Gender probleempje, Ben ik een man of ben ik een vrouw? Heb je het gevoel dat je één van beide kanten zou moeten verwerpen…. Wat een drama! En heb je eindelijk de keuze gemaakt en je zet kracht bij de daad om je geslacht te veranderen, kom je erachter dat jij je nog steeds niet durft te laten zien voor wie je bent!


Karl Gustaaf Jung beschreef in de jaren 60 al dat onze huidige generatie behoorlijk in de problemen zou komen doordat wij het man- vrouw beeld los zouden gaan laten. Vrouwen, die voorheen de verzamelaars waren, die kinderen kregen en het verzorgend principe uitdroegen, moeten nu erg rationeel zijn en moeten zelfstandig hun boekhouding doen en het vuilnis buiten zetten. En de mannen, onze jagers, durven niet meer te jagen omdat ze bang zijn dat ze een proces aan hun broek te krijgen. Hiermee verdwijnt langzaam maar zeker het ego-stoere, niet huilende man type en het verzorgende type, moeder de vrouw… Dit gender probleem wordt zelfs binnen de archeologie met de dag duidelijker. Waar we het prototype man en het prototype vrouw projecteerden op de vondsten die gemaakt werden, blijkt het na veel onderzoek eigenlijk een heel normaal verschijnsel te zijn.

webinar GENDER, IK BEN.....

Kijken we naar Nefritis, de eerste vrouwelijke farao die zich in mannenkleding hulde om respect af te dwingen, maakte enorme bouwwerken met een ongelofelijk ruimtelijk inzicht met een waanzinnig toekomstgerichte visie. Zij verwierp het beeld van het prototype vrouw, de verzamelaar c.q. moeder, de verzorgster!

In mijn beleving zijn wij anno 2020 opnieuw het wiel aan het uitvinden als wij gender problematiek ter discussie stellen! In het verleden werden dit soort discussies achter gesloten deuren gehouden en deed je het gewoon. Kijk naar Chopin en zijn metgezel(le) George Sand. George Sand was een vrouw die zich in mannenkleding hulde omdat zij als schrijfster (met ruimtelijk inzicht) niet geaccepteerd werd in een mannencultuur van literatuur.  

Maar wat nu, als dit proces zich binnen één persoon afspeelt? Dan heb je helemaal een dingetje. Enerzijds het gevoel te hebben een keuze te moeten maken: Ben ik een man of ben ik een vrouw? Eén van beide kanten moeten verwerpen…. Wat een drama! En heb je eindelijk de keuze gemaakt en je zet kracht bij de daad om je geslacht te veranderen, kom je erachter dat jij je nog steeds niet durft te laten zien voor wie je bent! Zelfs niet na jouw transitie! Maar het goede nieuws is dat wij allen die richting op gaan en dat dit onderdeel is van de 5e dimensie. Want over gemiddeld 50 jaar zullen we meer en meer vrouwen zien die kinderen krijgen zonder te trouwen of zonder een hetro relatie te hebben. Ook zoiets wat tot op heden nog verworpen wordt.

Waarvan wij nu nog denken dat het niet normaal is, is simpelweg onderdeel van de evolutie. Wij gaan langzaam maar zeker de polariteit tussen zwart-wit, en man-vrouw overstijgen omdat wij langzaam maar zeker het besef krijgen dat we alles kunnen hebben en kunnen zijn en we dit soort keuzes niet meer hoeven te maken. Onze toekomst zal gaan naar het androgeen bestaan en deze totaal overbodige discussie zal veranderen zodra wij onszelf gaan accepteren zoals wij zijn.

Het verhaal van Maarten;

Ik ben Maarten (29) en sinds mijn puberteit ben ik aan het zoeken naar wat ik ben. Ik heb een paar genders doorlopen om te ontdekken waar ik thuis hoor.
Ik ben geboren als meisje en werd na de middelbare school een Tomboy (een meisje dat er als jongen uitziet), dit voelde zo goed dat ik besloot om officieel als man door het leven te gaan. Ik ben in een lichamelijke transitie gegaan.
Maar daar was ik er nog niet mee, ik heb mijzelf weer opnieuw moeten uitvinden. Ik ben in de war geraakt over wie ik nu ben. Om mij heen straal ik vrouwelijke energieën uit, wat mij als man onzeker maakt, oftewel: Afkeuring. Ik ontdekte dat ik niet meer bij mijzelf bleef, omdat het niet bij een man hoort dacht ik. Het bracht mij alleen maar weerstand. Wat is er mis met een jongen die van bloemen houd? Of waarom zou een man niet gevoelig mogen zijn? Samen met Desiree ben ik op reis gegaan naar mijn identiteit. Het heeft mij nu al zoveel gebracht! ik accepteer steeds meer mijn vrouwelijke kant en zie mijzelf als een persoon met een eigen karakter en interesses. Het maakt mij een veel gelukkiger mens nu. Lees hier het review van Maarten en andere clienten....

Maarten 29 jaar, ondernemer en mens


Webinar GENDER, IK BEN....

De eerste stap naar de toekomst is de acceptatie van wie jij bent.

Dit is een typisch voorbeeld van het nieuwe bewustzijn, wat wij nog niet helemaal kunnen begrijpen.

Voor onze nieuwe generaties zal dan ook androgeen, gender neutraal, telepathie, communiceren met dieren en planten, het zien van overledenen, het waarnemen van andere dimensies en het communiceren met getallen in de nabije toekomst het nieuwe normaal zijn……. Allemaal dingen die tot voor kort als belachelijk werden gezien terwijl het al zo oud is als de mensheid. Wil je meer inzicht in wat er werkelijk met jouw gebeurd en hoe het werkt met mannelijke en vrouwelijke energiëen?

Schrijf je dan hieronder in voor het webinar “Gender-IK BEN….”

Webinar; GENDER, IK BEN........

Datum: 14 januari 2021

Tijd: 19.30

Tarief: 55,-

Waar: Online via ZOOM

Duur: 60 min. (kan uitlopen)

Ja, ik wil graag de Astrologische nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van Desiree's activiteiten

E-mailadres  

Deelnameformulier webinar "GENDER, IK BEN.....

Voornaam en achternaam  
E-mailadres  
telefoonnummer  
Stel hier jouw vraag die je tijdens het webinar wilt bespreken