De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

Tijd om keuzes te maken 🧚‍♀️, Supermoon in weegschaal🌙 28 maart 2021

Is je het al opgevallen dat de energieën iets lichter geworden zijn? Maar het blijft toch wel een strijd. Op 20 maart begon het astrologische nieuwe jaar. Als je mijn video: “Astrologische forecast maart” hebt bekeken, weet je inmiddels het verschil tussen de energieën van 2020 en 2021. Zoals ik al aangaf zou het eerste kwartaal nog onder de rook van 2020 staan en ja, in de maatschappij en lockdown zien we relatief weinig veranderingen. Op persoonlijk niveau daarentegen zien we wel beweging….

Het ene moment vooruitgang en het andere moment stilstand en dan weer vooruitgang. Het goede nieuws is dat naarmate we steeds verder in het jaar 2021 schuiven, de energieën makkelijker te hanteren worden. De maand april begint eigenlijk al met een fenomenale super volle maan in Weegschaal, het teken van relaties, balans en rechtvaardigheid. Een supermaan houdt in dat hij dichter bij de aarde staat dan normaal het geval is en een hele intense werking op ons mensen heeft.

Op 28 maart zal deze maan het sterkst zijn en zal de focus op jouw gevoelens liggen. Op wie je diep van binnen bent. Je ware ik versus jouw gedrag en emoties binnen relaties.

Het bijzondere aan deze maan is dat hij exact zal zijn op 8 graden weegschaal. De deelnemers van mijn webinar; “Communicatie met dubbele getallen” weten inmiddels dat het getal 8 verbonden wordt aan dood, wedergeboorte en volledige transformatie.

De maart-supermaan zal dan ook in het teken staan van volledige transformatie binnen relaties. Zeker met de tegenoverliggende planeten in het teken Ram zoals de zon (je zelfbewustzijn), Chiron (de gewonder heler) en Venus (Relaties, schoonheid en harmonie), die in Ram voor individuele actie en vooruitgang staan.

De maan zal dan ook haar licht werpen op je relatiepatronen. Het kan zo zijn dat je erachter komt dat je de laatste jaren enorm veranderd bent. Sommige relaties hebt beëindigd om verder vooruit te komen.  Maar het kan ook zo zijn dat sommige pijnlijke dynamieken aan het licht komen en zal het besef van wat je moet veranderen duidelijker worden.

Deze supermaan is de eerste in de reeks van drie supermanen achter elkaar en zal vanaf april jouw emotionele reacties op gebeurtenissen en op jouw verbindingen toetsen. Met andere woorden zal je meerdere kanten gaan zien van hetzelfde probleem en is deze energie een toets met de nieuwe relatie tot jouzelf.

Kort gezegd, krijg je met deze super volle maan op 8 graden Weegschaal de kans om je innerlijke veranderingen te toetsen op jouw omgeving.

In combinatie met de zon in een conjunctie met de karmische wegwijzer (de Noorder Maansknoop) rond 3 april in Tweelingen zal je een keuze moeten maken in aanpassen en blijven of je eigen gang gaan. Je zult merken dat de beslissingen die je nu neemt, een stuk makkelijker gaan als pakweg twee jaar geleden. Ook merk je hoogstwaarschijnlijk dat je gebeurtenissen iets makkelijker los kunt laten. Dit heb je te danken aan jouw eigen innerlijke veranderingen.  

In de eerste helft van april kun je erachter komen dat je mogelijk een vertekend beeld had van een bepaalde situatie. Misschien was het wel een vertekend beeld van waar je naartoe wilde met jouw leven. Dingen of routes die je wilde gaan, maar niet helemaal helder waren. Het kan zijn dat je rond 9 april het gevoel krijgt om je uit te willen spreken en woorden te willen geven aan wat jou dwars zat. Het kan ook heel goed zijn dat jij jezelf beter begrijpt en woorden kunt vinden om je gevoelens ten aan zien van een situatie of persoon te uiten.

In het groot word je de hele maand gesteund door een soort vastbesloten gevoel die veroorzaakt wordt tussen Mars (actie), Saturnus (discipline) en de Noorder-Maansknoop (karmische wegwijzer) Met andere woorden: blijf doorzetten en werk aan jouw authentieke ik, je vrijheid en jouw individualiteit. Het is niet de snelste energie, maar het is een gestage vooruitgang en ideaal voor lange termijnprojecten en lange termijn dromen.

Pas wel een beetje op dat je niet rond 16 april in een machtspelletje terecht komt. Het kan zijn dat je overvallen wordt door een angst en dat je de macht en controle wilt houden of dat je dit via een ander voelt die zijn wil op jou probeert te leggen. Met dit spanningsveld tussen zon en Pluto is een beetje voorzichtigheid geboden.

Net enkele dagen ervoor, rond 13 april zou je wel eens serieuze inzichten kunnen krijgen en volle vaart vooruit willen gaan met een boost aan energie. Helaas is deze planetaire opleving maar van korte duur en zal een dag of twee, drie aanhouden. En zoals ik al zeg, het kan zijn dat rond 16 april, iemand jouw levenspad kruist en jou haar of zijn wil probeert op te leggen.

Met alle Ram energie willen we ons niet per definitie tegen laten houden en kunnen we in gevecht gaan. In dit geval zal mijn advies zijn om je beleefd terug te trekken om een strategie te bedenken hoe jij je plan alsnog uit kunt voeren.

Rond 23 april als Venus de planeet van relateren, schoonheid en rijkdom, Uranus, de planeet van vrijheid, rebellie en plotselinge veranderingen, kust zou je wel eens hals over kop verliefd kunnen worden of blij verrast worden door jouw partner. Hoe mooi is dit??

Rond het einde van de maand, als de zon een innige omhelzing heeft met Uranus, zijn alle machtspelletjes van halverwege de maand en de emotionele energie van de supermaan verdwenen en zal jij je bevrijd voelen, weer een stapje verder naar een hoger bewustzijn.

Heb je vragen dan kun jij je inschrijven voor de Astrologische forecast April 2021 waar je een vraag neer mag leggen die we tijdens dit gratis Webinar bespreken.

Heb je het idee dat je mogelijk in een narcistische realtie zit of zit je nog met onverwerkte emoties van een oude relatie, schrijf je dan in voor het gratis webinar: Het karma na een narcistische relatie op 31 maart a.s.


Copyright Paraholon WTC 2008-2021


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!