Rust, Veiligheid en Geborgenheid......... dit alles heeft Desiree's Team jou te bieden!!

FF voorstellen........

Maak nu kennis met nieuwe vormen van genezing.Vanessa Vermeulen, Assistent

Vanessa Vermeulen

Staleigenaar Healing4jedieren, ingewijd in de 1e graad volgens het Usiu system of natural healing en rechter hand van Desiree Ik zal me even voorstellen ben Vanessa Vermeulen-Veenstra. 45 winters jong. Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Woon sinds 4 jaar op deze magische plek en ben ieder dag weer dankbaar dat ik hier mag wonen. Ik ben als kinds af aan al met dieren bezig, in mijn jeugd woonden we op een woonboederij met verscheidende dieren, die onder mijn verantwoordelijkheid vielen. Sinds we hier wonen ben ik ook met het paardenvirus besmet.Ik heb van kinds af aan al met dieren willen werken. Ben eerst een heel ander pad ingeslagen met administratie, maar werken met dieren bleef trekken.Ik heb in 2012 een cursus communiceren met dieren gevolgd, hier heb ik heel veel van geleerd en hoop dit nu toch weer te kunnen oppikken.Daarom ben ik nu met een opleiding bezig voor energetisch dierentherapheut.Ik ben ook gefascineerd door spirituele zaken en voel dat er zeker meer is dan wat wij zien.Desiree helpt natuurlijk ook mee om mijn interresse voor spirituele zaken te vergroten.Ik vind het leuk en dankbaar werk om de assistente van Desiree te zijn.De workshop vind ik erg leerzaam en fijn om zoveel mooie mensen te mogen ontmoeten.


Liesl van Rooij, Assistent

Elisabeth (liesl) van Rooij

Redacteur van Desiree, dokterassistente en over de afgelopen vier jaar de rechter hand van Desiree. Mijn naam is Liesl en ik heb zo’n 13 jaar als doktersassistente gewerkt. Op het moment werk ik als triagist op de Huisartsenpost. Ik ben al jaren bezig met mijn spirituele ontwikkeling en ben me nu onder andere aan het verdiepen in het sjamanisme. Een deel van mijn spirituele ontwikkeling bestaat uit het volgen van Cursussen en workshops. Hiervan heb ik er veel bij Desiree gevolgd, wat er voor heeft gezorgd dat er blokkades opgespoord en uitgewerkt werden en waarbij ik soms ook herinneringen uit vorige levens heb gehad. Bij het assisteren tijdens de workshops merkte ik dat geen een workshop hetzelfde is en vond het altijd geweldig om te zien wat voor positieve veranderingen er bij de deelnemers te zien waren gedurende deze workshops. Helaas is het met mijn huidige baan wat lastiger om dit te combineren maar dit geeft me nu wel weer de kans om een keer deel te nemen wanneer ik vrij ben. Natuurlijk blijf ik wel de teksten van de nieuwsbrieven nakijken voordat ze geplaatst worden.

Fotograaf Natalie Bennink

Natalie Bennink

Derde oog van Desiree! Met een bevlogen hart voor paarden & spiritualiteit.  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Natalie Bennink 22 jaar en woon samen met mijn vriend in Dalmsholte.

Sinds een aantal jaar ben ik me gaan verdiepen in fotografie dit groeide uit tot waar ik nu sta, ik wil graag mijn eigen bedrijf beginnen onder de naam Natalie Fotografie.
Astrologie en spiritualiteit was nieuw terrein voor mijn, maar vond het wel erg interessant door wat Desiree mij kon vertellen. Doordat ik de workshops van Desiree mog fotograferen ben ik meer te weten gekomen over spiritualiteit en ben hier erg van onder de indruk!

Voor meer informatie kijk op www.nataliefotografie.comWisch Avon, Team Desiree
Tyra, Team DesireeTyra

De al omvattende ogen, gevoel, koppigheid en emoties van Desiree


Wisch Avon, Rechter en linkerhand van Desiree

Paardenteam Desiree

Multiediciplinair paardenteam

Angel, Hafrun, Victoria, ,Xavier