De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier šŸ˜

šŸŒ›šŸ’« Intense verbindingen & levensprioriteiten herzien, Volle maan in Tweelingen:šŸŽ„Kerst 2021

We zijn eindelijk aangekomen aan het einde van het zeer turbulente jaar 2021. Zoals we allen konden merken fluctueerden in heel 2021 de energieƫn per maand en zouden de energieƫn, naarmate het jaar vorderde, steeds meer gaan pieken en sterker worden. De grote ondertoon in heel 2021 werd dan ook veroorzaakt door de verbinding die Saturnus (de planeet van structuur, systemen, discipline en controle) met Uranus (de planeet van vrijheid, individualiteit en innovatie) maakte. Rond 24 december zal dit koppel voor de laatste keer een exact spanningsveld met elkaar vormen. Het hele jaar door voelden we hierdoor de onrust, frustratie, onbestemde voorgevoelens en het heen en weer geslingerd worden tussen stilstand en vooruitgang.

Gelukkig geven de planeten ons de handvatten hoe wij het beste door deze grote kosmische shift kunnen navigeren en beginnen we de maand december met een spectaculaire zonsverduistering in Boogschutter. Zet je maar schrap, want de planeten in de maand december laten zien dat de laatste maand van het jaar, de meest intense maand van 2021 zal zijn. Je zult de wind van verandering bijna onmiddellijk voelen wanneer op 4 december een zonsverduistering in Boogschutter je in een nieuwe richting wijst. Als je terugkijkt op de laatste anderhalf jaar zal je merken dat je oude waarden enorm zijn veranderd. Je leven is dan ook een soort van gereorganiseerd op lagen die bijna niet te begrijpen zijn. Deze zonsverduistering zal na achttien maanden de laatste op de as, die verbonden wordt aan kennis, informatie, reizen en de waarheid, zijn en zal rond 4 december en de weken erna de kers vormen op de taart en het zal je duidelijk worden dat je niet meer dezelfde persoon bent als twee jaar geleden.

Een zonsverduistering luidt een periode in van onverwachte veranderingen. Van oudsher werd dit gezien als een slecht voorteken, omdat een zonsverduistering ook een afscheid en vernietiging inhield. Tegenwoordig begrijpen we dat alles onderhevig is aan verandering en dat de dood van het oude, de geboorte is van het nieuwe. Vrijwel tegelijkertijd zien we dat de Noordermaansknoop, de karmische wegwijzer, in de maand december op 0 graden tweelingen schuift en hiermee wordt een cyclus van kennis, detail en geloofsovertuiging afgerond. Probeer bij jezelf na te gaan waar jouw geloof en overtuigingen over de afgelopen anderhalf jaar in veranderd zijn. Kijk bijvoorbeeld op het collectieve niveau, waar we anderhalf jaar geleden alles klakkeloos aannamen en gehoorzaamden, nu de nodige weerstand ervaren, de informatie die ons voor is geschoteld m.b.t. het Covid niet meer accepteren en we een enorme verdeeldheid onder de mensen zien. Zorg dat je rond deze nieuwe maan je frequentie hooghoudt. Vergeet niet dat we al grotendeels in de nieuwe tijd zitten en gedachten zich met lichtsnelheid manifesteren. Negatieve gedachten houden je dan ook in de derde dimensie. Zit je in je angst, zal de angst zich manifesteren. Zit je in vertrouwen, zwem je met de flow mee en zullen je wensen en dromen zich manifesteren.

De hele maand december voelen we een ware mix aan energieƫn die ons heen en weer zullen slingeren want op een heel diep en onbewust niveau zal Venus (de planeet van zelfliefde, eigenwaarde, schoonheid en relaties) rond 11 december een innige en vooral transformerende verbinding maken met Pluto (de planeet van dood en wedergeboorte) in het teken Steenbok. Deze planetenstand kan intens obsessief maken en je kunt geconfronteerd worden met hele duistere gevoelens en emoties die veroorzaakt worden door onderdrukte seksualiteit. Je zult je mogelijk in deze periode bewuster worden van oude angsten en gedragspatronen. Rond de eerste kerstdag op 25 december, zal de energie van Venus volledig naar binnen keren als ze voor de 2e keer in een teruglopende staat, een innige omhelzing heeft met Pluto. Een bekend fenomeen met Venus retrograde in Steenbok is dat we serieus geconfronteerd kunnen worden met mensen waar je karmisch nog iets mee uit te werken hebt. Het kan goed mogelijk zijn dat je dan ook rond de feestdagen contact krijgt met mensen waar lang geen contact mee geweest is.

In de overgang naar de 5e dimensie worden we tot in het diepst van ons wezen geforceerd om oude overtuigingen en oude angsten over meerdere generaties los te laten, om plaats te kunnen maken voor nieuwe ervaringen. De veranderingen vinden dan ook laag voor laag plaats. Dit betekent dat wij met Venus in het teken Steenbok de kans krijgen om onze angsten, die zelfs van generatie op generatie via de bloedlijn doorgegeven zijn en die onze ziel gevangenhielden, te onderzoeken en met de transformerende kracht van Pluto, onszelf op de meest diepe karmische lagen te helen. De strijd tussen het licht en het duister zal door Venus en Pluto in december langzaam maar zeker zichtbaar worden. De tijdlijnen 3D en 5D, die tot dusver alleen voelbaar waren, kunnen we vanaf december steeds duidelijker zien. Langzaam maar zeker gaan we dan ook de 4e dimensie, die een brug is tussen de 3e en de 5e dimensie, onze fysieke realiteit van tijd en ruimte, in 2022 beter begrijpen. Vooralsnog zullen we hevige ups- en downs in ons leven, maar ook in ons lichaam voelen. Van angst, twijfel, pijn, en afhankelijkheid, naar vertrouwen, overzicht, vreugde, liefde en zelfstandigheid. De mensen die al in 5D zitten zullen zich makkelijker kunnen herstellen. Dit betekent dat de dagen dat jij in een lagere trilling zit en je je niet goed voelt, korter zullen duren en de dagen dat je trilling hoog is en je de wereld weer aan kunt, langer zullen duren. Op 18 december hebben we dan een hele onrustige volle maan in het teken Tweelingen, die een spanningsveld met het Galactisch centrum vormt. Er zullen rond deze volle maan opnieuw vele kosmische energieƫn naar de aarde stromen en er kunnen lucide dromen, herinneringen van vorige levens en het waarnemen van andere dimensies optreden.

Met de planetenstand in de hele maand december krijg je opnieuw de kans om je laatste angsten en twijfels te onderzoeken en daarmee te helen, zodat ook jij de overstap kunt maken naar de 5e dimensie. Neptunes, de planeet van spiritualiteit, magie en dromen, zal dan ook eveneens zeer sterk zijn en rond 7 december een verbinding maken met Mercurius (ons denken) en rond 12 december een verbinding maken met de Zon (ons zelfbewustzijn). Als voorbereiding op de uiterst spirituele shift die op 28 december plaatsvindt, als Jupiter, de planeet van optimisme, groei, vrijgevigheid en overvloed, het teken Vissen in gaat en waar we opnieuw een kwantumsprong maken. Wil je een tipje van deze kosmische sluier optillen en zien waar jouw dromen en wensen zich zullen manifesteren? Kijk terug in je eigen leven in de periode van half mei tot eind juli 2021. Omdat Jupiter een omlooptijd heeft van twaalf jaar kun je ook kijken naar de periode 2010 en 2011. Tot slot. We staan met het Watermantijdperk recht tegenover het Atlantistijdperk. Vele lichtwerkers zijn dan ook de reĆÆncarnaties van de AtlantiĆ«rs en er worden op dit moment energieĆ«n, die met duister en licht te maken hebben, gecorrigeerd. De strijd tussen het licht en het duister zal dan ook per dag toenemen. Met Pluto afkoersend op de laatste vijf graden van Steenbok, zal de wereld van 3D zich vast proberen te klampen aan de 5D wereld doormiddel van macht, controle en onderdrukking. Ben je een lichtwerker, kijk er dan niet raar van op dat je aangevallen wordt door de meer duistere machten. Zorg dat je je zoveel mogelijk afstemt op je zielsverwanten en collega lichtwerkers. Hierdoor kunnen de duistere machten geneutraliseerd worden. Verbind je dan ook zoveel mogelijk met de natuur en dieren zodat je gecentreerd blijft. December 2021 zal zich dan ook kenmerken door hele tegenstrijdige energieĆ«n van hoop en vertrouwen, macht en controle, obsessie en dwanggedachten, het weten en begrijpen, dromen en magie.

De periode tussen 2020 en 2023 is een wonderbaarlijke tijd waar de geschiedenis zichzelf aan het herschrijven is en wij getuige mogen zijn van een waanzinnige sprong in de evolutie.

Enjoy de rideā€¦

CopyrightĀ©Paraholon WTC 2021
Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!