De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

❤️‍🔥Romeo en Juliet energieën, De verboden liefde! Mars conjunct Venus in Leeuw, juli 2021

Wij zijn eindelijk aangekomen op de helft van 2021. En wonder boven wonder draait de aarde nog steeds! Ondanks de enorme pieken en dalen in de energieën die we al vanaf het begin van dit jaar sterk voelen. En ons humeur, gevoelens en emoties sterk beïnvloeden. Zodanig dat menig één bij tijd en wijle denkt gek te worden…. Op collectief niveau lijken we allen wat meer lucht te krijgen, letterlijk door de afschaffing van de verplichte mondkapjes. Maar dat neemt niet weg dat we nog steeds met ingehouden adem kijken naar wat ons staat te wachten in de tweede helft van 2021. Met zekerheid zal het ook niet rustiger worden in de tweede helft van 2021. In tegendeel de energieën zullen naarmate we dieper het jaar in gaan sterker worden. We mogen niet vergeten dat we het hele jaar de ondertoon van Saturnus vierkant Uranus zullen voelen die voor schokkende inzichten en gebeurtenissen kan zorgen.

Door Uranus staat de stabiliteit van Saturnus behoorlijk op de tocht, en dan hebben we nog de andere planetaire verbindingen die ons hoofd en ons leven op dit moment doen tollen in de aanloop naar de nieuwe tijd. Terugkijkend op het recente verleden, op 10 juni hadden we een hele sterke zonsverduistering op de Noordermaansknoop met Mercurius retrograde die ons forceerde om diep naar ons eigen bewustzijn te kijken. De dingen die we geloofden, zoals ze vanuit opvoeding opgelegd waren en ons leven hierdoor bepaald werd, te toetsen op onze eigen innerlijke waarheid. Deze Zonsverduistering zal nog een keer rond 1 juli voelbaar zijn als mercurius dezelfde graad passeert als waar de zonsverduistering op 10 juni plaats gevonden heeft maar dan vooruitlopend. Waar we rond 10 juni nog zochten naar antwoorden en duidelijkheid, hebben we inmiddels een andere visie op bepaalde gebeurtenissen en onze reactie op de gebeurtenissen ontwikkeld. Op een andere level, meer spiritueel draaide Jupiter in Vissen, de geluksbrenger zijn positie om zijn weg terug te banen naar het teken Waterman waar wij de vreemde dingen die we ervaarden te kunnen begrijpen. Vanaf 20 juni word je dan ook gevraagd om meer de intuïtie te gebruiken en vertrouwen hebben dat dingen lopen zoals ze moeten lopen, ook al begrijpen we ze niet helemaal. We mochten de afgelopen drie maanden wel proeven van wat we over heel 2022 op spiritueel niveau kunnen verwachten. We hebben dan ook in de maand juni een kwantum sprong gemaakt met Jupiter in Vissen. Met deze kwantum sprong kon je voelen dat je op een bepaald levensgebied, waar je mogelijk lang mee geworsteld hebt na 10 juni in één klap doorbraken kon zien. Maar de kosmisch pretjes gaan ook verder in de maand juli waar weer het nodige mee zullen maken. De planeten, zons en maansverduistering in de maand juni hebben veel invloed op het collectief uitgeoefend.

De maand juli daarentegen zal veel persoonlijker worden. Het kan namelijk zijn dat je hart en ego geraakt kan worden. Het thema persoonlijke macht, controle en innerlijke autoriteit zal dan ook de hele maand juli sterk voelbaar zijn.De eerste waarschuwing is al, pas op dat je niet met gezagdragers en leidinggevenden in de clinch komt! We beginnen namelijk de maand juli met een stevige oppositie tussen Mars, jouw persoonlijke wil in het dramatische teken Leeuw waar hij ontzettend sterk en vasthoudend, recht tegenover Saturnus die de regeltjes en structuur oplegt en daar vooral geen haast bij heeft. Het kan zijn dat je in de eerste week van juli het gevoel hebt dat je eindelijk kan zien wat je echt wil maar om het te kunnen bereiken zal je geduld moeten hebben want Saturnus, de realist zal je in de eerste instantie de nodige weerstand oproepen en je tegenhouden. Dit kan voor wat frustrerende gevoelens zorgen. Aan de andere kant, hebben we Pluto die door de laatste graden van Steenbok loopt en grote schoonmaak houdt in de systemen, waaronder niet alleen de maatschappelijke systemen zoals onderwijs en zorg maar ook persoonlijke en voorouderlijke systemen. Vanaf 2008 zijn wij versneld karma aan het opruimen wat ons meegegeven is vanuit de bloedlijn. Want zelfs de bloedlijn waar we ingeboren zijn, is slechts een systeem. En doordat Saturnus heerser is van Steenbok zal Saturnus, teruglopend in het teken Waterman wat meer met damage control bezig zijn. Dan hebben we, na het getouwtrek tussen Mars en Saturnus, rond 9 juli een nieuwe maan in Kreeft.

Deze nieuwe maan wordt heel intens en zal het zaadje zijn voor jouw nabije toekomst maar deze keer zoals jij het wil en niet zoals een ander je dit opgelegd heeft. Vrijwel tegelijkertijd hebben we een innige omhelzing van Venus en Mars in Leeuw, de kosmische geliefden ontmoeten elkaar in de Harts energie van Leeuw. Het teken leeuw staat dan ook voor zelfbewustzijn, warmte, Harts energie maar kan in een lagere octaaf het ego vertegenwoordigen. Vanaf halverwege de maand juli kunnen we met de nieuwe maan in Kreeft en Mars conjunct Venus in Leeuw ook veel relatiebreuken verwachten. Het teken kreeft, onze emotionele veiligheid, onze wortels en thuis voelen wordt ook aan de evolutie verbonden. We zouden dit kunnen vertalen naar dat je in deze periode het gevoel ervaart van thuiskomen bij jezelf. Met als consequentie dat jij je nu niet meer wegcijfert maar juist je eigen gang gaat. Met Venus en Mars in leeuw is het belangrijk om je eigen individualiteit te bewaken en voet bij stuk te houden als het gaat om je eigen dromen en wensen. De lagere octaaf van kreeft is natuurlijk Emotionele afhankelijkheid, gevoelsmatig vastzitten, een vertekend beeld van jezelf hebben en je vanuit daar compleet weg te cijferen wat in de 5e dimensie verboden terrein is.

We zullen deze maanden merken dat de splitsing tussen de 3e dimensie en de 5e dimensie meer en meer zichtbaar wordt. Zit je al in de 5e dimensie en heb je het nodige verwerkt pas dan op voor mensen die zich aan je proberen vast te klampen en op jouw energie proberen mee te liften. Zit je zelf nog in de derde dimensie kun je in deze periode sterke paniek en angstgevoelens ervaren. Je voelt hoogst waarschijnlijk een voortdurende druk en angst mensen en dingen te verliezen. Je wordt min of meer door deze energieën en de grote veranderingen geduwd om de afhankelijkheid los te laten wat heel beangstigend aanvoelt. Bewaak met Mars tegenover Saturnus in de eerste helft van juli heel duidelijk je grenzen en wijk daar niet vanaf. In de 5e dimensie gaat het niet meer om de ander maar alleen om jou persoonlijk. Dat is emotionele onafhankelijkheid en een geestelijk vrij bestaan.

Tot slot, met de Kosmische geliefden Mars en Venus, elkaar zoenend in hartverwarmend teken Leeuw vierkant Uranus halverwege de maand zou je wel eens oog in oog kunnen komen te staan met de liefde van je leven mits je voldoende aan jezelf gewerkt hebt en je, jouw ego kunt parkeren. Voor de mensen die met Crypto ’s spelen, Venus maakt een vierkant met Uranus in stier en kan voor schokkende veranderingen zorgen m.b.t. financiële aangelegenheden. Een handvat in deze turbulente periode is, luister naar je gevoel en minder naar je verstand. Ook al begrijp jij je gevoel niet en veroordeeld jouw omgeving je, later zal blijken dat je de juiste keuzes hebt gemaakt en de juiste stappen hebt gezet.


Schrijf je nu in voor de maandelijkse gratis Astrologische forecast.Auteur: Desiree van Toor

Copyright Paraholon WTC 2008-2021

Metafysisch AstroloogJa, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!