De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier ­čśĆ

Strategische doelen en magische momenten, Venus in Vissen ­čĺľ­čîŞ

Venus in Vissen, Desiree van Toor Publicatie: 25 februari 2021


Strategische doelen en magische momenten, Venus in Vissen


Wat een verademing, zoals de temperaturen wat aangenamer geworden zijn, zo komen we nu na lange tijd in wat zachtere energie├źn. De rebellerende energie├źn van de afgelopen maanden zit ons natuurlijk nog vers in het geheugen. Even een korte terugblik op mijn voorspellingen in december en januari; op 19 januari hadden we Mars conjunct Uranus, ik vertelde dat we explosies konden verwachten, twee dagen later braken er rellen uit door heel Nederland. Op 17 februari schreef ik dat we een spanningsveld hadden tussen Uranus (rebellie, vrijheid en individualiteit) en Saturnus (restricties, discipline en macht). Zagen we op 17 februari het kortgeding dat Virusvrijheid aanspande tegen de overheid i.v.m. de avondklok. We zagen een kleine glimp van vrijheid toen de rechter Virusvrijheid in het gelijk stelde. Echter was dit maar van korte duur en konden we weer de macht van de gevestigde orde voelen toen in hetzelfde moment de Overheid in hoger beroep ging. Zoals ik eerder voorspelde zou het eerste kwartaal van 2021 nog onder de rook van 2020 zijn, maar worden de energie├źn eindelijk wat lichter.

Op het moment dat ik dit schrijf, hebben alle planeten hun normale gang hervat en voelen we dat dingen die de laatste maanden stagneerden langzaam maar zeker beginnen te lopen. Misschien voel jij je al iets energieker of begin je een licht aan het einde van de tunnel te zien. We mogen ons begin maart verheugen op een prachtige, romantische en diepgevoelige energie als Venus, de planeet van liefde, compassie, harmonie en verbinden, als het spirituele teken Vissen ingaat.

En dat werd tijdÔÇŽ.. We kunnen ons bijna niet meer de zachte energie├źn van romantiek, vertrouwen en schoonheid herinneren na het dramatische zware 2020 en de rebellerende energie├źn van afgelopen januari en februari. Je zult de aankomende weken duidelijk een gevoel van acceptatie bereiken. Maar dit niet alleen, doordat Mars een prachtige verbinding met Pluto gaat maken en we vrijwel tegelijkertijd een volle maan in maagd hebben zal jouw blik op de toekomst gericht zijn, maar dan vanuit een realistisch oogpunt. De aankomende weken zal het jou duidelijk worden waar je, met Mars in stier vanuit het nu, naar toe wilt werken. En de volle maan in maagd met zijn oog voor detail zul je heel erg gefocust, bijna strategisch naar nieuwe dingen toewerken. Mars in verbinding met Pluto zal je met zekerheid focus, kracht en doorzettingsvermogen geven.

Maar laten we niet de golfbewegingen van de Waterman energie├źn vergeten. Het is nu weliswaar iets rustiger maar de mentale energie blijft en kan bij tijd en wijle weer gaan pieken en voor onrust en wat nervositeit zorgen. Zoals ik al beschreef zal het hele jaar 2021 in het teken van Saturnus in spanningsveld met Uranus maken. Uranus wil de ruwe waarheid en helderheid en is humanitair en mensgericht. Saturnus daarentegen vertegenwoordigt ook systemen en ondergaat een realiteitscheck. We kunnen dan ook met zekerheid het hele jaar door verrassingen en schokkende onthullingen verwachten. Dit zijn werkelijk fantastische energie├źn om jouw toekomst uit te kristalliseren. Neem vooral de tijd, overhaast niks, maar pak je doelen op. En de doelen zijn in de 5e dimensie pure zelfliefde en zelfontwikkeling. Dus eerst jezelf voeden voordat je een ander voedt­čśëOnthoud, dat als jij je op anderen focust en jij je omgeving probeert te be├»nvloeden, je niets anders dan frustratie en ergernis zult voelen. Je mag eind februari en begin maart als springplank zien voor wat er komen gaat. Met Venus in Vissen, het teken van spiritualiteit, goddelijke en verbindende wordt aan jou gevraagd om je over te geven en te accepteren. Dit zijn heel dromerige energie├źn en de nieuwe tijd zegt, plan niet maar geef je over aan het hogere. Venus in Vissen is een uiterst verfijnde energie. We kunnen dit o.a. koppelen aan de verbindingen van Tweelingzielen.

Diegene die zijn Tweelingziel al ontmoet heeft zou daarover mee kunnen praten dat je niks kunt forceren in deze verbindingen en des te harder en sneller je wilt, des te meer jij op de rem gezet wordt.

De realisatie in de 5e dimensie, want dit is waar het om gaat zal overgave zijn. De mensen die aan mijn lezingen, Webinars en cursussen deel hebben genomen weten dat Tweelingzielen niet langer verzinsels zijn vanuit een overtrokken romantisch beeld, maar dat het allemaal te maken heeft met de overgang naar de 5e dimensie waar we alle emotionele afhankelijkheid loslaten. Er is een kleine kanttekening bij de uiterst po├źtische Venus in Vissen. De energie├źn zijn zo liefdevol dat je een soort van kunt verdrinken in zelfopofferend en wegcijferend gedrag. Denk een klein beetje aan jezelf en probeer wel jouw grenzen te bewaken.

Op een ander vlak loopt Pluto, de heer van Transformatie door de laatste 5 graden van Steenbok waar hij op 23 maart 2023 eventjes het teken Waterman ingaat. Deze laatste graden steenbok staan dan ook voor dictatorschap. Dit zou kunnen betekenen dat machthebbers de teugels nog iets strakker aan gaan trekken de komende tijd. Op persoonlijk niveau kun je dit ook voelen en geconfronteerd worden met angsten en onzekerheden als het gaat om persoonlijke veiligheid en zekerheid. Wees alert dat jij je niet langer vasthoudt aan een valse zekerheid of veiligheid. Realiseer je, dat wat echt bij jou hoort, ook bij je terug zal komen. Dit hoge vertrouwen zijn de intens gevoelige energie├źn van Venus in Vissen. Geef je over en je zult verbaasd staan hoeveel je door magische momenten omringd wordt en bent. Gebruik deze maatschappelijk rustige periode om alle energie op jouzelf te richten en te focussen op je nieuwe doelen.

Zoals je kunt lezen, beschrijft iedere planeet en planetenverbinding een andere laag, een ander niveau en een andere trilling. Zo ook jouw bewustzijn. Je hebt de keuze op welke tijdlijn je wenst te vertoeven. Zodra jij je focus op anderen richt en macht en controle uit probeert te oefenen op jouw omgeving, omdat je misschien bang bent voor verlies of je iets onrechtvaardig vindt, des te meer weerstand je gaat voelen en zullen je angsten groeien. Richt jij, jouw focus en energie naar binnen om aan jouw eigen doelen te werken zul je merken dat alles veel makkelijker gaat en je doelen in maart langzaam in zicht komen. Gebruik de energie van Mars in Stier die een prachtig lange termijn verbinding met Pluto maakt om veranderingen in jouw eigen leven en levenspad aan te brengen en geef je over aan de diep gevoelige en uiterst spirituele energie├źn van Venus in Vissen en laat je verrassen door de magische momenten die het Universum je cadeau geeft.

Wil je meer weten over wat ons te wachten staat, hoe het zit met tweelingzielen of wil je zelf Astrologie leren, schrijf je dan in voor de onderstaande Webinars.  


28 februari a.s. : Webinar Astrologie voor beginners (gratis deelname)

2 maart a.s. :  Cursus Astrologie voor beginners

4 maart a.s. : Astrologische forecast maart 2021 (gratis deelname)

Na lockdown: Workshop " communcatie met dieren vanuit de 5e dimensie"

  

Auteur: Desiree G.E. van Toor

Copyright┬ęParaHolon WTC 2008-2021


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!