De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

Laatste loodjes van 2020, Explosiegevaar Volle maan conjunct Uranus……. 31 okt. 2020

Zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief schreef, zijn de maanden oktober, november en december de meest intense maanden van 2020.

Je zult het ongetwijfeld gemerkt hebben dat de energieën erg vijandig zijn op dit moment. We kunnen dan ook nog wat emotionele aardbevingen verwachten in november. Deze volle maan legt de vinger op een intense polariteit door de maan (onze emotionele behoefte en emotionele veiligheid) in een extreem dichte verbinding met Uranus (individualiteit, vrijheid en opstand) in het teken Stier (zekerheid, stabiliteit, veiligheid en vastigheid). En precies deze polariteit hebben we in heel 2020 heel sterk gevoeld. Want anders vertaald is Stier het leefgebied van vasthouden en aanraken, versus Uranus, mentaal en afstandelijk, wat wij allemaal zelfs op cellenniveau gevoeld hebben, natuurlijk terug zien komen over heel 2020, het jaar van Covid-19 waar social distancing en de 1.5 m. een nieuw normaal werd. Ik kan niet anders blijven zeggen dan dat dit jaar niet alleen maatschappelijk maar ook op persoonlijk niveau een heel zwaar jaar is.

Maar we hebben ook wat astrologisch goed nieuws. Mercurius gaat weer recht lopen in het teken Schorpioen. Dit betekent dat jij je mening en overtuigingen de afgelopen drie weken hebt kunnen toetsen op jouw eigen waarheid. Deze transit veroorzaakt nog wel wat misverstanden en miscommunicatie maar uiteindelijk zullen, als Mercurius weer recht gaat lopen rond 3 november, dingen op z’n plaats vallen en zal er helderheid komen over troebele zaken. Zeker met Mercurius in een spannende discussie met Uranus, zullen er serieus dingen aan het licht komen die we niet aan zien komen of verwachten. Blijf je openstellen voor alles wat op je pad gaat komen, want met alle 3D spanning kunnen we verleid worden om onze focus op 3D zaken zoals chaos, frustratie, agressie en competitie te richten. Zeker als je te maken hebt met mensen die jou proberen te manipuleren. Wees hierop bedacht want je wordt linea recta uit de 5edimensie getrokken.

Zorg dat je in de nieuwe wereld blijft en dit betekent dat je vertrouwen, met name in jezelf, blijft houden. De nieuwe wereld is de 5edimensie waar liefde, blijdschap, empathie en compassie heersen. En realiseer je dat je ten aller tijde de keuze kunt maken om je focus en je bewustzijn op de 5e dimensie te richten. Slecht nieuws voor de ego’s. Blijf je vasthouden aan oude overtuigingen en hou je voet bij stuk dat alleen jouw mening de enige juiste mening is, dan ga je in 2020 de strijd verliezen. Er zal dan ook nog weer een lichte confrontatie plaatsvinden rond 12 november, als Jupiter voor de derde en laatste keer dit jaar een omhelzing met Pluto maakt. Rond 12 november kun je weer een macht- en controlestrijd voelen, die je ook rond 4 april en 19 juni gevoeld hebt.

En dan, het beste nieuws voor de maand november is dat Mars rond 14 november weer recht gaat lopen. De dingen waar je de afgelopen 2 maanden op hebt lopen broeden en het idee had niet vooruit te komen, zoals nieuwe stappen in je leven willen zetten, nieuwe projecten starten, andere projecten starten, voor jezelf op willen komen of initiatief nemen, zal in één keer van de grond komen. Je kunt letterlijk rond 14 november persoonlijke doorbraken verwachten.

Nog even een stukje kosmisch nieuws. We gaan op dit moment door een fotonenring. Dit wil zeggen dat er heel veel licht vanuit de Pléiade naar de Aarde komt. Energieën van een ongelofelijk hoge trilling. Wij mensen moeten ons daarop afstemmen om naar een hoger bestaansniveau te komen. Dit maakt ook dat wij met de dag gevoeliger worden en meer en meer dingen waar kunnen nemen die we tot voor kort nog niet waar hebben kunnen nemen. Zowel om ons heen als van binnenuit. Nogmaals, het is zo ontzettend belangrijk om je te verbinden met de hart energie. Deze energie is los van ego en van oordeel. Je hoeft alleen nog maar te zijn….

Verbinden wij ons met onze trauma’s en slachtoffergevoelens en blijven wij de engelen om hulp vragen, slaan we de plank volledig mis en gaan we ons alleen slechter voelen. En onthoud, als wij gaan benadrukken waar we goed in zijn, of als we ons zelfbeeld blijven koppelen aan wat wij kunnen of presteren en vervolgens de healers en engelen om hulp vragen om gered te worden, blijf je in de 3edimensie. Maak nu, het moment dat je dit leest, de keuze om in de 5e dimensie te blijven wat geruled wordt door liefde, inlevingsvermogen, blijdschap en dankbaarheid. Pas dan kun je de magie van de 5e dimensie zien. Als je dubbele getallen begint te zien zoals 11.11 en 22.22 dan kan ik je met zekerheid zeggen dat je in de 5e dimensie zit en je tweelingziel kent of gaat ontmoeten.

Je gevoeligheid zal met de dag toenemen en je dromen zullen intenser worden. Ben je een klein beetje bekend met je dromen, dan ga je merken dat je over dingen en situaties begint te dromen die niet meer terug te voeren zijn op herinneringen uit dit leven.

Een waarschuwing is gepast. Healing kan alleen maar van binnenuit plaatsvinden en niet van buitenaf. De engelen die wij zo om hulp smeken, hebben betere dingen te doen dan zich bezig te houden met de aardse zaken en emotionele veiligheid. Zij zijn er om je de weg te wijzen naar een hoger bewustzijn en een nieuwe vorm van bestaan in liefde, meer niet…. Daarom is emotionele onafhankelijkheid de poort naar de 5e dimensie en de energieën van de planeten zijn de vervoersmiddelen op de route naar de 5e dimensie. Dus geef je gewoon over. Parkeer jouw ego en zwem mee op de stroom van liefde en schoonheid in de breedste zin van het woord.Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!