Astrologie, Paarden & Keuzevrijheid

het beste van alles

Review-1Acceptatie.....

Sinds twee jaar ken ik Desiree nu. Bij haar terecht gekomen op de Paraview beurs waarna Ik bij haar tweemaal een twee uur durend consult heb genoten. Het eerste consult was op basis van Astrologische gegevens en karma uit het verleden. Zij zij gaf hierin zo duidelijk weer over zaken uit mijn verleden, Waarmee ik dus bedoel mijn ziel verleden. Al snel kwam eruit dat ik een hele oude ziel ben. Tijdens dit consult vielen zoveel dingen op zijn plaats over mijn gedragingen, karakter, waar ik mijn rust (zen) in vindt of waarom ik telkens tegen hetzelfde aanliep.

Dit zorgde bij mij voor een bepaalde vorm van acceptatie, relativering en bewustwording. Ik mag voor mij zelf kiezen, mijn belangen voor laten gaan Ten opzichte van het collectieve, het is goed. Ook het feit van mijn 180 graden draaien in mijn (zakelijke) interesses kreeg ik de tijd (van boven) om mij op dat vlak te mogen ontwikkelingen en dat ik geen schuldgevoel eraan over hoefde houden over in welke situatie ik mijn bevond.

Tweede consult was ook weer heel pakkend, confronterend en eerlijk. Ik was toen bezig met mijn manuscript en ik was vastgelopen. Ik was aangekomen bij hoofdstuk 13 ik liep vast. Ik wilde graag symbolisch op hoofdstuk 14 eindigen maar dat lukte me totaal niet. Zij gaf aan dat ik rond het midden van mijn verhaal een aanpassing moest schrijven waardoor ik door kon. Als mens ben je gewend om soms als je zoiets hoort het letterlijk te nemen. Na het consult ik gelijk gaan kijken en lezen maar ik kon zowel niet bij Hoofdstuk 6 en 7 een aanpassing verzinnen laat staan schrijven. Ik legde mijn overtuiging van eindigen op Hoofdstuk 14 aan de kant, ik deed een herschrijving bij hoofdstuk 8 en hoofdstuk 9 en in een keer was de flow terug…ik finishte mijn manuscript op Hoofdstuk 17. Moraal Desiree had het bij het juiste eind alleen zij zag blijkbaar het al compleet in hoeveel hoofdstukken mijn manuscript zou eindigen en op basis daarvan klopte het inderdaad dat ik in het midden van mijn verhaal een aanpassing moest doen.

Desiree is een top astrologe, kenner en weet op een heel goede en duidelijke manier aan te geven en is tijdens het consult echt energetisch verbonden met je.

Hans Peitsman

singer-songwriter/writer

review-2Sceptisch ........

Bij de eerste ontmoeting met Desiree, wist zij ons te vertellen dat mijn vrouw en ik tweeling-zielen zijn.Mijn vrouw heeft diverse sessies bij Desiree gehad.Ook heeft zij deelgenomen aan workshops. Dat heeft zij als heel bijzonder ervaren.Zo leert zij zichzelf beter kennen en begrijpen over wat ze deed, dacht, verwachtte, nu doet, denkt, leert begrijpen van situaties, oorzaak en gevolg. Bleek vooral dat heel veel niet verwerkt is. Dat besef is er steeds meer. Ze kan het nu beter een plaats geven en beter loslaten, waardoor meer ruimte ontstaat. Ruimte in gevoel.Hoe Desiree dat doet? Geen idee, maar het resultaat is groots! Ik was sceptisch, maar de sessies van Desiree hebben ervoor gezorgd dat de sfeer in huis verbeterde. Dat we over veel van wat gebeurt is goed hebben kunnen praten en dat het veel beter met ons gaat.Ik kan zelfs stellen dat Desiree ons huwelijk gered heeft! Dank!

Gijs (42)
Beroep: ICT Systeembeheerder


review-3Verrijking...

Wat een verrijking voor de laatste jaren van mijn leven hier dat ik 3
workshops met de paarden mee mocht maken. Echt heel bijzonder!
Het heeft me nu al geholpen om verschillende blokkades en onbegrip in
mezelf helder te krijgen.
Desiree kan het gedrag van de paarden zo goed vertalen. het is niet te
geloven, maar het werkt echt en het klopt allemaal. Zo leerzaam!
Ik kan het iedereen aanraden om aan zo'n workshop deel te nemen! Je zult
er geen spijt van krijgen.
Het is een verrijking van je leven


Netty, 73 jaar, moeder van 4 dochters en 5 kleinkinderen.

Thuis komen......

Ruim een jaar geleden heb ik Desiree voor het eerst ontmoet. Wat ben ik deze dag dankbaar. Ik was volledig mezelf kwijt, ik worstelde met angsten en had last van nachtmerries, ik zag de toekomst somber in. Na onze eerste ontmoeting besloot ik bij haar in therapie te gaan. Nu ruim een jaar later sta ik al zo anders in het leven, ik ben er nog niet maar dankzij Desiree begin ik mezelf weer te vinden en heb ik weer zin in het leven. Desiree is uiterst professioneel, ze werkt vanuit het hier en nu, zonder oordelen, eerlijk en oprecht, ze is direct en met beide benen op de grond. En dat met liefde, passie en vertrouwen. Ik kan het niet anders omschrijven dan een gevoel van thuis komen en Desiree enorm dankbaar te zijn...


Renata, 42 jaar"