De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier šŸ˜

šŸ’„Afscheid van het verleden & grote doorbraken,De meest intense volle maan van 2021, 20 okt.

Na de maand september waar we zagen dat voorouderlijk misbruik centraal stond gaan we nu naar nog diepere lagen en zal de intensiteit van de energieƫn in de laatste 3 maanden van 2021 sterk toenemen.

De beste metafoor voor de energieĆ«n in de maand oktober is een beginnende tsunami, zoals het water zich terugtrekt en aan kracht verzameld om het land met grote kracht te overspoelen zo zijn de drie buitenplaneten Saturnus (de planeet van discipline en karma), Jupiter (de planeet van Hogere kennis, filosofie en geloof)Ā Ā en Pluto (de planeet van dood en wedergeboorte) die op dit moment erg dicht bij de aarde staan, allen stilstaand aan de hemel en kracht verzamelend om vanaf ok okt a.s. in combinatie met de nieuwe maan in Weegschaal van positie te veranderen en hun normale gang zullen hervatten. Met deze kosmische gebeurtenis zullen hele krachtige energieĆ«n vrijkomen. In de maand oktober kunnen we dan ook op diverse levensgebieden grote doorbraken verwachten. Maak je borst maar nat, zo roept ons universum. Maak je klaar voor grote veranderingen, zowel innerlijk, in je omgeving alsook op maatschappelijk vlak.

De kosmische achtbaan begon op 26 sept. Jl.Ā Ā Doordat Mercurius richting veranderde en terug begon te lopen in het relatie georiĆ«nteerde teken Weegschaal. Dit is de laatste mercurius retrograde periode van 2021.Ā Ā Waar we in september de kans kregen om te onderzoeken waar wij onszelf lieten misbruiken door voorouderlijke patronen zo zullen in de maand oktober diepere lagen geactiveerd worden. Dit betekent dat we weer een grote shift kunnen verwachten in het collectieve onderbewustzijn. Zoals ik eerder beschreef gaat Pluto de laatste 5 graden in van het teken Steenbok. Deze vijf graden worden verbonden aan macht, controle en autoriteit. De derde dimensie. Pluto loopt al vanaf 2008 door het teken steenbok heen en houdt grote schoonmaak in de allerlei systemen zoals wij ze kennen. Niet alleen de maatschappelijke systemen maar ook onze familiesystemen. De familiepatronen zullen dan ook in de maand oktober onder het vergrootglas komen te liggen. Met name de interactie met de autoriteiten in jouw leven. Onze ouders zijn natuurlijk de eerste autoriteiten waar wij mee in aanraking komen. Deze patronen, het bijvoorbeeld niet voor jezelf op kunnen komen, machteloos voelen en angstig zijn zullen dan ook naar de oppervlakte komen. De vragen die jij je in deze periode mag stellen zijn; waar houd ik mij onnodig in, waar durf ik niet tegen in te gaan of voor mezelf op te komen. Doordat Mercurius (ons denken en verwerkingssysteem) een groot spanningsveld maakt met Pluto in het relatie gerichte teken Weegschaal zal de druk enorm toenemen. De communicatiestijlen met andere mensen, inclusief wat niet werkt zal aan de oppervlakte komen en zal jouw forceren om anders naar de situaties die zich in je leven herhalen te kijken en er anders mee om leren gaan. Mercurius zal dan ook met zekerheid karma (de situatie die zich keer op keer herhaald), zielslessen en helende thema's in relaties de aankomende weken onthullen. Door de mentale energieĆ«n en drukke huisbezetting in Weegschaal kan het zijn dat je iedere keer over hetzelfde punt in relaties en verbindingen nadenkt. Pas een beetje op voor obsessieve gedachten die tussen 27sept en 18 oktober kunnen gaan pieken.Ā Ā De maand oktober zal ons met zekerheid meer bewust maken waar je klaar voor bent om te veranderen en te evolueren om de onbewuste gewoonten en patronen te beĆ«indigen.

En om het nog extra spannend te maken hebben we dan ook de nieuwe maan in het teken weegschaal. Een nieuwe maan betekend een nieuw begin, een periode dat je nieuwe intenties en nieuwe doelen kunt stellen.

Op wonderbaarlijke wijze spelen de planeten een muziekspel in de maand oktober die zijn weerga niet zal kennen want deze nieuwe maan vindt ook plaats in het teken weegschaal en maakt dan een conjunctie met Mars, de planeet van actie en Mercurius Retrograde. Deze energieƫn zullen zich vertalen naar enerzijds het opnieuw onderzoeken van afgelopen gebeurtenissen m.b.t. relaties en verbindingen, anderzijds vooruit willen met een dosis nieuwe informatie en nieuwe inzichten.

Wees een beetje op je hoede rond 8 oktober, dan zal Mars (actie, woede, willen vechten) versmelten met de zon (jouw bewustzijn) in weegschaal en zal je mogelijk een sterk gevoel van rechtvaardigheid kunnen ervaren en vanuit daar met volle kracht vooruit willen. Door de hoge piek aan energieĆ«n en omdat de geest sneller is dan materie zouden gevoelens van frustratie en boosheid de overhand kunnen nemen.Ā Ā Ā 

Het teken recht tegenover het diplomatieke teken weegschaal is natuurlijk het op actiegerichte teken Ram. Deze polariteit zal dan ook de hele maand voelbaar zijn en zullen we rond 20 oktober een hoogtepunt kunnen verwachten als wij een Volle maan in Ram hebben. Een volle maan houdt altijd een afsluiting in. Een hoogtepunt en einde van een bepaalde periode of leerproces. Zo zien we dat met de nieuwe maan in Weegschaal waar we aan het balansen zijn m.b.t. verbindingen, vriendschappen en relaties te onderzoeken, rond 20 oktober deze periode afsluit met een zeer dynamische en uiterst krachtige Volle maan in Ram. Je zult ongetwijfeld al veel in je leven opgeruimd hebben maar dit zijn de laatste restjes van zelfverloochening en projectie die opgeruimd dienen te worden voordat wij volledig de overstap kunnen maken naar de 5e dimensie en alle emotionele afhankelijkheid los kunnen laten. Rond deze volle maan is het belangrijk om je eigen weg te gaan en authentieke stappen te zetten. Je kunt het beste met deze sterke volle maan in beweging blijven en is het een fantastische tijd om nu Initiatief te nemen om je dromen te verwezenlijken, naar de richting die je op wilt en die jou gelukkig maakt.Ā Ā Deze keer niet met valse autoriteiten om je heen of een vertekend beeld van de projecties uit het verleden.

Deze bijzonder krachtige volle maan in het zelfstandige en solitaire teken Ram wordt nog een keer versterkt doordat Pluto de heer van de onderwereld en volledige transformatie een knetterend spanningsveld veroorzaakt op deze Volle maan.

Stel je in deze periode vooral flexibel op en zorg dat je in beweging blijft om deze energieƫn op te vangen. Stilstand in deze periode verhoogd boosheid en frustratie. We kunnen dan ook op collectief niveau weer het ƩƩn en ander verwachten in de media. Zoals bijvoorbeeld extreem internationaal verzet en boosheid omtrent de Corona pas en het buitensluiten van niet revaccineerden.

We werken langzaam naar het laatste vierkant van Saturnus met Uranus wat op 21 december plaats zal vinden. Drie vierkanten hebben we dit jaar gehad en langzaam maar zeker vertonen zelfs de nieuw bedachte structuren scheuren.Ā Ā De ondertoon voor heel 2021 zal dan ook zijn alsof we een nucleair kopje theedrinken op een actieve vulkaan. De maand oktober zal dan ook rookwolken aan de horizon laten zien. Stel je flexibel op, hou je verre van de media en zorg dat je zoveel mogelijk in de natuur bent en je verbindt met dieren. Dat zal je helpen om met deze krachtige energieĆ«n om te gaan en in balans te blijven.


Wil je meer weten over Astrologie of hooggevoeligheid schrijf je dan snel in voor het webinar Maak kennis met de wereld van Astrologie en/ of Het drama van hooggevoeligheid. Deelname aan beide webinars is uiteraard gratisšŸ˜

Liever direct een persoonlijk Astrologisch consult kijk dan voor meer informatie hier....


Copyright Ā©Paraholon WTC


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!