De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

🌹Het gevecht van Lilith, De onderdrukte vrouw anno 2021

Workshop Lilith, de onderdrukte vrouw“Ik zie het niet meer zitten”, zei ze overstuur toen ze mijn praktijkkamer binnenliep. De dingen waar ze vijf jaar geleden tegen aanliep leken zich over de laatste weken met sneltreinvaart te herhalen, zo vertelde ze snikkend.Ik gaf haar een kopje thee en kalmeerde haar iets door met rustige stem mijn werkwijze als astroloog uit te leggen. Ze leek eventjes te kalmeren maar de paniek sloeg met dezelfde snelheid weer toe.

Ze bleef herhalen dat ze er niets van begreep. “Ik ben normaal ontzettend rationeel, ik ben de favoriet van mijn werkgever, ben moeder van twee prachtige meerderjarige dochters waar ik een goede band mee heb. Bovenal heb ik een man die alles voor me doet.Mijn leven is goed, maar de tranen staan me naderbij dan het lachen. Waarom kan ik dan niet tevreden of gelukkig zijn?. Waarom komen dingen uit mijn verleden weer terug en dacht ik vergeven te hebben terwijl ik nu voel dat dit niet het geval is. Dat is niet het enige”, zei ze met trillende stem mij polsend of ik haar raar zou vinden als ze uit zou spreken wat ze dacht. Ik knikte bemoedigend en gaf haar een knipoog met de mededeling dat ik niet zo snel meer schrik. Gerustgesteld hervatte ze zichzelf en begon te spreken: “De laatste tijd voel ik bij vlagen iets om mij heen wat ik niet kan plaatsen. Ik droom de laatste tijd van die hele gekke dingen en word wel 4 keer per nacht wakker. Ik zit zo aan mijzelf te twijfelen dat ik doodmoe ben en niet meer vooruitkom. Dat maakt me nog nerveuser en angstiger als dat ik al ben.” Ik kon de dame geruststellen door uit te leggen dat ze perfect resoneerde op de energieën die aan de gang zijn en kon haar daarmee bevestigen dat ze niet gek was, integendeel! Ik vervolgde mijn verhaal door haar uit te leggen dat de energieën over heel 2021 bijna bipolair zijn en met name de maand juni echt extreem zou pieken. Dus nee, ik keek er niet echt van op dat mijn cliënte zo in de war was. Enerzijds maakt Saturnus, de planeet van discipline, macht en onderdrukking, heel 2021 een spanningsveld met Uranus, de planeet van plotselinge inzichten, individualiteit en vrijheid. Anderzijds de zeer zachte, bijna passieve spirituele energieën die Jupiter, heer van de hogere filosofie, het teken Vissen in gleed. Hierdoor zouden we meer bewust worden van geloof, kennis en spiritualiteit, maar het kon ook mogelijk wat teleurstelling brengen doordat mijn cliënte het inzicht kreeg dat ze misschien haar eigen gevoelens, omstandigheden of personen te veel heeft geïdealiseerd.

Zonder haar horoscoop gezien te hebben, zag ik de innerlijke oorlog tussen Lilith en Eva! Eva, de zelfweg-cijferende, verzorgende moeder en Lilith, de absolute vrouwelijkheid, sensualiteit en innerlijke macht. Ik merkte dat een gebrek aan zelfkennis, kennis van spiritualiteit, onderdrukken van gevoelens van vrouw-zijn en gebrek sensualiteit, haar op de rand van de wanhoop hadden gebracht. Ze miste duidelijk een aspect van haarzelf wat haar zo verward en ongelukkig maakte. Ik vertelde haar dat wij in de overgang van de derde naar de vijfde dimensie zitten en dat we geforceerd worden om alle oude en valse veiligheden los te laten en daar spelen de planeten en astroïden op een wonderbaarlijke wijze een grote rol in. Jupiter kondigde vanaf half mei aan dat we sterk spiritueel zouden groeien en met de energieën van Jupiter in Vissen het mogelijk wordt gemaakt om andere dimensies en andere entiteiten waar te nemen. Opmerkelijk is dan ook dat het Pentagon in de Verenigde Staten uitgerekend nu, in die drie maanden dat Jupiter door het teken Vissen heen gaat, met beelden, opnames en binnenkort een statement komt dat Buitenaards weldegelijk bestaat.

Mijn cliënte zat met open mond te luisteren en wilde weten wat er nog meer stond te gebeuren. Het deed mij goed te zien dat mijn cliënte begon te openen en vertelde haar nog een klein stukje:“Jupiter blijft tot juli in het teken Vissen, maar zal vanaf 20 juni zijn weg terug hervatten naar het teken Waterman. Het teken van wetenschap, inzichten en vrijheid. In de zomermaanden krijgen we dan ook een voorproefje van de weldadige en hoogst spirituele energieën die we vanaf december 2021 over heel 2022 zullen voelen en ervaren.” “In plaats van bang te zijn voor contacten met andere entiteiten of buitenaardsen, zouden we ze kunnen verwelkomen. Want dit is de nieuwe tijd”. Zo stelde ik haar verder gerust.Ik vertelde dat de andere dimensies zich al geruime tijd hadden aangekondigd aan de mensen die dubbele getallen zien en hun tweelingziel ontmoet hadden. We kunnen stellen dat deze groepen voorbereid werden en worden op wat we collectief in heel 2022 kunnen verwachten. De paniek in haar ogen verdween als sneeuw voor de zon en maakte ruimte voor geruststelling en blijdschap. “Maar dit is nog niet alles” vertelde ik. “Binnenkort zullen we een hele andere kijk op ons universum krijgen en zullen hoog-geleerden ons uitleg geven over wat de rol van de aarde en de mensheid is op galactisch niveau. Het is totaal geen reden om bang te zijn, mits we niet te veel naar de derde dimensie blijven kijken en ons blind blijven staren op wat de media ons voor tovert want, dat is in mijn ogen pas het echte abracadabra.

Het enige wat serieus spooky is, is onze media en de mensen die je blijven adviseren vanuit hun angst. Het enige wat van ons gevraagd wordt, is dat alles wat de sluier van Vissen en Neptunes in combinatie met Jupiter bedekt heeft, alles wat je hebt gezien en ervaren op persoonlijk en maatschappelijk niveau, nog eens goed te analyseren en te toetsen op jouw persoonlijke waarheid.En laten we niet vergeten dat er op dit moment tot half oktober, vijf planeten teruglopen. Teruglopende planeten staan altijd voor karma en vorige levens. Deze retrograde energieën zijn naar binnen gekeerd en helpen ons in het opruimen van oud karma, de situaties die zich keer op keer in ons leven blijven herhalen en waar het lijkt alsof we er geen vat op kunnen krijgen. Ze geven ons de kans om opnieuw onze eigen rol in het grote geheel te onderzoeken”. Ik keek mijn cliënte indringend aan en zei: “Pak deze kans met beide handen om te onderzoeken waar je niet volledig eerlijk tegenover jezelf bent geweest.” Met nadruk vertelde ik dat planeten die teruglopen de uitzonderlijke gave hebben om de vinger op de meest pijnlijke plekjes te leggen. De reden dat de dame in de eerste instantie de weg naar mijn praktijk gezocht heeft was omdat ze van mening was en ze het idee had een geluksgevoel niet te kunnen bereiken.

Tijd om over te gaan naar de uitleg van haar persoonlijke horoscoop waar ik in één oogopslag zag dat haar Lilith (de vrouwelijke oerkracht) volledig onderdrukt was en ik kon daarmee de plek benoemen waar ze vast zat in angst en zelftwijfel. Ze had alleen geleerd zich aan te passen aan haar omgeving en daarmee een wezenlijk deel, Lilith, haar absolute vrouwelijkheid, macht en sensualiteit, onderdrukt. Mijn cliënte begon te stralen, bedankte en omhelsde mij en verliet mijn praktijk met een glimlach van oor tot oor, wetende dat ze niet machteloos stond in haar persoonlijke onvrede en dat ze niet van het padje af was omdat ze vreemde dingen om zich heen voelde.  Voor haar was ons gesprek zeer verhelderend en ze begreep dat ze geen vreemde eend was met afwijkende gevoelens, maar dat ze ver vooruitliep op haar omgeving, die nog in de 3e dimensie vertoefden en daardoor alles wat buitenzintuigelijk en of met gevoelens en emoties te maken had, afwezen. Voel je de drang en behoeft om dieper te willen gaan en te onderzoeken waar nog overtuigingen aan je vastplakken die mee gegeven zijn vanuit de bloedlijn, schrijf je dan direct in.

Voor meer informatie over de workshop “ Lilith, de onderdrukte vrouw”


Deze workshop word aangeboden in combinatie met opstellingen met paarden, Astrologische begeleiding en een heerlijke lunch!Wil je ook weten wat de sterren en planeten ons iedere maand te vertellen hebben??


Vergeet je dan niet aan te melden voor de gratis Astrologische forecast. Je kunt iedere 1e van de maand gratis deelnemen aan de Astrologische forecast en zelfs een vraag gratis voorleggen die we tijdens het webinar bespreken. Gan naar meer informatie Astrologische forecast!!


Desirée G.E. van Toor

Revolutionair Astroloog  Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!