De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier šŸ˜

Misverstanden & beteugelde vrijheidšŸ™ˆ Mercurius retrograde en Volle maan in leeuw


Terugkomend op mijn laatste video waar ik in vertelde dat wij nog aal wat explosies konden verwachten en dat de kick-off 19 januari zou zijn als mars conjunct Uranus exact was in het teken Stier. Heeft zich inmiddels voltrokken en konden wij dit terug zien in de rellen die door heeDramatische volle maan in leeuw januari 2021l Nederland in alle grote steden plaats vond.

En als wij zo het nieuwe jaar zouden starten, vragen we ons af wat er nog meer gaat komen. Astrologisch gezien staat ons dit jaar veel turbulentie op persoonlijk, landelijk en internationaal niveau te wachten. De energieƫn zullen bijna tegenovergesteld zijn aan 2020 waar we alles gedwee ondergingen. Maar omdat dit te groot is om in ƩƩn artikel te verwoorden breek ik alles in stukjes om je de informatie gedoseerd te geven. En kun je een nieuw YouTube video vinden met de aanvullende astrologische informatie op dit artikel. Om te beginnen hebben we donderdag 28 januari een hele intense volle maan in het dramatische teken leeuw.

Door het spanningsveld die deze maan, die onze emotionele veiligheid en emotionele behoeftes vertegenwoordigd, recht tegenover veel planeten in het teken waterman (het collectief, de massa) staat zal er veel druk voelbaar zijn. We worden feitelijk naar vrijheid geduwd. En des te meer we duwen des te meer weerstand we ervaren. En zolang wij blijven kijken naar het collectief voelen we ons machteloos en wordt het verlangen naar vrijheid steeds groter.

De volle maan benadrukt onze emoties en persoonlijke behoeftes. Doordat de maan in Leeuw staat recht tegenover Pluto (macht en controle), Saturnus (restricties en discipline) en Jupiter (expansie en geloof) in het teken waterman (de massa) staat onze veiligheid enorm onder druk. Wat dit inhoudt hebben we de afgelopen week in het nieuws kunnen zien en ervaren door de collectieve onrust, rellen en agressie. Er is nog een ander heel belangrijk aspect voelbaar en dat is Saturnus vierkant Uranus. Zoals ik hierboven al noemde is er te veel om in dit artikel te beschrijven en verwijs ik je hiervoor door naar mijn laatst geĆ¼ploade video.

Maan in leeuw staat niet alleen voor drama, maar ook voor creativiteit en persoonlijk leiderschap. Dit zijn de energieƫn waar jij je op dit moment het beste mee kunt verbinden. Uiteindelijk heb je zelf de keuze op welke tijdlijn jij gaat zitten. De 3e dimensie waar zich alle onrust afspeelt of de 5edimensie waar je gaat voor zelfontwikkeling en een hoger bewustzijn. Dit is een tijd dat wij intens kunnen groeien en onze frequentie kunnen verhogen naar een hoger bewustzijn. In voorbereiding op Mei, als we een magische periode in komen wanneer Jupiter het teken Vissen in gaat en jouw gevoeligheid, telepathische vermogens, je dromen en je wensen een boost zal kunnen geven. Laten we ons afleiden door situaties waar we geen invloed op hebben zal je frequentie onmiddellijk dalen en zich uiten door veel piekeren, negatief denken angst en paniekaanvallen.

Zoals ik mijn video en tijdens mijn Webinars in dec. Jl. vertelde, zijn wij vanaf 21 december over gegaan naar een mentale energie. Dat wil zeggen dat wij de zware (deprimerende, semi-berustende, machteloze) energieĆ«n van 2020 achter ons gelaten hebben met alle gevolgen van dien. Mentale energie wil ook zeggen dat we licht ontvlambaar kunnen zijn, te snel onze conclusies kunnen trekken en ons laten leiden door achterhaalde overtuigingen.Ā Ā Kort gezegd wordt de drang naar verandering en vrijheid groter en heerst er een enorme collectieve woede die in Waterman (het teken van gelijkwaardigheid) geuit wordt. Een ander ding met zoveel mentale energie is dat ons zenuwstelsel wat te lijden zou kunnen krijgen. Dit uit zich in nervositeit. Mocht je dit voelen ga dan de natuur in. Je zult direct het verschil voelen en rustiger worden.

Op een heel ander vlak hebben we ook nog een hele intense verbinding tussen Venus, de planeet van schoonheid, relateren en rijkdom en Pluto, heer van de onderwereld die alles zonder pardon volledig transformeert in naar wat voor jou ne jouw zielsontwikkeling wenselijk is. Door deze intense conjunctie kan het zijn dat spontaan herinneringen opkomen van situaties die betrekking hebben op relaties, obsessies, jalousie, verliefd zijn, zekerheid in al zijn vormen. Maar ook waar jij je aanpaste om de vrede te bewaren uit angst om mensen kwijt te raken of uit angst om voor jezelf op te komen. Pas op dat je zelf niet het slachtoffer wordt van jalousie. Diep verborgen herinneringen zowel van vreugde als van pijn kunnen in intense golven opkomen zetten.

Dit is de kracht van Pluto die wil dat je het oude los laat om opnieuw geboren kunt worden in jouw authentieke zelf. Alle lagen van angst, onzekerheid, een laag zelfbeeld en de gedachtes dat je niet goed genoeg zou zijn, los te laten. Gekleurd door familiekarma en de herinneringen aan vriendschappen en relaties die in het verleden fout gingen worden laag voor laag bij jou getransformeerd door de grote schoonmaak van Pluto. Vanaf 19 december 2021 zal je dan ook getoetst worden als Venus op exact dezelfde graad (26 graden) waar zij nu die verbinding met Pluto maakt, Retrograde gaan lopen en zullen voor de daaropvolgende ongeveer 40 dagen de energieƫn naar binnen gekeerd zijn en zal jou duidelijk worden wat jij vindt wat je echt nodig hebt om je goed te voelen en wat en hoe een ander daaraan bij kan dragen. De aankomende maanden zullen dan ook relatiepatronen behoorlijk zichtbaar worden. Je wordt getoetst op waar jij de macht uit handen geeft en je mogelijk door een ander laat domineren om welke reden dan ook.

Tot slot hebben we ook nog een Mercurius, (de planeet van informatie, communicatie, handel en reizen) die een dag na deze volle maan, op 30 januari terug gaat lopen in Waterman. Die maakt het feest voor februari helemaal compleet. Allereerst wordt van oudsher Mercurius retrograde aan miscommunicatie, e-mails die kwijtraken, computers die kapotgaan verbonden. In mijn beleving zegt mercurius dat jij je focus naar binnen moet richten en meer op jouw intuĆÆtie moet vertrouwen in plaats van op jouw ratio. Mijn ervaring is dat alles wat er misgaat, binnen drie weken opgelost zal worden of dat er duidelijkheid komt. Mijn advies is reageer niet te snel en wacht even af als je niet onmiddellijk een reactie krijgt op een bericht wat je verstuurd hebt. 29 januari, 30 januari en 31 januari is de grootste kans op misverstanden en miscommunicatie. Belangrijk is dat zaken die niet afgemaakt zijn, jij opnieuw de kans krijgt om ernaar te kijken tijdens deze mercurius Retrograde. Dit is overigens een fantastische energie om je in een studie of cursus te verdiepen.. Maak jij je te veel zorgen, pieker jij te veel of wil je gewoon weten wat jouw doel is in dit leven maak dan direct een afspraak voor een Astrologisch consultā€¦..

Tot slot, Daar waar deuren door Corona gesloten worden, gaan andere spirituele deuren openā€¦. Ben je al lekker op weg naar de 5e dimensie en wil jij je verder op de hoogte blijven van Astrologische gebeurtenissen en je verder wilt ontwikkelen meld je dan aan op mijn youtube-kanaal.Copyright Paraholon WTC 2008-2021

Auteur: Desiree G.E. van Toor


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!