De laatste nieuwtjes over de planeten, horoscopen en alles op het gebied van spiritualiteit en zelfontwikkeling

Astroloog Desiree van Toor Publicaties

Volwaardige astrologie gaat dan ook verder dan alleen jouw sterrenbeeld in de krant of een tijdschrift. Het biedt een krachtige manier om niet alleen inzicht in persoonlijkheid en temperament te krijgen, maar ook de uitdagingen en kansen van het leven ten volste te leren benutten. Lees hieronder de planetaire invloeden op ons wezen en geniet van de fascinerende patronen die het universum ons laat zien.


Blijf op de hoogte van de laatste spiriutele en Astrologische verandering en schrijf je direct in voor de maandelijkse Astrologische forecasts. Deelname is uiteraard gratis. Ga na Astrologische Forecasts.

Geen tijd, bekijk dan de video's hieronder......

Veel kijk en leesplezier 😏

16 feb. Volle maan in leeuw,

Onverwachte romantische gebeurtenissen & nieuwe verantwoordelijkheden!

Valentijn ♥️ 2022  

Sterren-fans, gefeliciteerd met het overleven van de eerste maand van 2022. Welkom in februari, de maand van koud weer, warme liefde en Valentijnsdag. We starten de maand januari met hele verfrissende energieën, beginnend met een Nieuwe maan in Waterman die altijd een nieuw begin komt brengen. Een zeer welkome energie na de Karmische, bijna deprimerende energieën van Venus retrograde en Mercurius Retrograde in het zeer verantwoordelijke, praktisch en koude teken steenbok. We kregen vanaf de laatste week van december de mogelijkheid om op een heel diep, psychologisch en Karmisch niveau patronen te onderzoeken. Diepe angsten en onzekerheden die ons gedrag bepaalden en voor een constante herhaling zorgden, werden met Venus teruglopend conjunct de heer van de onderwereld zichtbaar en kregen we door Mercurius Retrograde, conjunct Pluto de kans om de ondermijnende patronen te begrijpen.

Je zult vast aan jezelf gemerkt hebben dat jij vanaf eind december je meer begon terug te trekken in verbindingen en werd je bewuster van de leugens en vertekende beelden uit het verleden, dingen die je niet meer tolereert en er eerder voor kiest om je eigen weg te gaan i.p.v. je aan te passen en jezelf nog langer te verloochenen. De nieuwe maan in Waterman rond 1 februari zal door het spanningsveld wat veroorzaakt wordt door de rebelse Planeet Uranus voor de nodige inzichten en opschudding zorgen. De energieën zijn dan ook uiterst geschikt om vastgeroeste patronen waar we in december 2021 en januari 2022 bewust van werden, te doorbreken en van ons af te schudden. Omdat de Nieuwe maan een innige verbinding met Saturnus, heer van karma, verantwoordelijkheid en discipline maakt zullen we in deze periode nieuwe lange termijn verantwoordelijkheden zien en op ons nemen die meer zijn afgestemd op wat je werkelijk wilt en waar je bewust voor kiest. In februari krijgen we dan ook de kans om dat wat je geleerd hebt over december en januari toe te passen in je leven. Als mercurius, ons verwerkingssysteem rond 3 februari zijn positie hervat en weer vooruit zal lopen merken we grote veranderingen in onze verantwoordelijkheid en onze beleving. Al met al kunnen we zeggen dat de eerste week van februari voor grote veranderingen zal zorgen.

In de tweede helft van februari, rond Valentijnsdag wordt het tijd voor Romances en liefde. Doordat de Noordermaansknoop in de eerste twee weken van februari langzaam afkoerst op een exact driehoek met de heer van transformatie en wedergeboorte worden we vanaf 14 februari een stuk bewuster van onze lange termijn zielenmissie en voelen we dat we langzaam maar zeker een punt bereiken van een innerlijke tevredenheid m.b.t. tot de keuzes die we gemaakt hebben. Twee dagen later op 16 februari zal het licht aangaan met de Volle maan in het warme en dramatische teken Leeuw. Belangrijk in deze periode is dat jij je serieus uitspreekt in wat je echt wilt en verwacht. Met deze volle maan mag je dan ook je dromen en wensen uitspreken en jezelf centraal zetten. Tegelijkertijd zullen de mythologische en Kosmische geliefden, Venus en Mars elkaar innig omhelzen. Een hele bijzondere manifestatie omdat deze twee planeten uitzonderlijk lange periode van vier weken om elkaar heen zullen dansen. In deze periode krijgen we zelfs op alchemistisch niveau de mogelijkheid om het mannelijke (de geest, ideeën e.d.) en vrouwelijke (voelen en ervaren) principe met elkaar te verbinden. Een ideale energie om je geliefde, zielsverwant of je Tweelingziel te manifesteren.

We gaan dan ook rond Valentijnsdag tot eind februari hele romantische, dromerige energieën voelen als de Zon het teken Vissen in gaat en tegelijkertijd gevolgd wordt door Mars en Venus in het vaste en structurerende teken steenbok die dan een zachte verbinding maakt met de uiterst spirituele planeet Neptunes. Gedurende deze twee weken krijgen je de mogelijkheid om je dromen en wensen letterlijk naar het hier en nu brengen. Op meer collectief niveau gaan we zien dat Tweelingzielen en Zielsverwanten zich samen meer gaan voegen om de overgang naar de 5edimensie te voltooien. Dit kenmerkt zich doordat er meer groepen gevormd zullen worden die met elkaar direct of indirect samen gaan werken. Zeker in de maand februari zullen samenwerkingsverbanden meer uitgekristalliseerd worden en vastere vormen aan nemen. De hele maand februari is onder te verdelen in twee hoofdlijnen aan energieën. Enerzijds de donkere karmische energieën van Venus en Mercurius, beiden lopend in steenbok die de turbulente en transformerende periodes met Pluto tot begin maart zullen verwerken en anderzijds de uiterst romantische en spirituele energieën van Jupiter in Vissen en Venus en Mars in een zachte verbinding met Neptunes.

Tot slot hebben we dan op 25 februari, mercurius, ons verwerkingssysteem die een knetterend spanningsveld vormt met Uranus, de planeet van vrijheid, individualiteit en rebellie. Opnieuw een energie die rusteloos kan maken en slapeloze nachten veroorzaken kan. Pas rond die datum op dat je niet te snel knopen doorhakt, vriendschappen verbreekt of dingen zegt waar je later spijt van hebt.

Copyright©Paraholon WTC 2022


Ja, ik wil dolgraag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen !!