De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

De Erfenis, Karma en de gevolgen… zomer 2020,

Familiekarma en de gevolgenHoe toepasselijk kan het zijn dat een aantal maanden geleden mij gevraagd werd of ik in juli een artikel wilde schrijven over karma en familiekarma.

Wat is er allemaal gaande........?

Deze week begon Mercurius in het teken Kreeft weer direct te lopen. Dit vergt iets uitleg. Kreeft is op een lagere octaaf het teken waar je emotionele behoeftes liggen. Maar op een hogere, bijna niet te bevatten hoogte, is dit het teken van de evolutie. Want wij denken heel veel maar het zit ‘m in het gevoel en het ervaren. Daar, op die plek, ligt de sleutel tot karma en familiekarma. Het teken waar we ons thuis willen voelen. Dit teken spoort ons aan om op zoek te gaan naar ons ware thuis. En dat hoeven niet per definitie onze familieleden te zijn. Hier houdt al het denken op maar stappen we in het gevoel. Een gebied wat in de westerse wereld helemaal ondergesneeuwd is. In een maatschappij waar alleen ratio gewaardeerd wordt en gevoel, emoties en dromen als subjectief weggezet worden.

Helaas zitten we met 2000 jaar indoctrinatie over macht en manipulatie en werden wij afhankelijk gemaakt en in onderdrukking gezet. We moesten vooral onszelf wegcijferen om te tonen dat we van de ander hielden. Huwelijken werden gesloten met als achtergrond status. Spirituele verbindingen en kennis over zelfontwikkeling moest je bekopen met beschuldigingen over hekserij, waar de dood op volgde. Wel moesten we gehoorzamen aan wat ons opgelegd werd door de instituten waardoor we afhankelijk werden. We kregen dan ook een vertekend beeld van het aangaan van verbindingen. Met name in de donkere middeleeuwen waar vele zielen een bloedige dood stierven, uitgehuwelijkt werden met als hoofdbelang nog meer macht en status, werd er heel veel karma geschept. We kregen een heel vertekend beeld van het aangaan van verbindingen.

Tja, en de laatste jaren voelen we dit. Want wij gaan nu over naar het Aquariustijdperk en we hebben al een verhoogd bewustzijn. Gevoelens die je in de periode kunt ervaren zijn dat je naar je familie kijkt en denkt: ‘Ik word geacht om van jullie te houden maar ik voel het niet.’ Of dat je naar je partner, vriend of vriendin kijkt en denkt: ‘Ik ken je 20 jaar, maar ik ken je helemaal niet’. Wat we dan ook zien is dat relaties en vriendschappen ad-hoc verbroken kunnen worden. Ook op energetisch vlak. Onze hele tijdsbeleving en realiteit is aan het veranderen en de meesten van ons voelen dat er veel meer is dan dat we met het blote oog Kunnen zien.

Nu, dit jaar 2020, is voor ons astrologen enorm belangrijk want we staan aan de voordeur van de nieuwe tijd die op 23 maart 2023 in zal gaan als Pluto, heer van transformatie, onderwereld, dood en wedergeboorte, het teken Waterman in zal gaan. Waterman is het teken van de massa, het collectief en nog veel meer….

En voor ieder nieuw begin is er een einde. De planeten en sterren helpen ons om de overstap te maken naar de nieuwe tijd. Het is een astronomisch uitzonderlijk jaar, waar zelfs wij astrologen hoofdpijn van krijgen.

2020 staat voor bewustwording en vooral bevrijding met 7 planeten retrograde, oftewel teruglopend, waardoor de energieën anders zijn dan dat we gewend zijn. Het is een jaar van introspectie en zelfreflexie. Vraag jezelf voortdurend: ‘Wat wil ik?’ en ‘voelt dit goed in overeenstemming met mijn ziel?’ Een belangrijk handvat hierin is wanneer je echt weerstand voelt. En dan heb ik het niet over een angst want ook een angst kan weerstand oproepen, maar dat is een ander soort weerstand. Door de introspectieve periode van de Corona uitbraak kregen we ook de kans om onze energie inwaarts te keren. Te onderzoeken wat jouw echte gevoelens zijn zonder afgeleid te worden door de hectiek van de maatschappij.  

Met Mercurius retrograde in het teken Kreeft, kregen we de afgelopen weken kans om te onderzoeken waar onze emotionele behoeftes lagen en waar en waarmee we ons thuis zouden voelen in ons lichaam en in ons leven. Dit is het niet alleen, het is het hele jaar een energie van vallen en opstaan. Je visies herzien, je contacten en relaties toetsen op jouw eigen waarheid. Maskers zouden bij bosjes vallen en menig moment dat je aan jezelf hebt getwijfeld of je het wel goed zag…. De sluiers over ons bewustzijn zijn aan het wegvallen en inzichten kunnen hierdoor wel redelijk schokkend zijn.  

Ben je in overstemming met het universum, dan zul je het over het algemeen iets gemakkelijker hebben om zaken, mensen en situaties los te laten. Val je terug in angst dan wordt het wat lastiger. Want dan slaat ook weer de afhankelijkheid toe. Met 7 planeten retrograde en ongewoon veel zons- en maansverduisteringen dit jaar, zul je met je karma (lees: de situaties die zich keer op keer in jouw leven herhalen en waar je geen vat op krijgt) geconfronteerd worden. Zowel met persoonlijk karma als familiekarma. Want je bent natuurlijk geïncarneerd in een bloedlijn die aansluit op jouw levensprocessen. Maar daar kom ik wat later op terug.

De karmische test......

Deze zomer zou jeworkshop de Erfenis, familiekarma getest worden op jouw verantwoording. Jupiter retrograde conjunct de Zuidknoop legt eigenlijk de vinger op de zere plek, waar door angst en afhankelijkheid de zelfdiscipline ver te zoeken is. Conjunct Pluto, de heer van de onderwereld, die zo aardig is om jou te confronteren met volledige transformatie, oftewel verandering. Ja, en wij mensen vinden veranderingen niet echt leuk. In tegendeel, de meesten willen alles bij het oude laten en voelen zich een soort bedreigd waardoor er geduchte angsten om nieuwe stappen te zetten voelbaar kunnen worden. Ik hoor je bijna denken: ‘Maar ik wil zo graag veranderen!’ Of ‘ik wil mijn leven veranderen’. Maar dat bedenk je met jouw hoofd, dat je graag een nieuwe weg in wilt slaan. Je kunt daar alle vruchten van zien aankomen maar het uitvoeren is een heel ander verhaal. Dan weten we niet hoe en gaan we uitstelgedrag vertonen. En dit is dus allemaal angst voor het nieuwe! Op het moment dat we dan smoesjes tegenover onszelf gaan vertellen waarom het nu niet zou kunnen of dat het misschien minder leuk is dan dat je bedacht hebt, stap je eigenlijk weer in de valkuil van jouw angst en creëer je onbewust nieuw karma. Als je exact wilt weten wat het woord karma inhoudt, kijk dan naar mijn video. In mijn video zal ik de werking van karma nog verder toelichten. Helaas wordt ook in de spirituele wereld nog wel eens met het woord Karma gegooid, terwijl men niet weet wat karma precies inhoudt en hoe het werkt. Maar voor nu, om het simpel te houden, karma betekent: ‘De wet van oorzaak en gevolg’. Alles wat wij doen resoneert ergens op en we kunnen hier vroeg of laat iets op terug verwachten. Wij kijken ook niet naar positief karma of negatief karma. Het gaat om bewustwording.

Karma en angsten......

Het zijn onze angsten die onbewust karma in stand houden. Angsten die meegenomen zijn vanuit een vorig leven en in dit leven nog een keer worden versterkt omdat onze ziel wil dat wij door onze angsten heen gaan zodat wij verder kunnen ontwikkelen naar een hoger bewustzijn.

Al deze herinneringen zitten in het teken Kreeft. Indien je zelf met astrologie bezig bent, kijk dan naar de planeten en de aspecten die jouw teken Kreeft prikkelen want daar zit de sleutel tot de evolutie, jouw evolutie op zielenniveau. We hebben natuurlijk de laatste twee jaar met de Noordermaansknoop (de karmische wegwijzer) in het teken Kreeft volop de gelegenheid gehad om onze emotionele ontwikkeling en de daar aan gekoppelde angsten te onderzoeken. En vooral op het einde van deze transit in het teken Kreeft werden we ook fysiek en maatschappelijk op de rem gezet met de Covid-19 uitbraak, juist om ons emotioneel los te koppelen en de focus naar binnen te richten. Maar we zijn er nog steeds niet. Want het tegenoverliggende teken van Kreeft is Steenbok, het teken van macht, status, systemen en ego. En daar ligt een niet te negeren karmisch obstakel. Pluto, Jupiter, Saturnus en de Zuidermaansknoop zijn daar gebundeld. Op wereldniveau zien we dat men krampachtig de macht en de controle probeert te houden om alles bij het oude te laten, desnoods met geweld. We hebben op wereldniveau dan ook een knap staaltje karma uit te werken als we kijken naar oktober 2019 toen demonstraties wereldwijd de kop op staken. Gevolgd door de Corona-lockdown. En toen kwam er stilte en werden we geforceerd om te gehoorzamen. Dit is een kettingreactie aan karma.

De demonstraties wereldwijd lieten zien dat er een collectieve onvrede was, wat veroorzaakt is door het misbruik van systemen. In reactie op de collectieve onrust kwam er de uitbraak van Corona waardoor we niet alleen in rust gezet werden, maar ook moesten gehoorzamen. Nu, waar Saturnus weer even teruggelopen is in het teken Steenbok, worden alle maatregelen herzien en zien we dat de overheden de teugels iets los laten en we weer langzaam ons oude leven kunnen oppakken. Maar goed, dit jaar zal alles veranderen. Aan het einde van 2020 zal onze wereld niet meer zo zijn, zoals we gewend waren.

Maar goed, de Noordermaansknoop in Kreeft heeft jou de afgelopen twee jaren de kans gegeven om jouw emotionele behoeftes en veiligheid te onderzoeken. De plekken waar jij jezelf wegcijferde, waar je mogelijk een berg schuldgevoel voelde als je iets niet deed of als je probeerde nee te zeggen. Vanaf mei 2020 werd je dan ook een soort van geacht om te weten wat je niet meer wilt en wat je juist wel wilt en nodig hebt op emotioneel en gevoelsmatig vlak. Nu, waar we weten wat je graag wilt, wat je nodig hebt om verder te ontwikkelen en waar jij je goed bij voelt, moeten er wel een aantal zaken veranderen. Want de volle huisbezetting in Steenbok zorgt ervoor dat wij geneigd zijn om het vertrouwde en dat wat we gewend zijn te blijven herhalen, ook al druist het tegen ons gevoel en ons innerlijk wezen in. En dan praten we weer over onderdrukking en het scheppen van onbewust karma. En vergeet niet dat wij mensen gewenning dieren zijn. Dus louter uit angst voor het nieuwe en de gewoonte doen we dingen die ons persoonlijk geluk ondermijnen en waar we spijt en schuldgevoel creëren. We passen ons aan, cijferen onszelf weg, met name bij de mensen die ons het naast staan. En dit is karma. Voor de duidelijkheid zijn schuldgevoel en spijt enorm bindend en praten we weer over het kleverig en onbewust karma. Deze patronen zijn gebrandmerkt in jouw onderbewustzijn. Gekleurd door familiepatronen en gebeurtenissen in dit leven. Maar daaronder zit een herinnering vanuit 1 of meerdere vorige levens. De eerste herinneringen zijn altijd angst. Want geloof het of niet, onze ziel wil dat jij door je angst heen gaat. Zodat je ziet dat al jouw angsten gebaseerd zijn op een herinnering en niet meer in het huidige leven van toepassing zijn. Ik kan dit proces alleen maar in een casus omschrijven.

Stel je voor............:

Je was nog heel klein, een jaar of vier. Je ging naar de kleuterschool, wat je eigenlijk niet leuk vond. Je moeder bracht je er altijd heen, maar je was liever bij haar i.p.v. op die vervelende school. Je keek de hele dag ernaar uit dat je moeder je kwam ophalen en iedere keer dat ze je ophaalde was je ontzettend blij dat je weer bij haar kon zijn. Tot die ene dag waarop zij niet kwam. Jouw juffrouw kreeg paniek want je moeder had er al lang moeten zijn….. Jij wordt angstig en dan voel je het moment dat je niet belangrijk meer bent voor haar. Wat je niet weet is dat zij mogelijk autopech had in een tijd waar nog geen mobiele telefoons bestonden. Een heel arsenaal aan gedachten gingen er door je heen, dat jouw broertje of zusje belangrijker was, dat jij er niet toe deed. Je voelde je alleen, verlaten en in de steek gelaten. Je besloot om boos te zijn en nooit meer met je moeder te praten. Nooit meer aardig tegen haar te doen omdat je zo verdrietig was. (Dit is het bewustzijn van een kind)

En dan stel je bent een jaar of 16. Je eerste vriendje of vriendinnetje heb je ontmoet. Je bent stapelgek met hem of haar. Je kijkt er iedere seconde naar uit om bij diegene te zijn. Het gaat een tijdje perfect tot die ene dag. De dag dat je afgesproken hebt bij de cafetaria om de hoek. Je wacht, tijd verstrijkt en je wacht…. Maar hij of zij is in geen velden of wegen te bekennen. De angst en vertwijfeling slaat toe, exact dezelfde angst en vertwijfeling als toen je vier was. Je bent het incident dat je moeder je toen niet kwam ophalen vergeten. D.w.z. dat jouw hoofd het niet meer weet. Maar jouw gevoel weet het nog heel goed. Dus de emoties die gekoppeld zijn aan het incident dat jouw vriend of vriendinnetje niet kwam opdagen activeren de herinneringen inmiddels opgeslagen in jouw lichaam van toen je vier was.  Jouw reactie zal hetzelfde zijn als toen je vier was. Je keert je in jezelf, je sluit je emotioneel af want je voelt je in de steek gelaten. En zonder erbij na te denken word je afstandelijk en gesloten en duw je jouw vriendje of vriendinnetje van je af. Whoppa…. En daar hebben dan onbewust karma.

Die eenzaamheid......

Die eenzaamheid, het verlaten zijn, het gevoel in de steek gelaten te zijn, die pijn is zo groot dat jij je emotioneel afsluit en je de ander van je afduwt…. Maar je weet het niet. Je bent je niet bewust. Het is zelfs meer een lichamelijke reactie dan dat je dit vooraf bedenkt. En laat het nu zo zijn dat je in dit leven bent geïncarneerd om liefde te ontvangen. Je hebt meerdere levens gehad waar je heel hard hebt moeten vechten om te kunnen bestaan. Meerdere levens waar je ronduit op een erbarmelijke manier hebt moeten overleven. En dan incarneer je in dit leven met als zielenwens liefde te ontvangen.

Mijn ervaring is dat je altijd in het tegenovergestelde nest geboren wordt. Want jouw karma begint al voor de geboorte. Dus in deze casus heb je waarschijnlijk heel hardwerkende ouders die erg rationeel en praktisch zijn en weinig tijd hebben voor affectie en emotionele perikelen. Terwijl jij zoveel behoefte hebt aan liefde, warmte en geborgenheid. Oh, voordat ik het vergeet, jouw vriendje of vriendinnetje had huisarrest. Maar hij of zij kon jou dat niet laten weten.

Wat ga je dan doen? Je hebt zoveel gevoelens en je kun het niet bespreken. Dus ga je het goede voorbeeld geven. Je strooit met je liefde en dat put je uit. Tegelijkertijd sluit jij je emotioneel af want die herinnering van in de steek gelaten te zijn zit nog steeds in je systeem en je wilt niet opnieuw gekwetst worden. Een stukje zelfbescherming opgeslagen in je onderbewustzijn. De erfenis, familiekarma of familiedrama

Maar deze zelfbescherming houdt feitelijk jouw eenzaamheid en gevoelens van afwijzing in stand. Ja en zo rond je 30ste ben je zo teleurgesteld in het leven. Zoveel liefde gegeven en niks terug gekregen. Maar er was wel liefde en genegenheid, alleen door jouw trauma kon je het niet voelen of binnen laten komen. Dit noemen we dan ook onbewust karma. De kunst is om bewust karma te scheppen. Dat we ons realiseren dat iedere stap en iedere keuze die wij maken consequenties heeft en er een bewuste afweging gemaakt wordt of we dit echt willen en we niet anderen hiermee afwijzen of benadelen.

Wij zijn mensen. Wij vinden het wel fijn om de ander de schuld te geven als dingen niet uitpakken zoals we bedacht hebben. Maar vanuit karmisch oogpunt kijken we altijd in de tegengestelde richting. Belangrijk is om jezelf voortdurend af te vragen wat jouw rol is i.p.v. de ander de schuld te geven. Dit is de enige manier om onbewust karma om te zetten in bewust karma. En bewust karma betekent niet meer of niet minder dan dat jij de consequenties ziet van jouw eigen gedrag. Er zijn een hoop fabeltjes omtrent karma, meer hierover in de video aansluitend op dit artikel.

Begin dit jaar hadden we de spectaculaire Saturnus Pluto conjunctie die we heel 2020 zullen voelen. Deze transit zorgt ervoor dat jij het gevoel gaat ervaren dat alles waar je in geloofde en waar je zekerheid uit haalde ondersteboven gegooid wordt. Al de oude geloofssystemen komen onder een vergrootglas te liggen en je kunt hierdoor met je grootste angsten geconfronteerd worden. Vergeet niet de 18 maanden lange transit van Noordermaansknoop in Kreeft. Deze transit liet jou voelen waar je werkelijk blij van werd en emotionele veiligheid ervaarde, losgekoppeld van wat je uit je bloedlijn en opvoeding mee kreeg. In tegendeel, het zou er lijnrecht tegenover staan. Sterker nog, het waren de gevoelens waar je bij dacht: ‘Als ik dit ga doen, dan word ik totaal afgewezen door familie en vrienden’.

En toch, karmisch en planetair gezien is het de bedoeling dat jij jezelf beter leert begrijpen en dat jij zelf niet de waarheid van jouw familie volgt, maar jouw eigen puurheid en zuiverheid. Maar om hier gehoor aan te geven betekent dit dat je door jouw eigen angsten heen moet. Tja, aan jou de keuze…. Ga jij je weer aanpassen vanuit angst om afgewezen te worden?

Kies je eigen weg.......

Of trek jij je stoute schoenen aan en ga je voor jezelf, waarvoor je bent geïncarneerd met als gevolg dat je mogelijk mensen zult gaan verliezen? Dit is het stukje evolutie wat het teken Kreeft vertegenwoordigt. Het betekent namelijk dat jij je angsten onder ogen moet leren zien. Je kunt overvallen worden door angsten en besluiten om in jouw comfortzone te blijven zitten en wachten totdat je gered wordt… en daarmee de mensen die jou echt dierbaar zijn, jouw zielenfamilie, oftewel jouw zielsverwanten te verliezen. Of besluit je om Jupiter retrograde in Steenbok te trotseren en je verantwoording voor jouw eigen leven en jouw persoonlijk geluk in eigen handen te nemen en door jouw angsten heen te gaan?

Zeker in dit jaar, 2020 met zoveel planeten retrograde, krijg je een fantastische kans om jouw alles, ieder connectie en iedere verbinding, te toetsten op jouw eigen waarheid.

In de fysieke wereld lijken veel zaken die je graag wilt of wilt bereiken op dit moment in slow motion te gaan, maar je wordt beschermd vanuit een hoger plan. Je krijgt dit jaar de kans om te onderzoeken of dat wat je dacht jou gelukkig te maken, ook werkelijk gevoelsmatig zo is. Kijk, alle maskers gaan vallen. Ook jouw eigen maskers en als je vasthoudt aan uiterlijke schijn en status, als je probeert de macht en de controle over jouw omgeving te houden, ga je als het ware de strijd verliezen. Je gaat dit voelen doordat een aantal dierbare mensen uit jouw leven gaan verdwijnen.

Het zit zo met karma, wij reïncarneren in dezelfde zielengroepen, keer op keer. Maar er zijn verschillende zielengroepen met verschillende intenties. Binnen deze groepen heeft veel vermenging plaatsgevonden doordat we met niet al te oprechte motieven verbonden zijn. Vaak waren macht en status de drijfveren. We zijn eigenlijk een soort karmisch verdwaald geraakt en krijgen nu, met deze planetenstand en die zons- en maansverduisteringen, de kans om het te corrigeren, mits we absoluut eerlijk zijn tegenover onszelf en gehoor geven aan het teken Kreeft, ons basisgevoel. We zijn druk bezig om over te gaan naar de 5e dimensie en daar willen wij op zielenniveau vrij zijn, een geestelijk onafhankelijk bestaan leiden en niet meer beperkt worden door familie trauma’s. We verlaten de derde dimensie. Waar alle onbewuste karma in zit, de angsten en overtuigingen van onze vorige generaties en het allerergste: De emotionele afhankelijkheid. Want juist de emotionele afhankelijkheid zoals erkenning buiten jezelf zoeken, respect proberen af te dwingen of jezelf wegcijferen is karmisch bindend. Wanneer herken je dat er sprake is van een stevig karma? Dat is als je een situatie of een gebeurtenis met een ander absoluut niet los kunt laten. De gebeurtenis of die persoon komt iedere keer weer in jouw gedachten. Het herhaalt zich iedere keer opnieuw in je hoofd. Kijk naar jezelf. Je herkent dit vast wel in een situatie die ooit gebeurd is in jouw leven. Nogmaals karma is bindend. Is er een situatie die je absoluut niet los kunt laten, dan is er sprake van karma en dan ben je waarschijnlijk niet helemaal eerlijk tegenover jezelf want juist dan blijft het hangen.

En daaraan kunnen we ook herkennen wanneer een karma ingelost is. Want dan verdwijnt het uit jouw systeem. Het is niet meer belangrijk en je voelt berusting. In tegenstelling tot onderdrukking want dan voel jij je constant angstig en opgejaagd. Als wij onze gevoelens onderdrukken zoals bijvoorbeeld in het wegcijferen. Met de gedachte…. ‘Ach diegene heeft het al zo moeilijk, laat ik die last maar dragen want ik heb het makkelijker’…. En achteraf denkend: ‘Oh, ik sta overal alleen in! Als ik hulp nodig heb is er niemand.’ En met tranen in je ogen het werk van een ander afmakend…. Dan schep je serieus onbewust karma.

Nog een keer, de derde en 5e dimensie......

Een belangrijke kanttekening. We gaan over van de derde naar de vijfde dimensie. Dit betekent absolute innerlijke zelfstandigheid. Als er iemand is die jou ongevraagd advies, goed bedoeld advies, geeft dan is dit emotioneel gekleurd door de herinnering en angsten van de ander. Volg je dit advies op dan roer jij in het karma van een ander. Ditzelfde geldt voor jou. Geef jij zomaar goed bedoeld ongevraagd advies, dan kan het zijn dat je onbewust je wil probeert op te leggen aan de ander. Dit zijn de schorpioenensteken waar je karma mee creëert en in stand houdt. Vergeet niet dat de ander jou vanuit zijn herinnering en zijn angst adviseert. Dit zijn niet jouw angsten. Maar ze kunnen wel jouw angsten worden en dan praten we weer opnieuw over karma.

Met Mercurius retrograde in de afgelopen weken zul je nogmaals met de neus op de feiten gedrukt worden op gebieden waar jij je gevoel verloochend hebt. De teruglopende planeten en de daaraan gekoppelde levensgebieden laten je zien waar jij je energie en focus inwaarts dient te richten. En Pluto zal je helpen om je te transformeren naar een hoger en bewuster individu die in staat is om keuzes te maken vanuit jouw hoogste bewustzijn en wat aansluit op jouw zielenontwikkeling.

In september gaat Mars retrograde lopen en dan wordt jou gevraagd om naar binnen te gaan, jezelf afvragend of de zaken waar jij altijd voor gevochten hebt, aansluiten op dat wat je werkelijk probeert te bereiken in dit leven.

Herken jij je in dit artikel en zit je vast? Maak dan een afspraak voor een Astrologisch consult. Op 9 september is er weer de bekende workshop “De Erfenis, familiekarma of familiedrama” waar je de kans krijgt om met behulp van paarden, familieopstelling en astrologische begeleiding angsten en trauma’s uit te werken.

Nog iets in jouw familie uit te werken?? Schrijf je dan in zo snel mogelijk in voor de workshop " De Erfenis, familiekarma of familiedrama"


Auteur:


Desiree G.E. van Toor

Metafysisch Astroloog

Copyright Paraholon WTC 2008-2020


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!