De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

Een glimp van de 5e dimensie en de nieuwe tijd.

Ook al lijkt alles op dit moment somber, omdat we hier op aarde in een lockdown zitten en velen het zwaar hebben door het Coronavirus of de gevolgen van het covid-19. Maar achter de schermen speelt er zich iets fantastisch moois af, waar we binnenkort in de fysieke wereld de vruchten van kunnen plukken. De mensen die erg gevoelig zijn kunnen de schoonheid en magie van de nieuwe tijd al waarnemen. Venus, de planeet van schoonheid en verbinden, is op dit moment flink aan het werk en weeft zij met haar magische energieën een prachtig bloemenmotief in ons heelal. Ze staat op het punt om haar prachtige werk in de fysieke wereld te tonen en doordat ze een vierkant maakt met Neptunes worden de deuren opengezet naar de andere dimensies.

Vanaf ongeveer 9 april, als Venus haar schaduw ingaat, zal ze een spanningsveld maken met Neptunes de planeet van het goddelijke en Spiritualiteit. Het is alsof even de poorten naar de andere dimensies opengezet worden en we de andere dimensies haarzuiver kunnen waarnemen. Dit betekent bijvoorbeeld dat we onze overledenen, die simpelweg in een andere dimensie zitten, duidelijker waar kunnen nemen, mits we ons niet blindstaren en op de 3e dimensie waar angst, (familie)karma, materiële zaken en de emotionele afhankelijkheid zitten.

Om de andere dimensies waar te kunnen nemen hebben we innerlijke rust nodig en lijken de maatschappelijke beperkingen op het juiste kosmische moment te zijn gekomen. Door de fysieke afstand met andere mensen kunnen we nu onze gevoelens, emoties en andere dimensies beter waarnemen en herkennen.

Mogelijk dat je al in de 5e dimensie zit, maar dat jij je nog niet volledig bewust bent. In de 5e dimensie communiceren de dieren met ons alsof het mensen zijn. Ze geven ons hints en wijzen ons de weg. Zwarte vogels geven aan dat je met systemen geconfronteerd gaat worden zoals strijd, een onverwachte bekeuring of een aanmaning van een vergeten nota. De duiven zijn van oudsher de boodschappers van god, zij heffen deze energie weer op. Zie je duiven, met name twee duiven (een verwijzing naar je tweelingziel), dan weet je dat je vertrouwen moet hebben. Een andere zeer belangrijke aanwijzing zijn de dubbele getallen en spiegelgetallen. Dit is een teken dat je bewustzijn opent en dat je er klaar voor bent om de 3e dimensie achter je te laten. Dan begint pas echt je groeiproces!! Het zien van dubbele getallen en spiegelgetallen is ook een vorm van communicatie vanuit een andere dimensie. Deze vorm van communicatie komt meer uit de 6e en 7e dimensie. Binnenkort zal ik extra aandacht besteden aan de communicatie met getallen. Nog even geduld…. 😊

Hier nog een paar handvaten hoe Je de 5e dimensie kunt zien en waarnemen. Let op de grote zwermen vogels, veel dieren in het algemeen, rust in de atmosfeer, maar ook binnen in jezelf. De mensen hebben een zachtere gloed, omdat de lagere wil waar materie, strijd en je territorium afbakenen gevoelsmatig van levensbelang zijn en alles om je angsten draait, verdwenen is.

In de 5e dimensie kun je de verbanden zien over je levensloop, je zielsverwanten en vooral herken jij je tweelingziel zonder emotionele afhankelijkheid, projecties en zonder nog iets van de ander te willen of te verwachten. Misschien heb je het ook gemerkt, dat als je bijvoorbeeld naar bomen kijkt, je daar wezens in kunt zien. Ook kan het zijn dat je dagelijks langs een stuk weg gaat, om bijvoorbeeld naar je werk toe te gaan en je gebouwen ziet die je daar nog nooit eerder hebt zien staan.

Nog een ander dingetje, onze dromen zijn ook sterk aan het veranderen. Maar daar zal ik binnenkort ook op terug komen. We gaan onze hersenen anders gebruiken waardoor we de andere dimensies kunnen zien. Puur en zuiver een onderdeel van de Evolutie en is allemaal de 5e dimensie.

Heb je het idee dat je vast blijft zitten in de 3e dimensie, wat zich manifesteert in angsten en durf je nog niet echt op eigen benen te staan, heb dan vertrouwen, want daar gaat het in de 5e dimensie om. We zitten in een overgangsfase en deze schommelingen in je stemming horen erbij. De overgang naar een hoger bewustzijn gaat nou eenmaal niet zonder slag of stoot. Maar het einde is in zicht….

Neem de sprong naar vertrouwen en realiseer je dat we ook soms mensen moeten achterlaten, omdat ze vasthouden aan de 3e dimensie en vastzitten in hun eigen proces. Geen nood, ze komen vanzelf, want iedereen gaat met de billen bloot in dit proces. En vergeet niet dat iedereen die je nodig hebt voor je verdere ontwikkeling in de 5e dimensie jou liefdevol zal opwachten als je de sprong naar de 5e dimensie waagt en je overgeeft aan het vertrouwen.

Tot slot, de 4e dimensie is alles wat we kunnen aanraken: mensen, materie en alles wat fysiek is. In de 4e dimensie zul jij je examen af moeten leggen om over te kunnen gaan naar de 5e dimensie en zal de kosmos jou testen door je, zeker met Venus retrograde, weer met een paar oude zaken te confronteren en met Neptunes vierkant gaat dit gepaard met veel verwarring. Dus wacht even met het nemen van beslissingen. Vergeet niet het bijbehorende video hiernaast te bekijken en liken wordt gewaardeerd :-)  

Kom je er niet uit, dan weet je me te vinden…….

Ohw, ken je me nog niet let dan op,

Alle workshops vinden plaats in de 5e dimensie en worden aangeboden met Kosmische opstellingen met paarden en Astrologische begeleiding. Je kunt natuurlijk ook altijd een afspraak met mij maken voor een Astrologisch consult om te kijken waar je vast zit, welke (familie-) dynamieken jou nog ondermijnen of om te kijken waar je staat met je tweelingziel en je spirituele ontwikkeling.

Wil je meer op de hoogte blijven van alle veranderingen die eraan komen schrijf je dan snel in voor mijn Astrologische nieuwsbrief.

Of heb Interesse in de meest unieke workshops van Nederland, uiteraard met paarden en Astrologische begeleiding? kijk dan op workshops

Wil je liever het artikel lezen in een tijdschift, bestel dan het magazine van BLOOM.BE


Auteur: Desiree G.E. van Toor

Copyright Paraholon WTC 2020


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!