De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

Storm op komst, ingehouden woede, frustratie en doorbraken worden zichtbaar! Mars retrograde in Ram. 9 sept. A.s.

Zoals ik al vele malen dit jaar geschreven en uitgelegd heb, zitten we in een verschrikkelijk zwaar astrologisch jaar en is het met zoveel planeten over de zomer van 2020 serieus tijd om te bezinnen en je leven nog eens goed onder de loep te nemen.  In de aanloop van 2020 kwamen wij al in de verdrukking door de Saturnus-Pluto conjunctie die zoveel teweeg heeft gebracht. Als we alleen al kijken naar de wereldwijde onrust en onvrede die in oktober 2019 begon, wat zich uitte in wereldwijde demonstraties en overheden die opstapten. We zagen dit dan ook pieken en, zoals alle cyclische ritmes, gevolgd worden door een moment van drie maanden rust, genaamd ‘het Corona virus’. Wat een enorme impact en economische gevolgen zal hebben die wij nog niet kunnen overzien.

Dit speelde zich allemaal op wereldniveau af maar wat gebeurt er nu op persoonlijk niveau? Wij voelden allen de intense druk van Pluto (de planeet van transformatie, dood en wedergeboorte) en de weerstand van Saturnus (heer van karma, discipline, angsten en status) maar we zijn er nog lang niet.

Ik denk dat wij astrologen het allemaal met elkaar eens zijn dat dit astrologisch een bijzonder zwaar jaar is in aanloop op de nieuwe tijd. De maand september zal heel intens worden met Mars teruglopend in het teken Ram, een spanningsveld vormend met Pluto, Jupiter en Saturnus.

Mogelijk dat je je in de laatste drie maanden van 2019 en de eerste maand van 2020, erg onder druk gezet hebt gevoeld en het idee had dat je onder de druk van buitenaf beslissingen hebt moeten nemen waar je het misschien onbewust niet mee eens was maar ook geen andere uitweg kon zien.

Tja, hoe het ook zij, alle planetenstanden zijn onomstotelijk met elkaar verbonden en de energieën blijven zich met elkaar verbinden. Hierdoor zal in de maand september de intensiteit enorm toenemen.

De woede en frustratie die je begin dit jaar nog weg kon moffelen onder de mantel der liefde zal in de eerste instantie met Mars retrograde (teruglopend) naar binnen keren. Verstandig zou zijn om je volledig op jezelf te focussen en niets meer van anderen te willen want dan zul je weerstand voelen. Het is wel een uitstekende tijd om te onderzoeken waar jij in de toekomst jouw energie in wilt steken. Gebruik deze tijd om ook met je lichaam aan de slag te gaan, of als je echt boos bent, ga hardlopen of andere sporten oppakken.

Met de laatste nieuwe maan op 18 aug. jl.  in het teken leeuw, wat traditioneel voor een nieuw begin staat, draaiden de zware energieën. We konden met deze nieuwe maan weer in contact komen met ons zelfbewustzijn, plezier en passies. Belangrijk is dat jij je de tijd neemt om zowel goed met je zelf te leren communiceren, maar ook met anderen wat je graag zou willen.

Vanaf april 2019 zijn wij dan ook op collectief niveau druk bezig om ons leven te veranderen. En de bedoeling is om de karmische ballast, waar natuurlijk onze frustratie in zit, langzaam maar zeker los te laten. Hierdoor kan het zijn dat je banden en connecties die je het afgelopen jaar aan bent gegaan, gaat herzien.

Rond 7 september kun je goed nieuws en doorbraken verwachten met de zon driehoek Uranus. Belangrijk is om de weken erna vol in je eigen kracht te gaan staan om jouw eigen dromen en wensen te verwezenlijken met de zon driehoek Jupiter en driehoek Pluto. Al deze zaken zullen de dagen voor 9 september zichtbaar worden en onder druk komen te staan als de energieën van Mars draaien. Kijk voor jezelf wat er in en rond 1988 en 1989 speelde in je leven. Dit was namelijk de laatste keer dat Mars in retrograde liep. Ram is het teken van wilskracht en innerlijk leiderschap en daar zal je behoefte de aankomende maanden liggen om leiding over je eigen leven te nemen en jouw eigen autoriteit te claimen, maar ook een nieuwe identiteit te willen creëren met nieuwe inzichten en nieuwe passies. Maar omdat Mars retrograde loopt en een spanningsveld met Saturnus, Pluto en Jupiter vormt, zul je twee keer zo hard je best moeten doen om de aankomende maanden het gevoel te hebben vooruit te komen. De planeten die naar binnen gekeerd zijn (retrograde lopen) geven altijd de mogelijkheid om een andere kijk op een situatie, gebeurtenis of personen in je leven te krijgen. Tijdens de retrograde periodes krijgen wij dan ook de kans om dingen vanuit een ander perspectief te zien.

Met name dit jaar zal de strijd tussen de 3e dimensie en de 5e dimensie voelbaar zijn.

Zoals ik al vaak zei, het is niet alleen negatief wat we dit jaar op ons astrologische bord krijgen. Achter de schermen gebeuren er ook fantastische ontwikkelingen. Als jij je niet verzet en probeert op de galactische stroom mee te drijven, zul je vanaf 13 september, als Jupiter (hogere kennis, geloof en religie) weer direct gaat lopen in het teken Steenbok (maatschappij) merken hoe jij innerlijk bent gegroeid en hoeveel zelfvertrouwen je hebt gekregen. Het kan zelfs zo zijn dat jij een aantal angsten hebt overwonnen die je tot voor kort belemmerden.

En vergeet niet, op het moment dat jij voor de 5e dimensie kiest en mensen in de 3e dimensie hebt achtergelaten, op het moment dat je overvallen wordt door een realisatie dat de mensen in jouw directe omgeving, jouw collega’s, vrienden en zelfs jouw relaties, niet meer jouw mensen zijn, het moment dat jij je bewust wordt van jouw eenzaamheid en jij je op jezelf teruggeworpen voelt, denkend dat je een soort alien bent vergleken met de rest, dit is het moment dat jouw werkelijke zielsverwanten, je pad gaan kruisen. Mensen waarvan je nooit gedacht hebt, dat uitgerekend zij, jou gaan helpen, je steunen en begeleiden naar de 5edimensie. Ook ga je liefde zien en ervaren wat zijn weerga niet kent, maar net even anders dan dat jij hebt kunnen bedenken. Het zal dan ook vele malen mooier zijn dan dat je hebt durven dromen. Jij hoeft alleen maar die keuze te maken. Meer niet…. De rest wordt kosmisch geregeld.


In de maanden september tot december, met Mars retrograde, ga je de gevolgen van die beslissingen die je eind vorig jaar en begin dit jaar hebt gemaakt voelen. Je gaat inzien dat de meeste keuzes en beslissingen vanuit veiligheid op het verleden waren gebaseerd en je gaat je realiseren dat je een andere weg in wilt slaan. En met Mars een spanningsveld vormend, nog zo een pakweg 35 dagen vanaf dit moment gerekend, zal het rond eind september helder voor je zijn en ga je stappen ondernemen die veel meer aansluiten op jouw zielenbestemming.

Voor meer informatie over Astrologische sessies en consulten mail naar: info@paraholon.nl

Wil je deel nemen aan de workshop " Het mysterie van Tweelingzielen" op 9 sept. a.s. schrijf je dan direct inAuteur: Desiree G.E. van Toor

Copyright ©ParaholonWTC 2020


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!