Rust, Veiligheid en Geborgenheid.........

Dit alles heeft Desiree's Teamjou te bieden!! Maak nu kennis met nieuwe vormen van genezing.Liesl van Rooij, Assistent

Elisabeth (liesl) van Rooij

Editor van Desiree, dokterassistente en over de afgelopen vier jaar de rechter hand van Desiree. Mijn naam is Liesl en ik heb zo’n 13 jaar als doktersassistente gewerkt. Op het moment werk ik als triagist op de Huisartsenpost. Ik ben al jaren bezig met mijn spirituele ontwikkeling en ben me nu onder andere aan het verdiepen in het sjamanisme. Een deel van mijn spirituele ontwikkeling bestaat uit het volgen van Cursussen en workshops. Hiervan heb ik er veel bij Desiree gevolgd, wat er voor heeft gezorgd dat er blokkades opgespoord en uitgewerkt werden en waarbij ik soms ook herinneringen uit vorige levens heb gehad. Bij het assisteren tijdens de workshops merkte ik dat geen een workshop hetzelfde is en vond het altijd geweldig om te zien wat voor positieve veranderingen er bij de deelnemers te zien waren gedurende deze workshops. Helaas is het met mijn huidige baan wat lastiger om dit te combineren maar dit geeft me nu wel weer de kans om een keer deel te nemen wanneer ik vrij ben. Natuurlijk blijf ik wel de teksten van de nieuwsbrieven nakijken voordat ze geplaatst worden.


Fotograaf Natalie Bennink

Natalie Bennink

Derde oog van Desiree! Met een bevlogen hart voor paarden & spiritualiteit.

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Natalie Bennink 22 jaar en woon samen met mijn vriend in Dalmsholte.

Sinds een aantal jaar ben ik me gaan verdiepen in fotografie dit groeide uit tot waar ik nu sta, ik wil graag mijn eigen bedrijf beginnen onder de naam Natalie Fotografie.
Astrologie en spiritualiteit was nieuw terrein voor mijn, maar vond het wel erg interessant door wat Desiree mij kon vertellen. Doordat ik de workshops van Desiree mog fotograferen ben ik meer te weten gekomen over spiritualiteit en ben hier erg van onder de indruk!

Voor meer informatie kijk op www.nataliefotografie.comWisch Avon

Het geweten, de speelsheid en de rechter en linkerhand van Desiree
Tyra

De al omvattende, opserverende ogen, intense gevoeligheid, koppig en vastberadenheid.


Paardenteam Desiree

Multiediciplinair paardenteam

Deze paarden worden als steun ingezet en kunnen afhankelijk van locatie varieren.