De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

⚡️🌘Tempoverhoging & verwarrende gedachten, Zonsverduistering in Tweelingen 10 juni 2021

Het zal je ongetwijfeld opgevallen zijn dat er geen touw meer vast te knopen is aan de enorme ups en downs in energieën. Een kleine bijkomstigheid van de overgang naar de nieuwe tijd is dat de hartslag van de aarde stijgt waardoor ons mensenhartje ook sneller gaat kloppen om met de hogere trillingen te kunnen resoneren. Het zou kunnen dat je hierdoor het idee hebt dat je hoofd de laatste tijd in een soort mentale centrifuge zit. Het ene moment heb je het gevoel met hoge snelheid vooruit te willen en het andere moment ervaar je het gevoel niet verder te komen. We zijn er dan ook nog lang niet want in Juni zal je het gevoel krijgen dat onze kosmos op de kop staat met opnieuw vijf planeten teruglopend, de reeks maansverduisteringen, Een T-vierkant (mega spanningsveld) en het kersje op de taart met de tweede Uranus vierkant Saturnus die voor nog meer opschudding gaat zorgen. Zoals ik eerder schreef hebben we dit jaar drie keer het Saturnus-Uranus vierkant wat je kunt vergelijken met iets waar we ons van los willen breken. Om de energieën goed te kunnen begrijpen kijken we dan ook naar de gebeurtenissen rondom die periode waar zich al eerder een spanningsveld tussen Uranus en Saturnus gevormd heeft.

We zagen rond 17 februari bijvoorbeeld in de media het proces die Virus Waarheid tegen de overheid aangespannen had m.b.t. de schending van grondrechten. Het volgende vierkant zal op 14 juni plaatsvinden en de finale zal dan op 24 december zijn. Hou vooral rond deze datums de media in de gaten en probeer te observeren hoe deze energie zich in jouw persoonlijk leven manifesteert. Dit spanningsveld zal dan ook het hele jaar 2021 als een lavastroom tussen de tektonische platen onder de oppervlakte voelbaar zijn met de volgende twee erupties rond 14 juni en 24 december.Wat ik me prima voor zou kunnen stellen met deze tegenstrijdige energieën, is bijvoorbeeld dat wij een hele berg vrijheid in één klap krijgen (invloed van Uranus) en dat halverwege de maand juni, rond de maansverduistering, de teugels weer aangetrokken worden en we opnieuw een aantal beperkingen tegemoet kunnen zien. Met Saturnus vierkant Uranus is alleen wel de vraag of we dit allemaal nog pikken van onze overheden. Zoals ik al vermeldde in mijn vorige nieuwsbrief, zouden we in mei een soort kwantum sprong in de evolutie maken toen Jupiter het teken Vissen in ging. Nu duurt het altijd even voordat deze energieën de aarde bereiken, maar we mogen verwachten dat de shift in denken en waarnemen in de maand juni voelbaar gaat worden en zich gedurende het hele jaar 2021 stap voor stap zal manifesteren.

Om nieuwe manieren van denken te integreren moeten we eerst ruimte maken en afscheid nemen van oude overbodige overtuigingen die ons belemmeren in onze ontwikkeling. Deze kans kregen we dan ook rond 26 mei toen we een super- maansverduistering hadden. Deze verduistering zal met zekerheid de hele maand juni bestrijken en zal je keer op keer je overtuigingen moeten bijstellen en herzien. De volgende zonsverduistering zal 10 juni plaatsvinden op 19.47 graden Tweelingen en zal compleet tegengesteld zijn aan de maansverduistering op 26 mei. Deze keer hebben we de nieuwe maan en zon nabij de Noordermaansknoop en maakt het een innige verbinding met Mercurius retrograde in het teken Tweelingen (het teken van kennis, informatieverwerking, korte reizen en handel). Tweelingen is het tegenoverliggend teken van Boogschutter. Met andere woorden de keerzijde van de medaille. Waar we op en rond 26 mei afscheid moesten nemen van oude overtuigingen met voldoende zelfkennis, zullen we rond 10 juni hele nieuwe dualistische gedachten en gevoelens ervaren en mogelijk overlopen van nieuwe ideeën. Belangrijk is om niet al te impulsief beslissingen te nemen en te wachten tot na 22 juni als Mercurius weer recht gaat lopen. Er is nog iets heel interessants aan de gang. In april 2020 ging Venus, de planeet van schoonheid, rijkdom en relateren, passeren en teruglopen in dezelfde graad als waar de zonsverduistering van 10 juni a.s. plaatsvindt. In deze kosmische gebeurtenis zit een verwijzing dat zich nu, in deze periode, mogelijk iets manifesteert wat je in het voorjaar van 2020 graag wilde maar waar je vorig jaar nog niet aan toe was. Het gedrag van de planeet Venus in de maand juni is ook heel intens en bijzonder. Venus, die in juni door het teken Kreeft (het teken van gezin, wortels en emotionele veiligheid) ging, veroorzaakt dan ook over de hele maand juni extreme emotionele gevoelens van uitersten zoals: romantiek, obsessie, vrijheid, dromerigheid, pijn, oud verdriet en liefdesgevoelens.

Venus zal namelijk vanaf 2 juni t/m 25 juni een hele reeks intense verbindingen maken met andere planeten en astroïden en je kunt het gevoel krijgen dat jouw hele leven in drie weken tijd aan je voorbijtrekt. Met Mercurius teruglopend kunnen we zelfs verwachten dat mensen uit het verleden weer je pad gaan kruisen en je emotioneel aanwakkeren om nog een laatste stuk karma uit te werken. Gelukkig loopt Mercurius deze weken retrograde wat betekent dat we de kans krijgen om terug te blikken. We krijgen opnieuw de mogelijkheid om te kijken of we ergens een detail hebben gemist. Je mag erop vertrouwen dat alles wat je gemist hebt, op misschien wel onverklaarbare wijze bij je terugkomt. Er zal meer informatie, die je vorig jaar nog niet had, naar je toe komen, dus stel je open en kap het niet door een oude overtuiging af😌.

Met deze onrustige energieën kunnen we over de hele maand juni de neiging hebben om knopen te willen doorhakken. We zouden aan kunnen nemen dat we alleen maar hele mentale energieën hebben in de maand juni, maar dit is niet helemaal het geval. Op een ander vlak krijgen we een serieuze spirituele boost met Jupiter in de eerste graden van Vissen en Mercurius een spanningsveld makend met Neptunus, de heerser van Vissen. Een perfecte tijd om je ratio op vakantie te sturen en je te ontwikkelen op spiritueel vlak.Feitelijk zegt de kosmos: maak een keuze….Zodra jij je overgeeft en je laat meevoeren op de zachtere kosmische energieën van Jupiter in Vissen en Mercurius vierkant Neptunes, zullen zich dingen gaan manifesteren waar je niet van hebt durven dromen. Hou er wel rekening mee dat de keerzijde van deze zeer spirituele energieën ook een vertekend beeld kunnen geven. Toets daarom alles wat je hoort, ziet en meemaakt op je eigen innerlijke waarheid en volg daarin jouw gevoel en intuïtie.

In de maand juni kunnen we serieus overprikkeld raken en kunnen we, door het stijgen van de trilling van de aarde, erg nerveus worden en slapeloosheid ervaren. Belangrijk is om erg liefdevol met je zenuwstelsel om te gaan, want er is een kans aanwezig dat je zenuwstelsel overbelast raakt. Om dit te voorkomen is het belangrijk om vooral op tijd je rust te pakken en de natuur op te zoeken en je daar over te geven aan de dromerige Neptunes en Jupiter energieën.  Huisdieren en dieren in het algemeen kunnen je daarbij helpen om rustiger te worden. Al met al zul je in de maand juni het gevoel krijgen dat je als een pingpongballetje heen en weer geslingerd wordt tussen gedachten, gevoelens en emoties. Een soort aantrekken en afstoten binnenin jezelf.

Maar het goede nieuws is dat het allemaal maar van tijdelijke aard is. Des te flexibeler jij je opstelt, des te makkelijker zijn deze energieën te hanteren. Blijf je halsstarrig vasthouden aan oude overtuigingen, dan zou je het in de maand juni wel eens wat moeilijker kunnen hebben.

Wil je meer details horen of heb je vragen n.a.v. dit artikel kun jij je inschrijven voor de Astrologische forecast juni 2021. Ik zal dan jouw vraag mee nemen in het webinar of in de video. Wil je liever een persoonlijk gesprek kijk dan op deze pagina over de mogelijkheden en tarieven. Heb je interesse om jezelf te ontwikkelen in de Astrologie kijk dan naar de fantastische cursus " Astrologie voor beginners, maar dan anders"😈 Bekijk hier de nieuwste video " Astrologische forecast juni 2021"


Desiree G.E. van Toor

Metafysisch Astroloog


Copyright©Paraholon WTC


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!