De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

🌙✨Intense gevoelens, weerstand & bevrijding, Supermoon in Schorpioen 27 april 2021

Na de opstandige en vrijgevochten energieën van februari tot half april, komt er nu een hele andere energie met de super volle maan in Schorpioen. Deze supermaan in Schorpioen betekent een hoogtepunt in de afgelopen zes maanden op emotioneel vlak. De wereld om ons heen is volledig aan het veranderen en wij zijn op dit moment voor zo een 20% in de nieuwe tijd. En met de nieuwe wereld moet ons innerlijke, subjectieve emotionele staat ook gekalibreerd worden. En dat gaan we na een opbouw van de afgelopen zes maanden voelen met deze intense supermaan.

Ik wil je niet vermoeien met astrologische termen, maar we krijgen nu een T-vierkant (een intens spanningsveld) op deze volle maan, veroorzaakt door Saturnus, de heer van karma. Dit betekent dat we afgeremd gaan worden. Saturnus zal in de eerste instantie ervoor zorgen dat er een soort muur komt tussen jou en je omgeving. Je zult mogelijk het gevoel hebben volledig opgerekt te worden door dit T-vierkant op vlakken van realiteit en de buitenwereld versus jouw innerlijke, emotionele staat van welzijn.

Dit is nodig om de subjectieve volle maan energie naar binnen te laten keren zodat jij je volle aandacht kunt richten op jouw eigen emoties. Deze periode kun je het beste met beide handen aanpakken om te onderzoeken wat jouw werkelijke overtuigingen zijn zonder de invloeden van buitenaf. En in dit geval is Saturnus (vader tijd) onze beste vriend. In deze periode is het belangrijk om geduldig en liefdevol met jouw emoties om te gaan.

Rond 27 april zullen we dan een intense super volle maan in het teken Schorpioen ervaren, die ons innerlijke, subjectieve wereld behoorlijk op z’n kop kan zetten.

Zoals een Tsunami naar een climax werkt en eerst het water van de kustlijn trekt en aan kracht verzamelt om vervolgens in volle vaart terug te komen en het land overspoelt, zo kun je tijdens deze volle maan overweldigd worden door emoties en inzichten. Saturnus probeert jou erop te wijzen om je niet helemaal te laten gaan en een balans te vinden tussen de emoties en de regels waar jij je aan dient te houden. Het zou kunnen dat je rondom de 27ste en de weken erna in conflict komt met een autoriteit. Zit je al in een hoger bewustzijn, dan kan het zijn dat jij geen angst meer voelt, maar dat jij de autoriteit bent.

Met Mars in Kreeft, zullen je wortels, je familiebanden en je afkomst nog een keer onderzocht worden. Oude overtuigingen, een vertekend zelfbeeld en emotionele ervaringen, zullen nogmaals de revue passeren en op realiteit gecheckt worden. Omdat wij op het moment van de volle maan veel planeten hebben in een aardeteken, kun je verleid worden om met de lagere wil vast te houden aan mensen en materiele zaken. En dat zal ook het thema zijn met deze volle maan: waar hou je vast en beperk jij je zelf in je ontwikkeling? Vraag jezelf af of jij wel de dingen doet die jou energie geven en inspireren (5e dimensie) of doe je nog steeds de dingen zoals ze van je verwacht worden (3e dimensie).

Gelukkig maken alle planeten in Stier een innige verbinding met Uranus (individualiteit, rebellie en plotselinge inzichten) en zal Uranus ervoor zorgen dat zaken opgeschud worden en jij de kans krijgt om je realiteit te veranderen. Met de Zon en Uranus recht tegen over deze volle maan in het teken Stier, kunnen we dan ook een hoop inzichten in de echte wereld verwachten.

Je kunt er in deze periode achter komen dat je altijd dacht bepaalde mensen nodig te hebben in je leven, denkend dat je zonder de hulp van een ander niet verder kon komen. Met deze intens krachtige Schorpion volle maan, zal jouw gevoel en jouw intuïtie je duidelijk kunnen maken dat jij je prima redt en dat het een verademing kan zijn om sommige mensen los te laten. De realisatie dat jij door jouw aanpassing aan de ander, je zelfs te kort gedaan hebt en dat je in gaat zien dat de ander mogelijk meer op jou leunde en jij je voortdurend aan moest passen. Saturnus, heer van karma, is niet alleen kommer en kwel. Hij wil dat je over je eigen toekomst na gaat denken en hij wil ook een nieuw plan: waar en hoe ga jij je van binnenuit opbouwen? En om het kosmisch feestje compleet te maken gaat Pluto (heer van de onderwereld, transformatie en wedergeboorte) vrijwel tegelijkertijd met deze volle maan teruglopen in het teken Steenbok. Ook Pluto vraagt jou om je over te geven aan de grote transformerende energieën en afscheid te nemen van zaken, mensen en overtuigingen die overbodig zijn geworden in je leven.

Wil je hier meer over weten, dan kun je een horoscoop laten trekken om te kijken waar jouw zon in jouw kosmisch theater staat. De zon is namelijk jouw zelfbewustzijn die in de loop van je leven opgebouwd wordt. Met Saturnus nu in Waterman word je gevraagd om vorm te geven aan nieuwe ideeën. Niet langer gebaseerd op angst, wantrouwen of wraakgevoelens uit de derde dimensie. Probeer deze periode zo simpel mogelijk te houden, laat je gevoelens en emoties de revue passeren, erken ze maar draag het niet naar buiten toe. Vergeet niet dat Schorpion een teken is van taboes en dingen graag verborgen wenst te houden.

Dragen wij de emoties en frustraties over naar de buitenwereld, dan geven wij onze autoriteit uit handen en kunnen we weerstand van Saturnus verwachten, want hij wil dat je de volledige verantwoordelijkheid voor jezelf leert dragen. Met andere woorden: maak het niet te complex maar hou het simpel….

In mei kunnen we een soort kwantum sprong verwachten als Jupiter het teken Vissen in gaat. We zullen dan in één klap nog gevoeliger worden. Ter voorbereiding op de gevoelige energieën van mei mag je deze intens volle maan zien als de grote voorjaarsschoonmaak van emotionele ballast die je nog vanuit het verleden bij je draagt, beladen met de projecties van anderen, en die je los dient te laten.

En zo zal Zon (jouw zelfbewustzijn) in een innige omhelzing met Uranus (vrijheid en individualiteit) een ware bevrijding op vele vlakken zijn.

Je kunt je inschrijven voor de gratis astrologische forecast mei 2021. Dan zullen we uitgebreid praten over Jupiter in het teken Vissen en de energieën van de maand mei. Uiteraard kun je tijdens de Astrologische forecast een vraag inbrengen, die we tijdens dit Webinar zullen bespreken.


Wil je meer weten over workshops,Astrologische sessies & consulten klik dan hier
Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!