De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier ­čśĆ

­čęŞVoorlopende energie├źn op 2022 Karmische gevoelens &Karmische gebeurtenissen, Supermoon in Schorpioen 19 nov.2021

In de maand oktober kregen we met de vele planeten in Weegschaal de kans om onze ├ę├ęn op ├ę├ęn relaties te onderzoeken en zouden we rond 20 oktober jl, met de ontzettend sterke volle maan in Ram energie├źn, knopen doorhakken en konden we op verschillende levensgebieden doorbraken zien.┬á┬áDe energie├źn in de maand oktober waren meer naar buiten gericht. In tegenstelling tot de maand november, waar we sterk introvert kunnen worden en met extreme gevoelens en emoties te maken kunnen krijgen. Met 6 planeten in vaste tekens worden we wat afgeremd. We krijgen in november met de nieuwe maan in het zeer complexe teken Schorpioen de kans om alles wat in het duister verborgen zit, naar het licht te brengen. Typerend voor de Schorpioen energie├źn is dat je sterk schommelende gevoelens van ijskoud naar kokend heet kunt ervaren.

In de aankomende weken komen onze ware gevoelens onder het vergrootglas te liggen en zullen we met de meest intense emoties geconfronteerd worden. De sterke energie├źn in de maand november kunnen dan ook wat dwangmatig maken omdat Mercurius (ons verwerkingssysteem) vanaf september, rond 2 november voor de derde en laatste keer een spanningsveld met Pluto, de planeet van dood, wedergeboorte en transformatie vormt, als voorbode op de nieuwe maan in Schorpioen.┬á┬áAls we nu goed opletten kunnen we zien en waarnemen dat er een goddelijke volgorde in planetaire energie├źn en in de veranderingen zit, die wij doorlopen op weg naar de 5edimensie.

Misschien heb je het al gemerkt dat de energie├źn de laatste dagen gedraaid zijn. Vanaf de laatste dagen van oktober zal je mogelijk meer weerstand voelen. Misschien ervaar je het gevoel afgeremd te worden door omstandigheden, andere personen of misschien voel je dat je de behoefte hebt om zelf de handrem wat sterker aan te trekken met betrekking tot je eigen leven. Dit wordt veroorzaakt door de Zon (jouw zelfbewustzijn) die een spanningsveld in de eerste week van november vormt met Saturnus (de planeet van discipline en restricties).

Raak niet ontmoedigd als je rond de nieuwe maan het gevoel krijgt alsof je door de modder loopt. Deze vertraging is noodzakelijk om naar binnen te kunnen gaan en je te verbinden met je eigen gevoelens en emoties. Je krijgt nu de kans om diepliggende schaamtegevoelens die jou nog blokkeren, te onderzoeken. Vergeet niet dat op onderstromingen van schaamte, schuld en angst, jij je karmisch verbindt met een ander. Kijk in deze periode waar je zelf gedreven wordt door bijvoorbeeld passief-agressief gedrag, jaloezie en gevoelens van wraak. In deze periode kan het goed mogelijk zijn dat je spontaan herinneringen krijgt uit vorige levens en jou duidelijk wordt wie jij in dit leven kent vanuit een vorig leven en het karma met de ander zichtbaar wordt.

Het werkt eigenlijk heel simpel: is er iets of iemand die jou afremt, onderzoek dan goed wat jouw gedrag en jouw handelingen zijn en of je eerlijk bent tegenover jezelf. Vraag jezelf af waar je bijvoorbeeld zelf vanuit angst manipuleert om dingen gedaan te krijgen. Als je al op een hoger bewustzijn zit, is de kans groot dat je zelf de handrem aantrekt met de vraag ÔÇťLaat ik mij niet van mijn zielenpad afbrengen door het gedrag van anderen of omstandigheden buiten mijzelf? Vergeet niet dat we, zelfs de mensen die de overstap naar de 5edimensie al gemaakt hebben, voortdurend getest worden op karmische verbindingen die ons toch weer in 3D terug kunnen duwen.

We beginnen dan op 5 november a.s. met de taboedoorbrekende nieuwe maan in Schorpioen, wat het begin is van het Eclipsenseizoen en hiermee zal ons bewustzijn geactiveerd worden. Er zullen dan ook de aankomende maanden grote psychologische waarheden aan het licht komen. Deze nieuwe maan zal dan ook de belofte zijn voor een groot aantal openbaringen en geheimen die langzaam maar zeker ontrafeld worden.

De nieuwe maan in Schorpioen wordt dan ook gesteund door Mars, de planeet van actie en pionieren, die met chirurgische precisie een aantal dagen later gevolgd door de waarheid zoekende detective Mercurius, die eveneens de diepe wateren van Schorpioen zal bereiken en ons de mogelijkheid biedt om de nevelen van ons onderbewustzijn te doorgronden. Omdat deze nieuwe maan recht tegenover Uranus, de planeet van vrijheid, individualiteit en rebelsheid staat, kunnen we de aankomende weken dan ook ware downloads aan informatie en inzichten vanuit het onderbewustzijn verwachten. Om het nog spannender te maken zal de volle maan, die op 21 november op 27 graden Stier zal plaats vinden, zich verbinden met hele hoge kosmische energie├źn die van de Pleiaden afkomstig zijn. We zullen rond deze volle maan het gevoel kunnen krijgen dat we tussen twee vuren in komen te staan. Enerzijds proberen we te verwerken in de diepten van Schorpioen en anderzijds voelen we hoge trillingen en het licht afkomstig van de Pleiaden en Uranus.┬á┬á

Gevoelens, emoties en gedachten gaan op dit moment alle kanten op en zoals ik eerder voorspelde zal dit alleen maar sterker worden doordat onze aarde steeds sneller om haar eigen as roteert en de kosmische energie├źn steeds meer druk uit oefenen op onze gevoelens, emoties en bewustzijn. Het is belangrijk om deze maand goed op te letten op wat er in je leven gebeurt. De maand november zal met de nieuwe maan in Schorpioen en de Volle maan in Stier een indicatie geven wat de onderstroom zal zijn voor de periode januari 2022 tot juli 2023. Want vanaf januari 2022 zal de Noordermaansknoop, onze karmische wegwijzer waar wij naar toe werken, na 18 maanden door het op kennis en begrijpen gerichte teken Tweelingen, het vaste, op zekerheid beluste teken Stier inlopen. Op wereldniveau kunnen we dan ook grote veranderingen verwachten in de financi├źle markt, cryptovaluta en banksystemen.┬á┬áOok kunnen we mogelijk schokkend nieuws verwachten over beursgenoteerde bedrijven. Dit is overigens een uitstekende tijd om met je eigen financi├źn aan de slag te gaan. Vanaf de derde week van november zullen de energie├źn weer lichter worden en zal je merken dat je veel luchtiger met zaken om gaat en dingen makkelijker los kunt laten als de Zon en Mercurius het tekWebinar dubbele getallen en tweelingzielen, Desiree van Tooren boogschutter in gaan.

Het goede nieuws van deze volle maan in stier is dat de planeet Venus, die de heerseres over het teken Stier is en aan schoonheid, relateren en rijkdom verbonden wordt, het Galactisch middelpunt op 27 graden Boogschutter zal passeren. Daarmee kunnen we weer een upgrade in de verfijnde energie├źn verwachten en kunnen er magische gebeurtenissen plaats vinden op de 5D tijdlijn. Wil je meer weten over dubbele getallen en Tweelingzielen, kijk dan op "webinar, Het mysterie van dubbele getallen & Tweelingzielen" of klik op de afbeelding ­čśĆ


Copyright ┬ęParaholon WTC 2021


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!