken waar je staat met je tweelingziel en je spirituele ontwikkeling.

Wil je op de hoogte blijven van alle veranderingen die eraan komen schijf je dan snel in voor mijn Astrologische nieuwsbrief of meld je aan voor de algemene spirituele nieuwsbrief van paraview.