De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

❤️💥Volg je hart........ Lion’s gate 08-08 Nieuwe maan en Sirius in Leeuw 8 augustus a.s.

Augustus is officieel aangebroken en wakkert nu de vlammen van het Leeuw-seizoen aan. We mogen nu de gouden en glimmende vibraties van dit vaste vuurteken in combinatie met Uranische Waterman energieën omarmen.  Opnieuw gaan we weer een hele bijzondere periode tegemoet! Je hebt het vast en zeker al gelezen dat we op 8 augustus een poortdag hebben.  Dit heeft te maken met Sirius, die op 11 augustus in het teken Leeuw, tegelijk samen met de zon opkomt. De drie dagen ervoor zullen de energieën van Sirius toenemen en wordt het portal opengezet. Vanaf dat moment zullen er een korte tijd sterke energieën naar de aarde stromen. Tegelijkertijd hebben we een nieuwe maan in hetzelfde teken waardoor de energieën gevoelsmatig verdubbeld worden.

De nieuwe maan luidt natuurlijk altijd een nieuw begin in. In het teken Leeuw verwijst het nieuwe begin naar bewustzijn en is het de bedoeling om goed te kijken en te onderzoeken wat je persoonlijke kracht is, jouw creativiteit en wat je wilt bereiken.

Voor de oude Egyptenaren was de opkomst van Sirius heel belangrijk en stond dit gelijk aan een nieuwjaarsviering. Als Sirius samen met de zon opkwam, was dit het signaal dat de Nijl buiten zijn oevers trad en naast vernietiging het land opnieuw vruchtbaar maakte.  Helaas worden vandaag de dag de poortdagen negatief afgeschilderd omdat je dan wat meer last van hoofdpijn of vermoeidheid kunt hebben. Feitelijk komen er op de poortdagen hele sterke energieën naar de aarde die je ten voordele van jezelf kunt gebruiken. Zwem je tegen de stroom in, ervaar je juist hoofdpijn en vermoeidheid.

Wil je mee stromen op de universele krachten van dit bijzondere fenomeen en het maximale uit deze Kosmische energieën halen, ga dan vanaf 8 augustus heel vroeg in de ochtend de natuur in om een glimp van Sirius op te vangen en zoek in de hemel, vlak voor de zon opkomt, naar de meest heldere blauwwitte ster aan de hemel. Dit is Sirius. Als je Sirius gespot hebt, ga dan in meditatie en concentreer je op je Solar Plexus (zonnevlechtchakra) en op je hartchakra. Dit zal je helpen om vanuit de hartenergie te leven, je bewustzijn te vergroten en je dromen te realiseren. Met dit kosmische spektakel zijn we dan ook aangekomen in de tweede helft van 2021 en zien we dat de energieën in de maand augustus weer een stuk turbulenter worden. De hele maand augustus kunnen we ook weer pieken van energieën verwachten met de bijna overactieve rol van Uranus, de rebel onder de planeten. Terugkijkend op de maand juli, stond deze in het teken van de dramatische Romeo en Juliet energieën met Mars conjunct Venus in Leeuw. De energie in de maand juli was door deze planetaire verbinding meer broeierig en wat meer introvert, waarmee je de kans kreeg om je eigen rol in verbindingen en contacten te onderzoeken. Zeker in de maand juli zouden dan ook relatiedynamieken zichtbaar worden en relatieproblemen die mogelijk lange tijd onderdrukt waren, naar het bewustzijn komen.

In de eerste week van augustus starten we met een frisse planetaire energie, als bevrijdend Uranus allerlei verbindingen met persoonlijke planeten Zon, Mercurius en Venus maakt en jouw manier van denken, ervaren en relateren zal verhelderen. Dit betekent dat we in de maand augustus meer emotioneel afstand kunnen nemen en we een wat meer realistischere kijk krijgen op bepaalde gebeurtenissen in het verleden. Zoals ik eerder beschreef, liep Jupiter drie maanden lang door het zachte, dromerige en spirituele teken Vissen en zouden de gevoeligheid en telepathische vermogens sterk toenemen. De keerzijde van Jupiter in Vissen is een verhoogde kans op zelfbedrog en begoocheling. We moeten niet vergeten dat we met deze dromerige, fantasierijke energieën, mensen en situaties mooier kunnen maken dan dat ze werkelijk zijn. Aan de andere kant kon je met mensen in aanraking komen die beloftes maakten en zichzelf groter profileerden dan dat ze waar konden maken, wat teleurstellingen tot gevolg had.

Gelukkig is de Kosmos ons goedgezind en kregen we, na de volle maan in juli en tegelijkertijd Jupiter, de geluksbrenger, die opnieuw 0 graden Waterman passeerde, de kans om minder emotioneel en meer realistisch te zien waar we anderen overschat of onderschat hebben. Jupiter op 0 graden Waterman zegt eigenlijk dat je ervaringen over de afgelopen drie maanden moet begrijpen. In de eerste week van augustus, als Uranus zich met persoonlijke planeten verbindt, zal Uranus dan nog even het laatste restje sluimerend vertekend beeld bij je weg proberen te halen. Het spanningsveld binnen relaties zal dan ook in de maand augustus met de elektrische energieën van Uranus op de persoonlijke planeten voor nog meer geladenheid zorgen en zal de drang om je eigen weg te willen gaan, je eigen beslissingen te nemen en de drang naar persoonlijke vrijheid, groter worden. We zien dan ook de splitsing tussen de 3e dimensie van emotionele afhankelijkheid en de 5e dimensie van geestelijke onafhankelijkheid steeds duidelijker worden.

Naast het opschonen, wat Uranus en Jupiter op 0 graden Waterman doen, kunnen we ook hele spannende tijden voorzien. We kunnen dan ook op persoonlijk vlak verrassingen en plotselinge inzichten verwachten. Zeker met Mercurius in verbinding met Uranus, kun je complete downloads aan informatie krijgen. Op een ander niveau kan Uranus personen in je leven brengen die totaal anders zijn dan de mensen waar je normaal mee omgaat en die door hun onafhankelijkheid en individualistische trekjes opwinding en spanning in je leven brengen.

Rond 11 augustus zal Mercurius, de planeet van communicatie, handel en reizen, van teken veranderen. Rond die periode ga je merken dat je minder dramatisch en vasthoudend denkt, maar meer analytisch en bewegelijk. Je zou ook meer mogelijkheden op een probleem kunnen zien waardoor je geen keuzes kunt maken. Pas rond die tijd op dat je niet te veel in detail verzandt en de zaken over analyseert. Rond 19 augustus zal Uranus terug gaan lopen. De dagen ervoor en de dagen erna kun je het gevoel krijgen dat je in een stroomversnelling zit en dat de ene gebeurtenis de andere gebeurtenis opvolgt. Deze dagen rond 19 augustus zijn dan ook het spannendst van de hele maand en je kunt rond die periode de meeste verassingen verwachten.

Tot slot hebben we dan rond 22 augustus volle maan op 29 graden Waterman, die aansluit op de volle maan in Waterman die wij eind juli gehad hebben. 29 graden van een teken wordt als een anaretische graad gezien en betekent dat er een enorme druk opgebouwd is door de ervaringen die je in een bepaald teken hebt opgedaan, in dit geval het rebellerende, bevrijdende en individualistische teken Waterman, en de druk opvoert om de overstap te maken naar het volgende teken, in dit geval het teken Vissen. De druk zal tot een hoogtepunt komen en daarmee een einde inluiden van een bepaalde cyclus. De gemoederen kunnen hierdoor rond de 22ste behoorlijk hoog oplopen. Na de volle maan in Waterman op 22 augustus heb jij jezelf hoogstwaarschijnlijk bevrijd van knellende banden van schuldgevoel en afhankelijkheid.

Had je het idee dat bepaalde levensgebieden stagneerden en hunkerde je naar verandering, dan zal de maand augustus met zekerheid grote veranderingen brengen op de vastgelopen levensgebieden.


Auteur: Desiree G.E. van Toor


Copyright©paraholon WTC
Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!