De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

Verhoogde druk en Intense veranderingen, Zonsverduistering 21-06-2020

Op de valreep, vlak voor de zonsverduistering die op 21 juni plaats zal vinden heb ik besloten om nog een extra astrologisch artikel te wijden aan deze hele bijzondere Astronomische gebeurtenissen.  

Waarschijnlijk voel je al een enorme druk in je dagelijks leven en deze druk zal de aankomende tijd enorm versterken.

Zoals ik eerder schreef en in mijn video’s benoemde, is 2020 een ongelofelijk belangrijk jaar voor de evolutie van de mensheid, en de aarde plaats vindt.

Op Astrologisch en Astronomisch vlak vinden er een aantal hele zeldzame gebeurtenissen plaats.

Voor jouw beeldvorming, ondanks dat je geen Astrologische of Astronomische kennis hebt, wij hebben dit jaar zes verduisteringen i.p.v. gemiddeld vier verduisteringen. De belangrijkste verduistering zal dit weekend plaats vinden en vrijwel tegelijkertijd met de Zomer Zonnen wende op het Noordelijk halfrond die dus ook op de 21ste plaats zal vinden. Slechts een paar uur verschil.

Deze Zonsverduistering zal dan ook dramatische veranderingen teweeg brengen en zullen de veranderingen zich de aankomende zes maanden op wereldniveau maar ook op persoonlijk niveau manifesteren. Om een tipje van de sluier op te lichten moet ik even een stukje in de tijd terug.

Vanaf vorig jaar oktober zagen we wereldwijd dat mensen in opstand kwamen en hun onvrede uitten door massaal te demonstreren. Het was een collectieve kettingreactie die voelbaar was van Columbia tot aan Japan, en ook in Nederland werd gedemonstreerd als nooit tevoren. Dit was de voorloper op de Pluto- Saturnus conjunctie die op 12 januari exact was. Een zeer zeldzame configuratie. De laatste Pluto-Saturnus conjunctie in Steenbok was namelijk ongeveer 500 jaar geleden en de Protestante revolutie inluidde. (Verandering van geloofsovertuigingen)


Vervolgens schoof Saturnus, heer van Karma, restrictie en zelfdiscipline, macht en status het teken waterman (het leefgebied van het collectief, de massa, gelijkheid, vrijheid en individualisme) in. Hier hoef je geen Astroloog voor te zijn om te bedenken wat dit inhield. Het Corona virus brak uit en we werden massaal op de rem gezet, in angst geduwd en kregen wij allerlei restricties opgelegd. Zoals ik in mijn vorige artikelen schreef, zouden de afgelopen drie maanden de trend zetten voor de aankomende jaren.

We zien nu dat Saturnus weer terugloopt naar het teken Steenbok en de gebeurtenissen en de daaraan verbonden maatregelen herzien worden.


Maar goed, in ons Universeel pretpark kunnen we nog veel meer verwachten en probeer ik je erop voor te bereiden op wat er komen gaat.


Deze zonsverduistering zal hevige en intense veranderingen inluiden op zowel persoonlijk als collectief vlak. De energieën en de frequentie van de aarde zal vanaf nu enorm stijgen en kun je hierdoor het gevoel krijgen dat de druk van binnenuit en van buitenaf enorm toeneemt. Waarschijnlijk heb je het idee dat je de veranderingen in je leven niet meer bij kunt houden.

Maar goed, voor iedere verandering voelen we weerstand, alsof je tegen muren oploopt en de spanning en frustratie van binnenuit en van buitenaf opbouwt, zeker met Mars, de planeet van actie in het teken Vissen (het leefgebied van het collectief, zeg maar gerust de oceaanbodem). Wij mensen zijn bang voor veranderingen en we willen graag alles bij het oude laten. Het kan zo zijn dat je innerlijk staat te springen om veranderingen, maar dat je met partijen en personen te maken gaat krijgen die jou proberen tegen te houden en te onderdrukken. Een gevoel alsof je jouw examen wilt halen maar eerst nog een laatste moeizame en ingewikkelde scriptie moet schrijven.

Zeker met Mars, die rond 27 juli zijn eigen teken Ram in gaat, zal jij je niet langer kunnen verloochenen. Dan begint namelijk het tentamen op zielen niveau. Ook de periode dat Mars in zijn eigen teken zal zijn is uitzonderlijk. In plaats van de gebruikelijke twee maanden in hetzelfde teken zal Mars nu ongeveer 6.5 maand in het teken Ram vertoeven.


De Astronomische tafel van de nieuwe tijd wordt nu gedekt als voorbereiding op 2023. Alle Astrologen zullen het met mij eens dat ons leven en onze wereld na dit jaar, 2020, nooit meer hetzelfde zal zijn.

Maar het draait niet alleen om de wereld, het draait ook om jou. Met mercurius, die vorige week terug ging lopen in het teken Kreeft zal jij je bewuster worden van jouw eigen gevoelens, gevoelens ten aanzien van huis, haard en jouw emotionele veiligheid. Dit is de periode om jezelf te onderzoeken of jij nog bepaalde dingen wilt en hoe jij ze anders zou willen hebben.

Onderzoek of jouw relaties, vriendschappen en contacten kunnen voldoen aan jouw emotionele behoeftes. Let op: Hiermee bedoel ik niet emotionele afhankelijkheid.  

Er gebeuren op dit moment zoveel dingen tegelijk. Als ik schrijf: alles tegelijkertijd, dan mag je dit nu letterlijk nemen. Zoveel Astrologische events op 1 dag die een periode van zes maanden aan veranderingen in zullen luiden, maakt zelfs mij sprakeloos en ben ook ik naar lucht aan het happen.

Wat kunnen we verwachten? Heb je even😅

Doordat Mars zolang in het teken Ram zal zijn, zal jij je innerlijk zelfstandiger gaan voelen. Gevoelens van boosheid zullen meer tot uiting komen als jij je belemmert voelt. Maar ook gevoelens van angst, angst voor het onbestemde en het grote….

Mensen zullen over het algemeen wat agressiever kunnen reageren, ik denk dat dit de aankomende maanden ook in de media te zien zal zijn.


Hoe het ook zij, er zijn ook hele positieve energieën tegelijkertijd werkzaam. Zie het alsof we met elkaar in een vliegtuig zitten en op verschillende luchtlagen vliegen, met hier en daar een beetje turbulentie. Zo werkt het ook met de energieën van de planeten. Ze hebben ieder een eigen baan van energie en je kunt in het universeel paradijs heen en weer geleiden op de verschillende energiebanen, de tegelijk aanwezig zijn.

Neptunes, (de planeet van Spiritualiteit, dromen, onvoorwaardelijke liefde) staat op hetzelfde moment als dat de zonsverduistering plaats vindt, stil aan de hemel om straks zijn positie te veranderen. Ook staat Venus (de planeet van verbinden, relateren, schoonheid en liefde) op hetzelfde moment stil om haar positie volgende week te veranderen. Hierdoor worden de Energieën van deze twee liefdevolle planeten geïntensiveerd en zullen ze ook gedurende de aankomende 6 maanden sterk te voelen zijn. De afgelopen maanden hiervoor, met Venus retrograde, kreeg je weer de kans om je relaties te onderzoeken. Lees meer over Venus Retrograde in mijn artikel “Venus en Mercurius Retrograde, Het ontwaken van Tweelingzielen”

Belangrijk is om de aankomende zes maanden vooral op deze liefdevolle energieën te focussen en niet in angst, boosheid of frustratie te gaan zitten, want dan zit je weer in de derde dimensie. Gebruik de Mars energieën om nieuwe dingen, een nieuwe hobby, een nieuwe weg in te slaan. Ga pionieren en ontdekken wat jouw ziel voor jou in de nabije toekomst in petto heeft. Heb je het idee dat je de grond onder je voeten aan het verliezen bent, ga dan naar water of ga de natuur in en probeer te mediteren. Vergeet niet dat de frequentie van de aarde, maar ook van jouw lichaam de aankomende maanden sterk zal stijgen. Dit betekent ook dat Tweelingzielen zich zullen verbinden om samen te werken en de Zielsverwanten zich samen gaan voegen als een soort zieleneilandjes om elkaar op dezelfde frequentie te versterken.  

Nog een kleine kanttekening bij deze bijzondere Astronomische gebeurtenissen.


We gaan over van de derde naar de vijfde dimensie. Kijk voor meer informatie naar mijn YouTube-video “Een glimp van de vijfde dimensie”

Zit je al in de vijfde dimensie (ben je al emotioneel losgekoppeld) en word je nog steeds omringt door mensen uit de derde dimensie die zich anders profileren als dat ze zijn, en dan praat ik over de valse goeroes in je leven. Deze maskers gaan onherroepelijk vallen. Je zult merken dat je ad-hoc vriendschappen, relaties en zelfs energetische banden gaat verbreken. Als je merkt dat iemand jou emotioneel leeg trekt, dan heb je met iemand vanuit de derde dimensie te maken. Geen nood, zodra zij zelf de stap naar de vijfde dimensie hebben gezet en daadwerkelijk bij jouw horen, komen ze ook weer terug in je leven.


Ook al lijkt het zwaar, en heb je het gevoel dat de energieën bijna niet te hanteren zijn, vergeet niet dat wij allen ervoor gekozen hebben om in deze periode te incarneren en de waanzinnige sprong in de Evolutie, de overgang van het Vissen naar het Aquariustijdperk mee te maken.


Wil je meer inzicht in jouw leven, jouw zielenbestemming of loop je nog tegen blokkades aan, maak dan een afspraak voor een Astrologisch consult. Heb je nog iets uit te werken met familie, schrijf je dan in voor de bijzondere workshop op 19 aug. a.s. “De Erfenis, familiekarma of familiedrama” Onderdeel van de workshop zijn Karmische opstellingen met paarden en Astrologische begeleiding.Auteur: Desirée G.E. van Toor

Copyright ã ParaHolohn.WTC 2008-2020


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!